|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 6:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 17, 2008 1:54 pm |
bo74o0 |
|
|
|
довечера към 10-11 някой ще качи release-a на най-бързите групи ;p
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 17, 2008 9:26 pm |
|
TuZa |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 15, 2007 11:24 pm Мнения: 176 Местоположение: London
|
Епизодът е много добър и изключително драматичен, поне в края. След тези преврати шансовете на Лулу, защото такова нещо като Зеро вече няма, да оцелее са някъде 10%. Какво би направил той? Логично, ако има доверие на някои хора и знае, че и те му имат, нещо като Роло, да се свърже с тях. На негово място, аз бих се свързал с Lord Jeremiah, защото той единствен остана неизлъган, пък и лоялността му е към Лулу, а не към останалите. А ако това стане ще бъдат непобедим отбор. Лулу все още не е ползвал Geass върху никой от неговите, като изключим Кален, а с помощта на Джеремиа ще ги приспособи за нула време. Друг стратегически ход би бил да се свърже с Шарлес и да се ''съюзи'' с него. Тъй като Роло вече е out от играта следва да се намеси Кален като вторичен защитиник или нещо такова. Според мен тя разбра, че Лулу излъга. Също така Xingke би бил добър съюзник. Възможностите му са много, но поне знаем, че няма да умре скоро и интересната част предстои.
~Епизод 20 ще бъде доста добър!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 17, 2008 10:25 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
lzpreslav написа: Как ще завършат всичко в още 4-5-6 епизода O_@ Върха!
Не казах ли, че ще има трети сезон?
Но ще бъде хипер яко, ако успеят да измислян някъв смразяващ ендинг и да го реализират за 4-5 епизода
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 17, 2008 10:51 pm |
|
machomen |
|
|
Регистриран на: Пон Апр 09, 2007 12:01 am Мнения: 1823 Местоположение: Under your bed
|
Общо взето ще е супер яко , но ми жал че извратеняшкия смях в епизода се падна на Сузаку (не го заслужава )
ПС:сега минах през анидб да видя дали ще пропускат епизоди и видях заглавието на 22-ри
Спойлер написа: Emperor Lelouch
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 18, 2008 2:10 am |
bo74o0 |
|
|
|
Затова бучах, че трябва да убива всеки който научи за самоличността му, за да не стига до тук ... и хм ... не върви на там на където исках, но и по зле можеше - фалшиви драмички из имперските затвори & еtc ... само не ми хареса, че отпраши с роло а не със с2 ама тя вече е useless и без тфа we need to face the facts - има мотивацията, има skill-а, има brain-а ... Дъртия да бяга колкот може imho ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|