|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 7:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16934_1409945241.jpg) |
ludgidia123 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 7:45 pm Мнения: 4155 Местоположение: Пловдивь
|
Пич,купи си патлак и следващия път като го видиш това мангалче отиваш до него и му разпиляваш мозъка,не,не си правя шега!Един мангал ме обра веднъж,хубо,че живея точно до поделението на 68-ма бригада та едни войници му показаха къде зимуват раците,на следващата година тоя мангал пак го видях в махалата с още две негови аверчета,еми изпотроших им костите(вече бях бая заякнал),та чак куките ми се кефиха след това!
Та ти казвам,хич да не ти е тежко на душата ако го оскатиш,ослепиш и т.н. Следващия път му вкарваш един пръст в окото или го удряш там където знаеш,че може да го утрепеш!МАЙКА ИМ ДЕЕЕБА МАНГАЛСКАААА БЕЕЕЕЕ ЕЙЙЙЙЙЙ ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) МРАЗЯ ГИ БЕ,ПРОСТО ГИ МРАЗЯ!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 7:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17140_1290976543.jpg) |
komara |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 04, 2007 12:07 am Мнения: 1356 Местоположение: Anime Otaku Land
|
erfo написа: те хората са търсели малък екшън да си направат в центъра на софия и гонитба с колела не толкова да земат някъв си непотребен телефон хехе ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Голям екшан нема що да ме гонят от ломско до Обеля-2
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 7:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=607.jpg) |
Meze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 11:39 pm Мнения: 1742 Местоположение: В хладилника на УБСЕ, до бирата.
|
Чакай са, на кое викаш "Ломско", щото Ломско минава през цяла Надежда, Обеля-2 и отива към Околовръстното...
Та си карал от Околовръстното къмо Обеля, или от Надежда към обеля...
После, големи биячи сте, ама комара на колко е години? много правилно е гледал да вазира максимално бързо, можеше освен телефона и колелото да му вземат, и пари ако има, че и някоя дреха...
_________________ The Tea Gonna Chew Come
![Изображение](http://chise.ludost.net/upload/meze/Snimki/GIFs/Diavola%20i%20Meze%20-%20Heavy.gif) Язе съм от там
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 7:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1680_1304973611.png) |
BloodAngelAira |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 3:53 pm Мнения: 1074 Местоположение: Gaia
|
Darkstalker написа: В тая тема всички " биячи " са лешници.
О да ти великия ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ,добре че има такива като теб да ме разсмиват.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 7:34 pm |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Все едно не е така ?
Същото като оня дето разправяше, че счупил 2 носа, защото му били казали, че Наруто е педераст ... почти толкова фантастични ми изглеждат половината постове. При ludgidia е др положението поне.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 7:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=607.jpg) |
Meze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 11:39 pm Мнения: 1742 Местоположение: В хладилника на УБСЕ, до бирата.
|
komara написа: Надежда към обеля и съм на 14 ....
Ами добре че си се измъкнал, все пак циганетата могат да карат много бързо колело.
_________________ The Tea Gonna Chew Come
![Изображение](http://chise.ludost.net/upload/meze/Snimki/GIFs/Diavola%20i%20Meze%20-%20Heavy.gif) Язе съм от там
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 7:40 pm |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
BloodAngelAira написа: Dude как даваш мнение за мен като нито си ме виждал нито ме познаваш? Бая хора в тоя форум могат да ти потвърдят ,че не съм лешник,нещо мн ти е голяма работата.
I lol'd. :/
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|