Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 12 от 22 [ 329 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Следваща
Личната ви оценка за анимето:
 1  9%  9%  [ 4 ]
 2  0%  0%  [ 0 ]
 3  2%  2%  [ 1 ]
 4  2%  2%  [ 1 ]
 5  2%  2%  [ 1 ]
 6  2%  2%  [ 1 ]
 7  13%  13%  [ 6 ]
 8  6%  6%  [ 3 ]
 9  19%  19%  [ 9 ]
 10  45%  45%  [ 21 ]
Общо гласове : 47

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2008 12:38 am 
Аватар

току що изгледах анимето ^^ беше готино, не ми беше загубено времето да го гледам, макар че... не беше и нещо особено :lol: много pantsu-та обаче, много нещо :shock: По едно време мислех, че гледам Agent Aika, то само това се белееше на екрана :lol: Поне има какво да се види :mrgreen: Бе яко си беше, единствено ме е яд, че Тскуне си остана слабак до края на анимето и накрая беше вече скучно само да му се гледа безпомощната физиономия :roll:

Дано втори сезон (ако има такъв наистина) да поразвие малко историята около него, особено след като беше инжектиран с вампирска кръв :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2008 10:57 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Излгледах го на един дъх :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2008 11:03 am 
Аватар

theDarkSite написа:
току що изгледах анимето ^^ беше готино, не ми беше загубено времето да го гледам, макар че... не беше и нещо особено :lol: много pantsu-та обаче, много нещо :shock: По едно време мислех, че гледам Agent Aika, то само това се белееше на екрана :lol: Поне има какво да се види :mrgreen: Бе яко си беше, единствено ме е яд, че Тскуне си остана слабак до края на анимето и накрая беше вече скучно само да му се гледа безпомощната физиономия :roll:

Дано втори сезон (ако има такъв наистина) да поразвие малко историята около него, особено след като беше инжектиран с вампирска кръв :twisted:

Това е и мойто мнение. Нещото което също ме дразнеше беше "капучуу". На моменти просто исках я father Anderson я Hellsing да се появят от някъде да за да размажат вампирката...
Иначе на моменти беше доста смешно анимето. Ще се гледа втори сезон.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2008 9:49 pm 
Аватар

Споко хора , ще си има втори сезон анимето :lol: , в който надявам се ще видиме повечко от белокосата Мокка!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 15, 2008 12:51 am 
Аватар

Тъкно го почнах,мн ме зариби,толкова еee kawaii :love:

Amen.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 15, 2008 10:11 am 
Аватар

Като гледам коментарите,може и да му хвърля един поглед.Отдавна се каня да го гледам ама все си мислех,че ще е поредната лигавщина.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 16, 2008 4:41 pm 
Аватар

Ами то си е поредната лигавщина. :lol: Толкова много гащи в едно аниме...>.<;; Иначе много ме кефи Мока с розовката коса и сладките очички - много яко е направена. :blush: Главния герой беше голям слабак и до края това въобще не се промени, което много ме издразни. Дано поне в следващия сезон има някакво развитие. Надявах се поне върколака да е по-силен, но и той се оказа някакси тъп. :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 16, 2008 9:27 pm 
Аватар

Върколака никак не е слаб.Просто в анимето са променили много историята :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 3:51 am 
Аватар

някои ми беше споменал че втори сезон започва през Октомври :) не знам до колко е достоверна информацията но ще се зарадвам ако го пуснат скоро :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 10:31 am 
Аватар

Catwoman написа:
Ами то си е поредната лигавщина. :lol: Толкова много гащи в едно аниме...>.<;; Иначе много ме кефи Мока с розовката коса и сладките очички - много яко е направена. :blush: Главния герой беше голям слабак и до края това въобще не се промени, което много ме издразни. Дано поне в следващия сезон има някакво развитие. Надявах се поне върколака да е по-силен, но и той се оказа някакси тъп. :roll:

Мхм...това че главния герой е слабак не ми се нрави иначе това за гащите не е лошо :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 11:29 am 
Аватар

moonbeam написа:
Catwoman написа:

Мхм...това че главния герой е слабак не ми се нрави иначе това за гащите не е лошо :D

Мда, и мен ме издразни... Те като цяло всичките са слабаци и накрая Росарио ги побеждава :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 10:19 am 
Аватар

Ymir написа:
Прочетете мангата(която по мое мнение е 100 пъти по-яка от анимето) и ще видите колко "слаб" става по нататъка.Същото важи и за Гин-никак не е слаб.Лично аз мисля,че са направили много нескопосано анимето,сякаш са бързали за някъде.Половината от мангата(1вия сезон) я метнаха в 13 епизода,като някаде има разминавания,а на други е съвсем различно.То щеше да е добре ако поне бяха направили филърите в анимето не толкова нескопосани.
Та,ако ви е харесало анимето не четете мангата,че ще разберете колко жалка история е всъщност.......

x2. Като не сте чели мангата, не правете прибързани заключения. Протагониста (главният герой) изобщо не е слаб. Той е толкос м'огу бесен, колкото е и Мока, когато и махнат "Rosario-тo". Та във втори сезон... мамата си трака, ще бъде доста добро. Обаче Мока пък там не я дават да се бие много, много... засега де. :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 08, 2008 2:10 pm 
Аватар

публиката скандира 2 сезон,2 сезон,2 сезон !!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 08, 2008 2:43 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=wgFn0YF4gsU trailer за 2ри сезон :)
Spoiler написа:
Sis се появява :D ама тя току що се появи в мангата,която е месечна :( за 2ри сезон по-добре щеше да е да покажат на Тсукуне силите :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 08, 2008 8:57 pm 
Аватар

Тцукуне ше намаже :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 12 от 22 [ 329 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]