Дата и час: Нед Фев 23, 2025 1:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 5 [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2008 9:07 pm 
Аватар

Да, щом е трябвало е лесно.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2008 9:55 pm 
Аватар

Ronin@ написа:
Reigi•Maigo написа:
това идва от човек който мрази гордостта ...

Явно и от човек,който не знае разликата между гордост и горделивост. :wink:

повечето си мислят че това което са постигнали е нещо което заслужава гордост но за други ... и така пак опира до гледна точка а ти как ги обясняваш двете думички да видя да не баркъм аз са

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2008 10:16 pm 

Когато вината е моя не се колебая да се извиня. Но даже не мога да се сетя за последния път, когато ми се е наложило да се извиня истински на някой. Обикновено съм настъпил някой по крака и "Опа сори :mrgreen: "

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 12:22 am 

Reigi•Maigo написа:

повечето си мислят че това което са постигнали е нещо което заслужава гордост но за други ... и така пак опира до гледна точка а ти как ги обясняваш двете думички да видя да не баркъм аз са

Горделивостта е надменност и високомерие,а гордостта коренно различно- това е нещо, с което се гордееш.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 7:59 am 
Аватар

а супер позлан съм уол

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 12:19 pm 

Reigi•Maigo написа:
а супер позлан съм уол

Пример: Той е гордостта на нашето семейство.
В тоя смисъл не си познал.Гордостта е обект в случая,а се съмнявам да мразиш обектите на гордост.Това би било завист :wink:
Доколкото разбирам какво искаш да кажеш, май най-точната дума за теб е високомерие или самодоволство.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 12:36 pm 
Аватар

Ако греша, да.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 12:39 pm 
Аватар

хе не бро например ти се гордееш че си искарал 6ца по нещо и за мене тва е например тотал булшит гет ит?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 6:57 pm 

Reigi•Maigo написа:
хе не бро например ти се гордееш че си искарал 6ца по нещо и за мене тва е например тотал булшит гет ит?

Именно.Вика му се самодоволство,а не гордост.Пък и защо да е булшит-нормално е да се гордееш за 6ца...[/i]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 7:17 pm 
Аватар

егати играта на думи стана с тебе та незнам дали ще се разбереме ама за последно да проам та пак например някои хора са добри в работата други пък знаят език и се чувстват специални ... точно горди не го бъркай са ти и точно това е че почти всеки който вложи повече усилия може да е като тях (много безмислено беше това далго-широко разясняване ама да лети време)

и пак за по темата също е много тапо като тоя дет е в грешка неиска да се извини и се извинява чак като му забиеш истината в гъза е тва много дразни :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 8:11 pm 
Аватар

Да, много трудно се извинявам. Особено ако говорим за асъл извинение. Иначе "сори, сори" си го повтарям постоянно, ама "извинявай" да кажа, това мнооого рядко се чува.
Аз не се извинявам, квото съм направила съм си го направила, нмз.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 12:55 am 

Reigi•Maigo написа:
егати играта на думи стана с тебе та незнам дали ще се разбереме ама за последно да проам та пак например някои хора са добри в работата други пък знаят език и се чувстват специални ... точно горди не го бъркай са ти и точно това е че почти всеки който вложи повече усилия може да е като тях (много безмислено беше това далго-широко разясняване ама да лети време)

и пак за по темата също е много тапо като тоя дет е в грешка неиска да се извини и се извинява чак като му забиеш истината в гъза е тва много дразни :?

Ок, ще се опитам да ти го обясня максимално опростено.С 2 думи гордостта е насочена навътре(гордееш си се за себе си и това не пречи на никой друг),докато надменността и самодоволството засягат и околните (именно за това си мисля,че това те дразни иначе,ако е само гордост, нямаше и да го забележиш).Да вземем за пример ученик,който се гордее,че има 6ца.Това не трябва да те засяга,защото той е радостен за себе си,че е успял.Ако обаче е самодоволен,ще парадира,че имал 6ца,а теб,да кажем, те е мързяло да учиш,иначе никъв проблем.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 8:13 am 
Аватар

:) не прече на другите се ч познаваш всички счупени хора на този свят ха не е нужно както ти казваш да парадира че да се вижда че е доволен и обикновено като си доволен се вижда малко или алот и е много тапо да групираш хората верно е че сички сме тапи животни ама винаги има различия и защо пък написа че ме е мързяло да уча ебати срамъ !

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 12, 2008 8:18 pm 
Аватар

Постояно защото все съм забравила[направила] нещо :mrgreen:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 5 [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]