|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 20, 2008 8:23 pm |
|
ludo_ |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 16, 2008 12:46 am Мнения: 312 Местоположение: Рее се в пространството
|
dadaadda написа: koala написа: Aз сънувам какво ли не... аниме също по-добре незнам дали мога да го напиша
Така си е и аз не знам....Аз и мойте извратени сънища-всичко съм санувала както и да го гледаш Аниметата не са изключение-те са редовен сън
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 20, 2008 9:45 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Постоянно. Като гледам/чета нещо и ако ми хареса и нямам търпение за още определено сънувам.
Ама гледай кво става като прочета/гледам някое яои
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 20, 2008 10:46 pm |
|
kaibakor |
|
|
|
Можете да пробвате и Lucid Dreaming(осъзнато сънуване). Ако свикнете да се проверявате дали сънувате и да си записвате всеки сън(журналче) може да имате сън, в който разбирате, че сънувате и почвате да нагласяте всичко в съня си. Превръщате се на който си искате и се биете с който си искате. Много хора казват, че са летяли в сънищата си и то съвсем съзнателно, други са се биели със Акатски(със Наруто техники)... Честно казано вярвам, защото не може толкова хора да лъжат. Един път бях на крачка - тъкмо разбрах, че сънувам и влязох в някакво състояние, където хем спах, хем бях буден( ), но стана нещо и тъпия неконтролируем сън пак почна. Та можете да попрочетете и да пробвате(след малко тренировки разбира се). Сигурно е доста забавно да се превъплащаваш в аниме герои и да се трепеш с други такива
_________________ The way of the...vaizard
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 20, 2008 11:35 pm |
|
tin_min |
|
|
|
На мен доста често ми се случва да сънувам аниме, което съм гледала през деня или да пресъздавам някоя манга, но в почти всички сънища аз играя главна роля, като например когато изритах Орихиме от Bleach и заех нейното място, като след това накарах Ичиго и Рукия най-накрая да се съберат Естествено последваха няколко хентай сценки, а аз си седях отстрани и ги гледах
Но пък почти всичките ми сънища завършват така, както аз искам. Имам навика да си "управлявам" сънищата, например когато сънят ми нещо започне да върви в погрешната посока, аз връщам малко назад до там, докъдето ми трябва и започвам отново. Интересно е и по този начин можеш да избегнеш неприятните кошмари... (вече не помня кога за последно имах такъв ) Пък из не съм единствената, която може да си ръководи сънищата докато спи, както каза kaibakor, една моя приятелка прави същото много често
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 5:42 am |
|
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Сънувам много рядко, да не кажа хич. Или поне не помня, че съм сънувала. Но пък почти непрекъснато daydream-вам аниме.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 3:47 pm |
|
nem13 |
|
|
|
kaibakor написа: Можете да пробвате и Lucid Dreaming(осъзнато сънуване). Ако свикнете да се проверявате дали сънувате и да си записвате всеки сън(журналче) може да имате сън, в който разбирате, че сънувате и почвате да нагласяте всичко в съня си. Превръщате се на който си искате и се биете с който си искате. Много хора казват, че са летяли в сънищата си и то съвсем съзнателно, други са се биели със Акатски(със Наруто техники)... Честно казано вярвам, защото не може толкова хора да лъжат.
Винаги ме е забавлявал този принцип - "не може толкова хора да лъжат". Всички лъжат. А сънуването в две измерения е доста трудно като концепция за човешкото съзнание...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 4:17 pm |
|
kaibakor |
|
|
|
Не говоря за две измерения. Просто хем сънувах там каквото си сънувах, хем имах усет за реалния(физическия) свят около мен и едновременно с това се чудих дали сънувам или не. А относно това, че всички лъжат:
1. Според мен е истина, защото има бая логика, а и както казах съм бил близо(и то няколко пъти), при това като въобще не съм тренирал. Кефи ме ама някак си нямам волята. В журнала си съм си описал само половин сън
2. Един приятел казва, че един път го е преживявал и аз му вярвам.
3. Да видиш само колко хора са писали по тоя въпрос - и в интернет, и на всякъде...има хиляди книги. Малко странно е всички да лъжат.
_________________ The way of the...vaizard
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|