|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 10:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Авг 19, 2008 6:25 pm |
 |
inc |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
Almateria написа: На тази последната врата и е малко големичък и очите и са малко weird но иначе става. (:
Мерси  наистина странно се е получила, но намерих някакъв чар, затова я сложих
едит:ае аз врат на тая снимка не виждам
А пък за 1-вата леле колко кадъра изщраках, за да хвана някоя капка как се разбива в парапета.Но все пак съм доволна от хванатото
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Авг 19, 2008 9:19 pm |
 |
inc |
|
 |
|
Nimeria написа: Хъх ... 1вите две снимки от новите показват колко по-добре си с фотоапарата , отколкото с рисуването ^-^ GJ дето се вика
оу мерси  ама с фотоапарат като моя просто ми се убива желанието
а иначе ето нещо ново
ае 1-вата стана малко претрупана
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Авг 19, 2008 10:07 pm |
 |
inc |
|
 |
|
ludgidia123 написа: Що просто не си продължиш с фотоапарта! 
 ок де не е чак толкова злее нали? ^^'
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Авг 19, 2008 11:21 pm |
 |
Almateria |
|
 |
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
inc написа: Almateria написа: На тази последната врата и е малко големичък и очите и са малко weird но иначе става. (: Мерси  наистина странно се е получила, но намерих някакъв чар, затова я сложих  едит:ае аз врат на тая снимка не виждам  А пък за 1-вата леле колко кадъра изщраках, за да хвана някоя капка как се разбива в парапета.Но все пак съм доволна от хванатото 
).gif) aз говорех за рисунката в първия пост (която ми се стори че беше последната пусната)
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Авг 19, 2008 11:35 pm |
 |
inc |
|
 |
|
Almateria написа: inc написа: Almateria написа: На тази последната врата и е малко големичък и очите и са малко weird но иначе става. (: Мерси  наистина странно се е получила, но намерих някакъв чар, затова я сложих  едит:ае аз врат на тая снимка не виждам  А пък за 1-вата леле колко кадъра изщраках, за да хвана някоя капка как се разбива в парапета.Но все пак съм доволна от хванатото  ).gif) aз говорех за рисунката в първия пост (която ми се стори че беше последната пусната) 
Ок аз съм разсеяна  nvm ^^'
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|