Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 8 [ 118 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 10:28 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
WrathOfGod написа:

hahahaahhahahahaha
копеле тоя ме копира <_<

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 10:50 pm 
Аватар

последните няколко поста станаха садитски ся кво Хитлери ли ще ставаме ЧИСТА РАСА Циганите на САПУН

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 10:56 pm 
Аватар

komara написа:
последните няколко поста станаха садитски ся кво Хитлери ли ще ставаме ЧИСТА РАСА Циганите на САПУН

Аз не виждам нищо лошо в лозунга "Да избием циганите!",рано или късно ще трябва да го направим,а по-добре рано.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 10:58 pm 
Аватар

виж ся расистите са хора,които мразят хора от други раси.Тук не може да става дума за расизъм,щото циганите не са хора :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 11:40 pm 
Аватар

Айде нещо много на фантастика го ударихте.

Момчето е на 14, къф газов пистолет ше му дадат ве?!?!?
Най-много флакон газ, което не е лоша идея.

А расовите неща да ги оставим настрана, щото причината циганите да правят това не е расовата им принадлежност а условията които им осигурява държавата, и като казвам това не значи че трябва да ги финансираме, а да ги образоваме и да им дадем работа. тогава ще се оправят нещата. Изобщо яко офтопик го ударихте...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 11:46 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Meze написа:
Изобщо яко офтопик го ударихте...

Бе темата не е особенно сериозна като тази
:arrow: http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=35122
или тази
:arrow: http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=35303
за да се пишат чак толкова сериозни постове по нея. ;D
Иначе подкрепям идеята за флакончето(аз лично имам някъде забутано едно с надпис нато).
Идеята е,че колкото по-скъпо нещо притежава човек винаги се страхува,не чак толкова да го набият,колкото това че ще му го гепнат.
Така че като сте тръгнали с играчките си за по бол кинти се справяйте с последствията или се пробвайте срещу мангото(or some random eVil character) :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 12:02 am 
Аватар

Бе аз кат бях на 14 не съм мислел за шансовете ми срещу няква групичка мангуси, просто гледах да избягам. ма тогава и спрейовете бяха скъпички още...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 12:13 am 
Аватар

мене никой никога не ме е нападал или нещо подобно :( изобщо нищо което да се брои за конфронтация
толкова еднообразно зема да става вече че и на лошото ще зема да се радвам :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 12:19 am 

Изчетох цялата тема ... щото ми се стори доста филмирано ...

Ще кажа само , че аз лично , съм патил повече от Българи от колкото от цигани.

GSM са ми крали -> Българи
Бой съм ял без причина -> Българи

По стечения на обстоятелтвата живея в крайният квартал на града си ( Плевен) и точно в последния блок. След пътя под блока ми започват едни вилни зони дето са с 100% численост от мангали.

Крадът мангалите от магазините вечър , непрекъснато обикалят по пътищата с каруци :shock: Даже съм ги хващал да заглеждат апартаменти , дали няма някой който да не си е вкъщи (личи си след като циганина обиколи 10 пъти блока без причина )

Никога не са ми правили къфто и да е проблем ... Далеч съм от набитите натури с никове "Бицарата-52" и "РепЪтЪ" и все пак не са ме закачали...

От скоро ми се налага да патувам честичко до София (особено последните месеци) и съм виждал големи сценки .... и все пак , все още нищо не ми се е случвало... ( * чука на дърво* )

Сеа ... ако някога мангал ми се надърви на 1–на–1 с удоволствие ще му отвърна ... просто защото отношението ми към мангалите не е като към хора ... защото не са ... ако/като ми се наложи да форсирам някой Българин що годе мисля .... обаче принципно към мангал ... просто дърпам бушона за мисловна дейност и до там ... пък кфото стане ...

Работата е че никога не ходят сами ... АМА ХОДЯТ ... да видиш ти като им се наложи да отидат до магазин нещо рано сутрин ... всичката им рода мъртфо пияна най-много 1-2 да са... ти можеш да ги дебнеш , точно така , както и те тебе ...

П.п. Ако има момиче( гадже или мн добра приятелка) с мен , ако ще да са 10 ... само ако я докоснат ... Не виждам после как бих живял с идеята че съм оставил нещо да се случи , никога няма да мога да си покажа лицето пред нея ...

Слава богу досега не ми се е налагало ... (*чука на дърво*)

П.п.п. И не , не ме приемайте просто за един от "биячите в темата" , просто ви казвам какво бих направил аз. Щом опре до мангал , бушона -> 0ff и квото стане.

П.п.п.п. Сеа като се замисля ... с техните примитивни мозъци ... 100% е като при кучетата ... като надушът че те е страх ... идват ... затфа просто не им показвайте че ви е страх и толкова ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 1:13 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Super_Beast написа:
snookie написа:
Леле леле... :lol: :lol:

Тва не е нищо... Няма нужда да разправям как е патил мой приятел...

Само ще ви кажа...
Центъра на София... Хващат го за главата, опират нож в гърлото му и му казват да си изпразни джобовете... Нататък подробностите са без значение...

Твоето нищо не е...

стига си гледал филми човече.... :?

Ха, ти си мислиш, че не е възможно ? Тъп сутеньор ми е опирал нож в гърлото след като разбих муцуната на гадната мангалка. (бях пиян, whatever)

Ся, едно е ясно. Ако не можеш да се самотбраняваш гледай да се прибираш някво по-рано такова или излизай и ти с повече хора.
Тва със спрея може да го пробваш, все пак лесно се използва. И не пръскай в устата, че ша умре :lol: Хубавото на спрея е че не нанася телесни повреди и поне може да те защити (аз лично не съм ползвал, но е логично).
За мен чистата работа си е газовото. Даже мисля скоро като ми излезнат кинти да си взема някво евтинко. Вадиш бумкаш и чиста работата.
Когато бях някъде около твоята възраст мисля, излизах от нас със нинджаку на кръста, ама тва около месец щото бях филмиран :lol:
Бокса също е вариант, ако разбира се успееш да го нацелиш. Ама там работите опират до дела някой път (зависи до ква степен му размашеж муцуната) На теб няма кво да ти направят, ама на ваще ще им глътнат парички :D
Едно мога ти кажа... не ги слушай кво говорят... Преценявай ситуацията колкото можеш повече (някои пъти може да нямаш много време) и бягай, ако е очевидно, че нямаш никви шансове да ти се случи нещо хубаво :lol: Щото са малко хората, които могат да се справят с 3,4 човека сами. И ако ще смяташ да скачаш на някой се цели първо в брадата (падат като круши) :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 1:17 am 
Аватар

Gatler написа:
мисля че си страхливец
бегай, бегай, бегай

колко малък беше, изглеждаше ли човекоядец, имаше ли рога на главата
само от малки мангали ли бегаш

абе комар, къв ти е GSM-а я казвай са

Аз пък мисля че си идиот. Човек като се паникьоса взима първото решение което му идва на акъл и няма нищо срамно в това да искаш да избягаш. Правил съм и по големи глупости за които ме е срам и много повече, въпреки че после съм се чудил как съм могъл... така му е дошло, така е направил. Къв си ти че да го съдиш!

vegetosayajin написа:
Идеята е,че колкото по-скъпо нещо притежава човек винаги се страхува,не чак толкова да го набият,колкото това че ще му го гепнат.
Така че като сте тръгнали с играчките си за по бол кинти се справяйте с последствията или се пробвайте срещу мангото(or some random eVil character) :) [/size][/b]

Някой от нас пък изобщо не им пука, крадът им телефон за 1000 лв и след половин годинина си взимат нов за толкова :Р
Втория вече 2 години не са ми го закачали, ама аз и не рискувам много във самотни рейдове из тъмни доби :wink:
А иначе предпазливостта не е навредила на никого, така че който каквото и да направи от предпазливост, не мога да го виня ;)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 9:34 am 
Аватар

Super_Beast написа:
стига си гледал филми човече.... :?

А ти си стани от компа и се разходи малко по центъра да ти светне пред очите кво точно става в София...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 9:53 am 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Аз пък съм сигурен, че имаме цигани тук.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 10:42 am 
Аватар

dwigga е как нема ти се ядоса сутеньора кат му трошиш стоката бе :hotl:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 10:56 am 
Аватар

Към автора на темата - според мен добре си направил, щото да се биеш с цигани не е работа. Аз като бях на 16 и се сбих с един по улиците на Варна,... след точно 1 минута на главата ми бяха дошли още 4-5, и когато вече станаха повече от 12... еми знаеш кво следва. После, след два дни, вече почвам да си чувствам носа, излизам до центъра и що да видя... същия мангал с подкрепление от една дивизия, се оглежда като насран, сочи на всчки посоки и другите магнали и те - нащрек. така че битката с едн мангал никога не свършва, докато има здрави и читави роднини.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 8 [ 118 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]