|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 8:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4491.jpg) |
Shinigami |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 08, 2006 11:05 pm Мнения: 558 Местоположение: In the living world (most of the time)
|
Хах, сетих се за една случка, още когато бяхме малки към 12-13 годишни. С едни двама приятели тъкмо си бяхме накупили няколко пиратки и ракетки и отивахме към нашите блокове да ги гърмим, когато, докато минавахме през една полянка ни наобиколиха около 10 циганета, колкото нас некаде и най- смешното беше, че всичките бяха с некви колички направени от бебешки колички + щайга или нещо такова ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Едното от тях се приближи и вика на момчето което носеше плика сас пиратките:
- Дай, малко пиратки.
Ние се споглеждаме и това момчето му подава една кибритка.
- Е аре, дай нещо по хубаво.
- Е, к'во да ти дам?
В същия момент едно друго цигане се промъкнало по- близо и посяга да вземе цялото пликче, но нашия човек реагира и спасява пликчето от лапите на злото същество и му изкрещява:
- Абе, я се разкарай бе!
След което те се разотиват, а ние се смяхме дълго след като отмина случката.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 9:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Леле леле...
Тва не е нищо... Няма нужда да разправям как е патил мой приятел...
Само ще ви кажа...
Центъра на София... Хващат го за главата, опират нож в гърлото му и му казват да си изпразни джобовете... Нататък подробностите са без значение...
Твоето нищо не е...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 9:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
ахахахаха~
Darkstalker написа: Проблема е в т'ва, че ще убиеш циганин, ще те съдят за убийство на човек.
qft
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 9:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=78_1370247096.jpg) |
Beren |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
аз не се правя на бияч и ще добавя само едно
циганите нападат да обират само пияни и страхливи хора (жените са към страхливите)
един колега го обират вече 2 пъти тая година, и двата е бил мъртво пиян.
мноо пъти по улиците на софия съм ги засичал, седят си по входове или на пейки и само чакат да си набележат некой
що не набелязват мене?
може би щото съм адски грозен и страшен
пб е прав за спрея, а ако ефекта се изисква да е осиране в гащите си взимаш газов пищов.
дори само с халосни като му плякнеш няколко пъти до ушите ква паника става. а ако нещата опрът (за дамите) до изнасилване с газов може да се убие човек от упор
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 9:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
snookie написа: Леле леле... Тва не е нищо... Няма нужда да разправям как е патил мой приятел... Само ще ви кажа... Центъра на София... Хващат го за главата, опират нож в гърлото му и му казват да си изпразни джобовете... Нататък подробностите са без значение... Твоето нищо не е...
стига си гледал филми човече....
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 9:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13814_1281232083.gif) |
Eien Ryuu |
|
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
Затова ако не можеш да си вземеш спрей или газов патлак,научи някое бойно изкуство(в София клубове бол),те тогава става fun.Не затова,не харесвам София,хич не си на сигурно...Тук в Русе за 22 години които живея,не съм имал проблеми с цигани(можи щото са малко,знам ли...;имал съм обаче други проблеми)
Иначе тия всичките цигани май трябва да ги съберем на едно място и....Nuke 'em all. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
Таман последното нещо което ще чуят ще бъде:,,Nuclear launch detected."
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 9:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20229_1337967890.png) |
WrathOfGod |
|
|
emeril написа: прочетах само няколко поста на 1вата страница ама реших и аз да разкажа една случка ... лично на мен никога не ми се е случвало някои мангал да ми се репчи ама веднъж си вървя с едно момиче по центъра и тя ми жика "гледай, гледай ко става там" и аз са обръщам и гледам някви 3 малки черни лайнета на по 14-15 години да плюят една баба , а тя само седи на пейката (вероятно да се поотпусне само щото беше пролетта миналата година) и им вика "не ва ли е срам бе" и странното беше че хората ги подминаваха само ... при което аз не издърях отидах и с петите в очите и на 3те гейчета , след 5 мин в храстите ги оставих (вероятно някой ще ме оплюе с нещо от рода на "ма не всички сме битки като тебе" ма не ме вълнува особено , не е нужно да си битка че да защитиш някой" при което отгоре на всичкото изкочи някав шибан чичка да ми мрънка що съм ги бил бил толкова ... (1ното в бесузнание остана хахаха) и него мислих да омажа ама тогава вече дойдоха други хора и взеха да са обясняват ко станало , що станало и аз си заминах ... та според мен поне тва е метода само за такива нахални пендалчета
hahahaahhahahahaha
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 10:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2297.jpg) |
K4HVD |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am Мнения: 2192 Местоположение: In the middle of nowhere
|
WrathOfGod написа: emeril написа: прочетах само няколко поста на 1вата страница ама реших и аз да разкажа една случка ... лично на мен никога не ми се е случвало някои мангал да ми се репчи ама веднъж си вървя с едно момиче по центъра и тя ми жика "гледай, гледай ко става там" и аз са обръщам и гледам някви 3 малки черни лайнета на по 14-15 години да плюят една баба , а тя само седи на пейката (вероятно да се поотпусне само щото беше пролетта миналата година) и им вика "не ва ли е срам бе" и странното беше че хората ги подминаваха само ... при което аз не издърях отидах и с петите в очите и на 3те гейчета , след 5 мин в храстите ги оставих (вероятно някой ще ме оплюе с нещо от рода на "ма не всички сме битки като тебе" ма не ме вълнува особено , не е нужно да си битка че да защитиш някой" при което отгоре на всичкото изкочи някав шибан чичка да ми мрънка що съм ги бил бил толкова ... (1ното в бесузнание остана хахаха) и него мислих да омажа ама тогава вече дойдоха други хора и взеха да са обясняват ко станало , що станало и аз си заминах ... та според мен поне тва е метода само за такива нахални пендалчета hahahaahhahahahaha Съмнявам се някой да се съди за стореното. Най много похвала да получиш. Всички цигани на сапун мамицата им. Супер крадлива раса са. Много се въодошевих но се сетих за всички случеи за които съм чувал за ограбване и насили и почти всичките са били цигани. проблема наистина е че като те нападнат 2-3 да ти земат 20 те лева и телефона за 100 лева и като счупиш от бой някой или го грумнеш после ходи обяснявай че е било при самозащита. Цитат: Проблема е в т'ва, че ще убиеш циганин, ще те съдят за убийство на човек. за нещастие е така
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 10:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
WrathOfGod написа: hahahaahhahahahaha
копеле тоя ме копира <_<
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 10:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16934_1409945241.jpg) |
ludgidia123 |
|
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 7:45 pm Мнения: 4155 Местоположение: Пловдивь
|
komara написа: последните няколко поста станаха садитски ся кво Хитлери ли ще ставаме ЧИСТА РАСА Циганите на САПУН
Аз не виждам нищо лошо в лозунга "Да избием циганите!",рано или късно ще трябва да го направим,а по-добре рано.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|