|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 6:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 11:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16722_1358115717.jpg) |
dikidera |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
nozo написа: Филма ще е един голЕм филър, както винаги, т.е. каквото и да стане няма да повлияе на главната история. Пък и за какво говорим, той още втория не е излязъл (така, че ние да го гледаме), защо се разисква 3-тия ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Ми ние да не искаме това
Аз ми харесва блийч но всеки ден да гледам това което е предвидено да става(тоест върви по мангата) е голяма глупост за мен
Тоест не че няма да гледам блийч или не го харесвам но не искам и филма да върви по мангата
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 23, 2008 7:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Да, Рукия ще умре!!! Толкова колкото умря и Наруто в 1-я филм на Shitppuuden! (с което го провалиха)
Не разбрахте ли, че в тия анимета добрите главни герои НИКОГА не мрът!? Каквото и да стане те не умират, и главата да им падне - пак ще им я закрепят, и да ги убият - ще се намери някой да ги съживи, и да ги ранят смъртоносно(което е 5% възможно, защото са "добрите главни герои") - все ще се намери някой да ги хилне!
Както в Наруто(като го гледах за последно преди 1 година вече май беше), когато Гаара умря и разбираш ли специално за него се появява първата по рода си възкресяваща техника...
За това и такива анимета са безинтересни. Не разбирам хората, които ги гледат. Как може да им е интересно, след като знаят какво ще стане накрая? То е ясно, че добрите няма да умрът, а лошите ще загубят...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 28, 2008 8:34 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25231_1307539690.jpg) |
moonbeam |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Mitizaro написа: Помня че първия път когато зачесах Блийч - бях поразен. Нон стоп дърпах епизоди. Просто първата Арка си беше сефтето, култа. Сега всичко се изтърква. Надявам се Блийч, като едно от първите ми любими анимета, да не се затрие съвсем.
Вероятният тъжен край ще придаде найстина голяма величина на мангата. Представете си Ичиго, превръщайки се в 100% hollow за да спаси задниците на приятелите си, и накрая да не може да се оправи.
И аз бях така в началото,не минаваше и ден без да изгледам поне 10 епизода,ама отдавна вече изгубих интерес от това аниме.На мен лично първият филм ми беше страшно безинтересен и затова не очаквам и този да ми хареса.А това за тъжният край изобщо не си и помисляй че е възможно да стане.Той ако се превърне в hollow,все едно е умрял,а засега аз поне не съм срещала аниме в което баш главния герой да гушне букета.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|