|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 18, 2008 12:38 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1790.jpg) |
theDarkSite |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 2:02 pm Мнения: 1155 Местоположение: Howl's Moving Castle
|
току що изгледах анимето ^^ беше готино, не ми беше загубено времето да го гледам, макар че... не беше и нещо особено ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) много pantsu-та обаче, много нещо ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) По едно време мислех, че гледам Agent Aika, то само това се белееше на екрана ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Поне има какво да се види ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Бе яко си беше, единствено ме е яд, че Тскуне си остана слабак до края на анимето и накрая беше вече скучно само да му се гледа безпомощната физиономия
Дано втори сезон (ако има такъв наистина) да поразвие малко историята около него, особено след като беше инжектиран с вампирска кръв
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 18, 2008 11:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=849_1267017977.png) |
GoDSmAcK |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
theDarkSite написа: току що изгледах анимето ^^ беше готино, не ми беше загубено времето да го гледам, макар че... не беше и нещо особено ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) много pantsu-та обаче, много нещо ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) По едно време мислех, че гледам Agent Aika, то само това се белееше на екрана ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Поне има какво да се види ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Бе яко си беше, единствено ме е яд, че Тскуне си остана слабак до края на анимето и накрая беше вече скучно само да му се гледа безпомощната физиономия Дано втори сезон (ако има такъв наистина) да поразвие малко историята около него, особено след като беше инжектиран с вампирска кръв ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Това е и мойто мнение. Нещото което също ме дразнеше беше "капучуу". На моменти просто исках я father Anderson я Hellsing да се появят от някъде да за да размажат вампирката...
Иначе на моменти беше доста смешно анимето. Ще се гледа втори сезон.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 20, 2008 10:31 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25231_1307539690.jpg) |
moonbeam |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Catwoman написа: Ами то си е поредната лигавщина. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Толкова много гащи в едно аниме...>.<;; Иначе много ме кефи Мока с розовката коса и сладките очички - много яко е направена. ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) Главния герой беше голям слабак и до края това въобще не се промени, което много ме издразни. Дано поне в следващия сезон има някакво развитие. Надявах се поне върколака да е по-силен, но и той се оказа някакси тъп. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Мхм...това че главния герой е слабак не ми се нрави иначе това за гащите не е лошо
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 20, 2008 11:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18673_1270139918.gif) |
Shi No Tenshi |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 9:29 pm Мнения: 390 Местоположение: Някъде там ...
|
moonbeam написа: Catwoman написа: Ами то си е поредната лигавщина. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Толкова много гащи в едно аниме...>.<;; Иначе много ме кефи Мока с розовката коса и сладките очички - много яко е направена. ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) Главния герой беше голям слабак и до края това въобще не се промени, което много ме издразни. Дано поне в следващия сезон има някакво развитие. Надявах се поне върколака да е по-силен, но и той се оказа някакси тъп. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Мхм...това че главния герой е слабак не ми се нрави иначе това за гащите не е лошо ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Мда, и мен ме издразни... Те като цяло всичките са слабаци и накрая Росарио ги побеждава
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 23, 2008 10:19 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8383.jpg) |
banana |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Май 02, 2007 10:12 pm Мнения: 711 Местоположение: In the Dawn of Nothingness
|
Ymir написа: Прочетете мангата(която по мое мнение е 100 пъти по-яка от анимето) и ще видите колко "слаб" става по нататъка.Същото важи и за Гин-никак не е слаб.Лично аз мисля,че са направили много нескопосано анимето,сякаш са бързали за някъде.Половината от мангата(1вия сезон) я метнаха в 13 епизода,като някаде има разминавания,а на други е съвсем различно.То щеше да е добре ако поне бяха направили филърите в анимето не толкова нескопосани. Та,ако ви е харесало анимето не четете мангата,че ще разберете колко жалка история е всъщност.......
x2. Като не сте чели мангата, не правете прибързани заключения. Протагониста (главният герой) изобщо не е слаб. Той е толкос м'огу бесен, колкото е и Мока, когато и махнат "Rosario-тo". Та във втори сезон... мамата си трака, ще бъде доста добро. Обаче Мока пък там не я дават да се бие много, много... засега де.
_________________ Blood Runs Cold L.A.S.T. H.O.P.E. Vendetta
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|