|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 5:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 18, 2008 9:23 am |
|
Exotic Pirate |
|
|
Регистриран на: Пон Юни 18, 2007 7:22 pm Мнения: 822 Местоположение: Shinigami Sekai 8)
|
ооо невероятен епизод! мн мн добре. и сузаку се побърка накрая. а кловис как прецака лулу не е истина... обаче остава да видим какво ще стане със с.с. и кален и с лулу и чарлс ест. ооо мн ми хареса, сега какво ще правят?! сиг пак ще се премине към някакви фантастични моменти. ама мн ми е странно... хем мн гадно се случи всичко - как го предадоха, всички разбраха кой е, обявиха как се е провалил, кален даже го остави (макар че си мисля, че тя ще се върне след репликата му "you must live on"), смъртта на роло - ок малко кофти, ама не мога да кажа, че ми стана особено гадно, ама пък видяхме лулу като човек (и как се побърка тоя човек след смъртта на нанали...) и накрая мн отворен край. уффф мн неща се случиха за 1 еп, а в следващите най-вероятно пак ще е подобно... не се съмнявам, че ще ни сбъркат до края
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 18, 2008 10:51 am |
|
K i v a. to Last |
|
|
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
|
lzpreslav написа: Как ще завършат всичко в още 4-5-6 епизода O_@ Върха!
абе мани, дано само няма 3ти сезон, че ще стане б@си и бозата /:
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 18, 2008 2:21 pm |
|
Lenalee-chan |
|
|
|
Reigi•Maigo написа: дано Нънъли да е жива че шансовете на Лулу иначе да е жив накрая на анимето са ----
Той още откакто придоби тоя Гиъс изперка , а докато свърши анимето сигурно вече ще е зомби : D
Според мен края на Лулу ще бъде същият като Light , но това е мое мнение ....
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 18, 2008 3:15 pm |
|
Johny-kun |
|
|
|
Lenalee-chan написа: Reigi•Maigo написа: дано Нънъли да е жива че шансовете на Лулу иначе да е жив накрая на анимето са ---- Той още откакто придоби тоя Гиъс изперка , а докато свърши анимето сигурно вече ще е зомби : D
Според мен края на Лулу ще бъде същият като Light , но това е мое мнение .... Не точно... Цитат: Лайт накрая си мислеше че ще победи, но го надхитриха, докато Лулу тръгва знаейки че с него е свършено
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 18, 2008 3:38 pm |
|
sakabatou |
RyuKo FanSubs |
|
Мен ми беше интересно защо имаше насочени копия към Гино
К'во аджеба е направило тва момче?
@Reigi•Maigo Някой ако знае отговора на въпроса ми се предполага че ще го напише Цитат: така , тъй че споко
Последна промяна sakabatou на Пон Авг 18, 2008 6:04 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 18, 2008 6:54 pm |
|
Wild_ |
|
|
|
Наистина ли има манга, по която е правено анимето? А не некви side story-та...
Някой линк, инфо.... нещо от сорта
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|