|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 10:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 5:36 pm |
 |
Mikki |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
blurymind написа: за това не харесвам четките на фотошоп- нямат никаква блендинг опция и като правиш тоновете с полупрозрачност се получават грозни петна между тях- получават се нещо като големи пиксели и после е трудно да се изглади. Единственото нещо което има за изглаждане е омразния смъдж,който също не свършва добре работата. Сигурно има много техники,но като цяло на фона на други програми,тва си е излишна играчка. Все едно да забиваш пирон с отвертка
учи се на пейнтър тогава
аз не мисля че има по добра от фотошоп, докажи ми може и да повярвам ако съдя по тойте картинки тва са bullshit. не ми се спори и го знаеш
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 5:47 pm |
 |
blurymind |
|
 |
|
Mikki написа: blurymind написа: за това не харесвам четките на фотошоп- нямат никаква блендинг опция и като правиш тоновете с полупрозрачност се получават грозни петна между тях- получават се нещо като големи пиксели и после е трудно да се изглади. Единственото нещо което има за изглаждане е омразния смъдж,който също не свършва добре работата. Сигурно има много техники,но като цяло на фона на други програми,тва си е излишна играчка. Все едно да забиваш пирон с отвертка учи се на пейнтър тогава  аз не мисля че има по добра от фотошоп, докажи ми може и да повярвам ако съдя по тойте картинки тва са bullshit. не ми се спори и го знаеш 
фотошоп не става за този тип рисуване,прсто не става... но е страхотна за манипулация на цветовете на завършени неща или снимки. За това мисля че е най добрата.
Просто ме е яд че няма блендинг моуд ,толкова ли е трудно да го направят ? Много програми за рисуване,които не се стремят да емулират истински материали вече имат тази функция в четките и тя пести адски много време .За мен такава четка в фотошоп ще е нещо като свещенния граал
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 6:56 pm |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Форума освен, че беше населен от сексуални лекоатлети, ебачи, пичове, бодибилдъри, спортисти, програмисти. и фотографи, ся е населен и от профи художници ... къде да ходиш.
Т'ва е по повод на изказване.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 8:21 pm |
 |
Mikki |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
Frostburn написа: става става, просто ти не знаеш как...
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 8:32 pm |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
да де, както казах ... само прота.
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|