Нищо не мога да ти кажа за winny. Почти не съм я ползвал. Иначе за share е добре веднъж-дваж на месец да ги ъпдейтваш. Предполагам и при perfect dark е така.
EDIT:
Понеже от бая време не съм работил със Share - щото не даде резулатат.
Абре тва новото PerfectDark:
Turuorial-а нещо не е в ред - тоя прозорец го няма
Програмата се update-на и вече неще да работи WTF?
Уф сори, че не съм отговорил >< Не съм я поглеждал темата от хиляда години. Съобщението, което ти дава не е никакъв проблем. Просто ти съобщава, че докато unity фолдъра не стане поне 2 гб ще дърпа какви ли не глупости.
Минаха няколко месеца откакто използвам share и perfect dark едновременно и трябва да кажа, че обратно на очакванията ми perfect dark все още тотално не е изместил share. Въпреки, че share вече е хакнат и тези, които го ползват могат да бъдат проследявани (макар и трудно) все още повечето японци продължават да го използват него, а не преминават към perfect dark. PD е почти във всяко отношение по-добър от share като програма, но за съжаление твърде малко хора го използват. С него могат да се намерят някои неща, които в share не могат да се намерят, но в повечето случаи share си остава най-добрия източник на японски джуджавки. Ще видим дали изобщо някога perfect dark ще успее да се наложи.
Сигурен ли си, че работят? В смисъл колко време си ги държал пуснати? Щото share специално е супер капризна програмка и въпреки че може да тръгне след няколко минути дропва всички нодове ако нещо не му хареса.
Сигурен ли си, че работят? В смисъл колко време си ги държал пуснати? Щото share специално е супер капризна програмка и въпреки че може да тръгне след няколко минути дропва всички нодове ако нещо не му хареса.
шеъра не бачка... дарка тръгва и работи като че ли- вчера го пуснах за малко
Мдам предполагах, че няма да му се хареса...а пробвал ли си на уиндоус на същата линия да пуснеш дали ще върви? В смисъл може да провайдъра ти да го блокира. Компютъра на майка ми например е към бтк и те блокират share. За perfect dark не съм сигурен.
голяма молба, някой може ли да ми изтегли, този файл? http://www.sharedb.info/index.php/43279 ... 64eaabfec/ предполагам е със Share! Инсталирах го следвах туториала ма нещо не се получи... така че ако някой може да ми спести услията много моля