|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 8:03 pm |
|
Meze |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 11:39 pm Мнения: 1742 Местоположение: В хладилника на УБСЕ, до бирата.
|
machomen написа: А защо не спря пред 345 - там по-това време има хора , не че има кой да ти помогне ако ти скочат , но не се знае
Нищо няма да направят, като ми краднаха второто колело търчах след мангала и крещях че ще го убия, той караше на 10-тина метра пред мен и се отдалечаваше, минахме покрай един гараж-автомивка-сервиз, там трима си смучеха биричка кротко и все така невъзмутимо ме гледаха и като се връщах от неуспешната гонитба...
_________________ The Tea Gonna Chew Come
Язе съм от там
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 8:16 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Shinigami написа: Видиш ли 1 мангал значи некъде се крият още поне 10. И бтв сигурен съм, че повечето от вас (ако не и всички) ще се сдухат ако го наобиколят 5-6 мангала.. дори и да не са по- големи от вас, даже и с пистолет да сте пак, защото мангалите са луди копелета, а на малко хора им стиска да гъмнат друг човек.... Аз също бих се сдухал...
Е па който е смотан ще го бият
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 8:32 pm |
|
Reigi•Maigo |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 10, 2006 1:21 pm Мнения: 870 Местоположение: hnghh-
|
тия мангали си падат по gsmi ве моята случка беше леко епик нали знаете след сяко добро лошо за да се запази пропорцията та и с продължение та бехме аз и едни фрта преди доста години на тур на неква игра и свършва нали тура излизаме некаде 11 12 да е било и 2ма мангала по големи от нас нали кам 19 20 да са били и блаблабла може ли да званна 1 тел и единия от нас беше леко тъпичък и му даде и се сешате нали .. (ама тия не беха от тия разкъсаните бездомни цигани баш а леко по прота ) и минава тая случка и след седмица некаде пак некаде вечерта се прибирам към нас и съм на Хемус и същите лол ме срещат "имаш ли телефон бате че моя се счупи да си сложа картата и да званна?" нещо такова ма ми дойде трамвая и се качих нали те след мене ... и е тогава беше яко сдухващата част ами сега как нема никой у нас ко ше се прай каде ще се ходи :О ма те слязаха на следващата ... дъ енд.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 8:38 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
Reigi•Maigo написа: тия мангали си падат по gsmi ве моята случка беше леко епик нали знаете след сяко добро лошо за да се запази пропорцията та и с продължение та бехме аз и едни фрта преди доста години на тур на неква игра и свършва нали тура излизаме некаде 11 12 да е било и 2ма мангала по големи от нас нали кам 19 20 да са били и блаблабла може ли да званна 1 тел и единия от нас беше леко тъпичък и му даде и се сешате нали .. (ама тия не беха от тия разкъсаните бездомни цигани баш а леко по прота ) и минава тая случка и след седмица некаде пак некаде вечерта се прибирам към нас и съм на Хемус и същите лол ме срещат "имаш ли телефон бате че моя се счупи да си сложа картата и да званна?" нещо такова ма ми дойде трамвая и се качих нали те след мене ... и е тогава беше яко сдухващата част ами сега как нема никой у нас ко ше се прай каде ще се ходи :О ма те слязаха на следващата ... дъ енд.
я пак
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 8:39 pm |
|
Reigi•Maigo |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 10, 2006 1:21 pm Мнения: 870 Местоположение: hnghh-
|
да ве нали разбира се ае са
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 8:42 pm |
|
K4HVD |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am Мнения: 2192 Местоположение: In the middle of nowhere
|
Наистина много биячи се извъдиха аз не съм сигурен какво точно бих направил в подобна ситуация.
Та попадал съм в подобна но бях с момиче и неможеше да съм сигурен какво ще стане с нея. щото мен кво най много да ме поступат ма нея . . . Та останах без колело с 1 спирачка и без скоростти на предния венец (почти се радвам че ме отърваха), но тя си запази колелото де.
За това да отидеш пред 345 стига, шанса някой да ти помогне по улицата е минимален, това винаги трябва да си го имаш наум. Най добре е да си имаш от тея спрейовете. Сестра ми го е използвала няколко пъти срещу разни нагляри и каза че действа много добре. не вижда ли бой по бъбреците
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 8:43 pm |
|
Shinigami |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 08, 2006 11:05 pm Мнения: 558 Местоположение: In the living world (most of the time)
|
SHADOWSONG написа: пребили двама от приятелите ми без дори да направят нещо за да си изядат боя!
В Люлин това не е рядкост... :/
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 8:49 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
като гледам всички имате някви случки с мангали
аз живея на 100м от ДжипсиЛенд,но помня само 1-2 пъти да са ми се отваряли,за всичките 13 години,в които живея на това място..
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|