Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 8 [ 118 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 7:41 pm 
Аватар

А защо не спря пред 345 - там по-това време има хора , не че има кой да ти помогне ако ти скочат , но не се знае :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 7:56 pm 
Аватар

Видиш ли 1 мангал значи некъде се крият още поне 10. И бтв сигурен съм, че повечето от вас (ако не и всички) ще се сдухат ако го наобиколят 5-6 мангала.. дори и да не са по- големи от вас, даже и с пистолет да сте пак, защото мангалите са луди копелета, а на малко хора им стиска да гъмнат друг човек.... Аз също бих се сдухал...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 7:59 pm 
Аватар

разбирам те добре мен лично ме е страх да се прибирам именно заради наличието на тези субекти

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 8:03 pm 
Аватар

machomen написа:
А защо не спря пред 345 - там по-това време има хора , не че има кой да ти помогне ако ти скочат , но не се знае :?

Нищо няма да направят, като ми краднаха второто колело търчах след мангала и крещях че ще го убия, той караше на 10-тина метра пред мен и се отдалечаваше, минахме покрай един гараж-автомивка-сервиз, там трима си смучеха биричка кротко и все така невъзмутимо ме гледаха и като се връщах от неуспешната гонитба...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 8:16 pm 
Аватар

И аз щях да избягам сигурно,като знам че те не мислят какво правят......

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 8:16 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Shinigami написа:
Видиш ли 1 мангал значи некъде се крият още поне 10. И бтв сигурен съм, че повечето от вас (ако не и всички) ще се сдухат ако го наобиколят 5-6 мангала.. дори и да не са по- големи от вас, даже и с пистолет да сте пак, защото мангалите са луди копелета, а на малко хора им стиска да гъмнат друг човек.... Аз също бих се сдухал...

Е па който е смотан ще го бият ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 8:25 pm 
Аватар

хахахах тва е да караш колело из улиците на софия, аз никога не бих го направила най малко заради "прекрасни въздух" :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 8:32 pm 
Аватар

тия мангали си падат по gsmi ве моята случка беше леко епик нали знаете след сяко добро лошо за да се запази пропорцията ;) та и с продължение та бехме аз и едни фрта преди доста години на тур на неква игра и свършва нали тура излизаме некаде 11 12 да е било и 2ма мангала по големи от нас нали кам 19 20 да са били и блаблабла може ли да званна 1 тел и единия от нас беше леко тъпичък и му даде и се сешате нали .. (ама тия не беха от тия разкъсаните бездомни цигани баш а леко по прота ;)) и минава тая случка и след седмица некаде пак некаде вечерта се прибирам към нас и съм на Хемус и същите лол ме срещат "имаш ли телефон бате че моя се счупи да си сложа картата и да званна?" нещо такова ма ми дойде трамвая и се качих нали те след мене ... и е тогава беше яко сдухващата част ами сега как нема никой у нас ко ше се прай каде ще се ходи :О ма те слязаха на следващата ... :) дъ енд.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 8:38 pm 
Аватар

Reigi•Maigo написа:
тия мангали си падат по gsmi ве моята случка беше леко епик нали знаете след сяко добро лошо за да се запази пропорцията ;) та и с продължение та бехме аз и едни фрта преди доста години на тур на неква игра и свършва нали тура излизаме некаде 11 12 да е било и 2ма мангала по големи от нас нали кам 19 20 да са били и блаблабла може ли да званна 1 тел и единия от нас беше леко тъпичък и му даде и се сешате нали .. (ама тия не беха от тия разкъсаните бездомни цигани баш а леко по прота ;)) и минава тая случка и след седмица некаде пак некаде вечерта се прибирам към нас и съм на Хемус и същите лол ме срещат "имаш ли телефон бате че моя се счупи да си сложа картата и да званна?" нещо такова ма ми дойде трамвая и се качих нали те след мене ... и е тогава беше яко сдухващата част ами сега как нема никой у нас ко ше се прай каде ще се ходи :О ма те слязаха на следващата ... :) дъ енд.

я пак

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 8:39 pm 
Аватар

да ве нали :) разбира се ае са

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 8:40 pm 
Аватар

Хаха мен ме бяха хванали като по малък трима мангала в една простройка бях с двама приятели на единия му взеха пистолетчеу...И не му направиха нищо мен ме душиха а на другия искаха да режат езика...Появи се един дядо и ги подгони та се спасихме после един месец бях яко здухан и не отивах по такива места.....Другото най лошо е че малките мангали се заяждат пребиеш един от тях и след няма и 10 минути се показват 10 - 20 от родата им. Е вчера си вървя и и минавам покрай две от черните та лапетата почнаха ми викат- еи къв си ти, ко искаш е! Ама си подминах тъй като предния ден трима мангали пребили двама от приятелите ми без дори да направят нещо за да си изядат боя!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 8:42 pm 
Аватар

Наистина много биячи се извъдиха :-) аз не съм сигурен какво точно бих направил в подобна ситуация.
Та попадал съм в подобна но бях с момиче и неможеше да съм сигурен какво ще стане с нея. щото мен кво най много да ме поступат ма нея . . . Та останах без колело с 1 спирачка и без скоростти на предния венец (почти се радвам че ме отърваха), но тя си запази колелото де.
За това да отидеш пред 345 стига, шанса някой да ти помогне по улицата е минимален, това винаги трябва да си го имаш наум. Най добре е да си имаш от тея спрейовете. Сестра ми го е използвала няколко пъти срещу разни нагляри и каза че действа много добре. не вижда ли бой по бъбреците

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 8:43 pm 
Аватар

SHADOWSONG написа:
пребили двама от приятелите ми без дори да направят нещо за да си изядат боя!

В Люлин това не е рядкост... :/

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 8:44 pm 
Аватар

аве само се дръчат щото има кой да ги спаси иначе са путки събрашме се един пат от махалата некаде 4 5 човека и те толко некаде беха и бегат кат путки..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 8:49 pm 
Аватар

като гледам всички имате някви случки с мангали :?
аз живея на 100м от ДжипсиЛенд,но помня само 1-2 пъти да са ми се отваряли,за всичките 13 години,в които живея на това място..

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 8 [ 118 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]