Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 8 [ 118 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 8:49 pm 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Gunz and Shitz.Ае стига е хора, излагате си.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 8:51 pm 
Аватар

като бях много малък пък един уйльо щеше ми открадне шейната ;9

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 8:59 pm 
Аватар

Хах, сетих се за една случка, още когато бяхме малки към 12-13 годишни. С едни двама приятели тъкмо си бяхме накупили няколко пиратки и ракетки и отивахме към нашите блокове да ги гърмим, когато, докато минавахме през една полянка ни наобиколиха около 10 циганета, колкото нас некаде и най- смешното беше, че всичките бяха с некви колички направени от бебешки колички + щайга или нещо такова :lol:. Едното от тях се приближи и вика на момчето което носеше плика сас пиратките:
- Дай, малко пиратки.
Ние се споглеждаме и това момчето му подава една кибритка.
- Е аре, дай нещо по хубаво.
- Е, к'во да ти дам?
В същия момент едно друго цигане се промъкнало по- близо и посяга да вземе цялото пликче, но нашия човек реагира и спасява пликчето от лапите на злото същество и му изкрещява:
- Абе, я се разкарай бе!
След което те се разотиват, а ние се смяхме дълго след като отмина случката. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 9:05 pm 
Аватар

Леле леле... :lol: :lol:

Тва не е нищо... Няма нужда да разправям как е патил мой приятел...

Само ще ви кажа...
Центъра на София... Хващат го за главата, опират нож в гърлото му и му казват да си изпразни джобовете... Нататък подробностите са без значение...

Твоето нищо не е...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 9:25 pm 
Аватар

земете си по един газов пистолет ( и за него не искат разрешително) аз си имам един такъв и винаги вечер като изляза го мушкам в кобура долу на глезена( пистелета е малък 9 патрона има в палнителя)
Щото ми се случи 1 път да ми земат парите докато бях на 16-17 и нямаш с кво да се защитавам ..(та аз 60 кг с мокри дрехи)
От тогава флаконче с Нервно Паралитичен Газ пък като станах на 18 директо газов пистолен получих.
Та си ги сменям през лятото флакончето, пък когато нося дълги панталони пистолетчето на глезена.
Да видите как бяга и вика мангал след като съм изпръскал ЦЯЛ подчертавам думата ЦЯЛ флакон с гас в очите

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 9:27 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
ахахахаха~

Darkstalker написа:
Проблема е в т'ва, че ще убиеш циганин, ще те съдят за убийство на човек.

qft

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 9:31 pm 
Аватар

аз не се правя на бияч и ще добавя само едно
циганите нападат да обират само пияни и страхливи хора (жените са към страхливите)
един колега го обират вече 2 пъти тая година, и двата е бил мъртво пиян.

мноо пъти по улиците на софия съм ги засичал, седят си по входове или на пейки и само чакат да си набележат некой
що не набелязват мене?
може би щото съм адски грозен и страшен :twisted:

пб е прав за спрея, а ако ефекта се изисква да е осиране в гащите си взимаш газов пищов.
дори само с халосни като му плякнеш няколко пъти до ушите ква паника става. а ако нещата опрът (за дамите) до изнасилване с газов може да се убие човек от упор

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 9:36 pm 
Аватар

snookie написа:
Леле леле... :lol: :lol:

Тва не е нищо... Няма нужда да разправям как е патил мой приятел...

Само ще ви кажа...
Центъра на София... Хващат го за главата, опират нож в гърлото му и му казват да си изпразни джобовете... Нататък подробностите са без значение...

Твоето нищо не е...

стига си гледал филми човече.... :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 9:48 pm 
Аватар

Затова ако не можеш да си вземеш спрей или газов патлак,научи някое бойно изкуство(в София клубове бол),те тогава става fun.Не затова,не харесвам София,хич не си на сигурно...Тук в Русе за 22 години които живея,не съм имал проблеми с цигани(можи щото са малко,знам ли...;имал съм обаче други проблеми)
Иначе тия всичките цигани май трябва да ги съберем на едно място и....Nuke 'em all. :lol: :lol: .
Таман последното нещо което ще чуят ще бъде:,,Nuclear launch detected." :wink: :P :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 9:57 pm 
Аватар

прочетах само няколко поста на 1вата страница ама реших и аз да разкажа една случка ... лично на мен никога не ми се е случвало някои мангал да ми се репчи ама веднъж си вървя с едно момиче по центъра и тя ми жика "гледай, гледай ко става там" и аз са обръщам и гледам някви 3 малки черни лайнета на по 14-15 години да плюят една баба , а тя само седи на пейката (вероятно да се поотпусне само щото беше пролетта миналата година) и им вика "не ва ли е срам бе" и странното беше че хората ги подминаваха само ... при което аз не издърях отидах и с петите в очите и на 3те гейчета , след 5 мин в храстите ги оставих (вероятно някой ще ме оплюе с нещо от рода на "ма не всички сме битки като тебе" ма не ме вълнува особено , не е нужно да си битка че да защитиш някой" при което отгоре на всичкото изкочи някав шибан чичка да ми мрънка що съм ги бил бил толкова ... (1ното в бесузнание остана хахаха) и него мислих да омажа ама тогава вече дойдоха други хора и взеха да са обясняват ко станало , що станало и аз си заминах ... та според мен поне тва е метода само за такива нахални пендалчета

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 9:59 pm 
Аватар

emeril написа:
прочетах само няколко поста на 1вата страница ама реших и аз да разкажа една случка ... лично на мен никога не ми се е случвало някои мангал да ми се репчи ама веднъж си вървя с едно момиче по центъра и тя ми жика "гледай, гледай ко става там" и аз са обръщам и гледам някви 3 малки черни лайнета на по 14-15 години да плюят една баба , а тя само седи на пейката (вероятно да се поотпусне само щото беше пролетта миналата година) и им вика "не ва ли е срам бе" и странното беше че хората ги подминаваха само ... при което аз не издърях отидах и с петите в очите и на 3те гейчета , след 5 мин в храстите ги оставих (вероятно някой ще ме оплюе с нещо от рода на "ма не всички сме битки като тебе" ма не ме вълнува особено , не е нужно да си битка че да защитиш някой" при което отгоре на всичкото изкочи някав шибан чичка да ми мрънка що съм ги бил бил толкова ... (1ното в бесузнание остана хахаха) и него мислих да омажа ама тогава вече дойдоха други хора и взеха да са обясняват ко станало , що станало и аз си заминах ... та според мен поне тва е метода само за такива нахални пендалчета

hahahaahhahahahaha

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 10:11 pm 
Аватар

WrathOfGod написа:
emeril написа:

hahahaahhahahahaha

Съмнявам се някой да се съди за стореното. Най много похвала да получиш. Всички цигани на сапун мамицата им. Супер крадлива раса са. Много се въодошевих но се сетих за всички случеи за които съм чувал за ограбване и насили и почти всичките са били цигани.
проблема наистина е че като те нападнат 2-3 да ти земат 20 те лева и телефона за 100 лева и като счупиш от бой някой или го грумнеш после ходи обяснявай че е било при самозащита.
Цитат:
Проблема е в т'ва, че ще убиеш циганин, ще те съдят за убийство на човек.
за нещастие е така :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 10:28 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
WrathOfGod написа:

hahahaahhahahahaha
копеле тоя ме копира <_<

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 10:50 pm 
Аватар

последните няколко поста станаха садитски ся кво Хитлери ли ще ставаме ЧИСТА РАСА Циганите на САПУН

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 10:56 pm 
Аватар

komara написа:
последните няколко поста станаха садитски ся кво Хитлери ли ще ставаме ЧИСТА РАСА Циганите на САПУН

Аз не виждам нищо лошо в лозунга "Да избием циганите!",рано или късно ще трябва да го направим,а по-добре рано.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 8 [ 118 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]