|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 08, 2008 5:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1790.jpg) |
theDarkSite |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 2:02 pm Мнения: 1155 Местоположение: Howl's Moving Castle
|
Osirus написа: Някой да знае БГ сайт за поръчки на манги или поне откъде мога да намеря Fullmetal Alchemist? В сайта на Хеликон пише, че са изчерпани... А много ме зариби сериала и искам и мангата...
пич, това е за раздел "Искаме (манга)", там в една важна тема съм описал как стават поръчките и даже съм предложил да се възстанови темата за обща поръчка, дето бях писал преди година и нещо ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Български сайт няма, всичко се поръчва от online магазини или интернет сайтове, които работят с книжарници
Аз вече имам доста големинка колекция манга, а и чакам в най-скоро време да донесат още десетина ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Мисля, че с тях ще имам около 40 тома манга ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Насладете се на гледката:
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 08, 2008 6:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15040.jpg) |
Eiri09 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
![Изображение](http://i134.photobucket.com/albums/q109/theDarksite_bs/manga.jpg) [/quote] а кво е тва на наруто муахах малките ми лепкави ръчички превзеха успешно vol.1 Happy Hustle High Vol.1 ZEttai KAreshi Vol.7 +Anima Vol.9 Shaman King i .... Tsubasa Vol.2
Последна промяна Eiri09 на Нед Авг 02, 2009 8:11 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 21, 2008 6:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1790.jpg) |
theDarkSite |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 2:02 pm Мнения: 1155 Местоположение: Howl's Moving Castle
|
Eiri09 написа: а кво е тва на наруто ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
някакъв дневник за писане на италиански ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Купих го на безценица на анивенчър
Иначе изпритежавах още 10 тома манга ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) вече имам пълния FLCL, Kare First Love без един том и началото на Trigun
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 21, 2008 9:21 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Така, да си покажа и аз притежанията. Тъй като по средата на следващия месец ще ги увеличавам, поне да имам с какво да се хваля.
До момента имам:
Chrno Crusade vol. 01-08 [complete]
+Anima vol. 01-04 [waiting for vol.05+06]
Crescent Moon vol.01 [still unsure if i want to buy the rest]
The twelve kingdoms vol. 01-02 [1000% sure that i'm gonna wait for the others to come out]
Възнамерявам да си взема:
Full Metal Alchemist vol. 01 [waiting for it]
Ouran High School Host Club vol. 01 [waiting for it]
+Anima vol. 05+06 [waiting for them]
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 26, 2008 2:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Моето малко златно попълнение
Книжките изцяло
Tigre et Dragon v1
Yureka v21-23
Psychometrer Eiji 19-20
Ryu Seiki v3(пак се разминах с единицата ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) )
xxxholic v2,3,8 ^^
Това е Tigre et Dragon. Всички страници са цветни Oo
![Изображение](http://s207.photobucket.com/albums/bb181/pgo123/st/th_P1010085.jpg)
Колекцията ми вече замина на втори рафт^^
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 03, 2008 2:46 pm |
saikyounosenshi |
|
Регистриран на: Вто Авг 08, 2006 1:43 pm Мнения: 216 Местоположение: Welcome to "No Hope" land...
|
а да питам каде мога да проверя дали определени манги/волуми са издадени на английски език.. примерно речем си поръчам от amazon Ares.. обаче никаде не ми показва дали ще е на английски или на корейски.. та дано да сте ме разбрали..
ясноо ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) мерси много
Последна промяна saikyounosenshi на Чет Юли 03, 2008 6:25 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 9:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17466_1251369114.jpg) |
ivi_chan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 10, 2007 10:57 pm Мнения: 252 Местоположение: dream world ^^
|
на български:Сънуела първите два тома
на немски:Naruto v1
на английски:Blade of the Immortal v4
малкото ми богатство,което ще се разраства
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 27, 2008 7:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=417.jpg) |
Mady |
|
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 2:52 pm Мнения: 114 Местоположение: София
|
Местя се и за жалост не мога да си взема колекцията, или поне не мога да я взема цялата. Ако има някой желаещ, тук съм пуснала списък на това, което продавам:
http://himbeerstee.livejournal.com/13155.html
Извинявам се, ако по някакъв начин нарушавам правилата на този форум, пускайки това тук ;_;
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|