|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 2:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 17, 2008 4:57 pm |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Айде пак:
Devil May Cry - великото аниме, за което толкова се говореше и всеки късаше коси, и дъвчеше нокти в очакване да излезе. Какво мога да кажа за него, то просто и думи нямам да го опиша колко много ме разочарова. Освен "екшъна" в него и липсата на каквато и да е било история, като цяло изобщо не струваше. Ако вече залагат само на Името и на Арта, но не и на историята, нз на къде ще отиде вече работата.
Baki the Grappler - бой, кеч, тупаник и прочие и прочие и нищо друго не се видя от него. Само бой, никаква история пак. Гледаш сумаити епизоди как се кечат и когато се опитат да вложат някаква история тя още повече влошава анимето. Все едно гледаш как някой играе Fighting Game от типа на Street Fighter.
Busou Renkin - добре това аниме на моменти направо ме отвращаваше с тая хомо пеперуда. Друго, което ме изнерви имаше момент в анимето, където дават абсолютно всички в анимето и всеки "Kazuki" , "Kazuki-san", "Oni-chan", 'Kazuki-sempai", "That guy", "This guy" и прочие и прочие, много се нервя на такива моменти. Разбира се в анимето се пренебрегват и законите на физиката, пренебрегват се и законите на човешкият организъм, нит кислород, нит вода, нит храна, бой до край.
Claymore - ауу както каза фолена, направо се нервя като чуя "I will protect you" и се очаква на жената да и омекнат краката и да ти падне в ръцете. Като цяло персонажа на малкия "протектор" дразнеше прекалено много.
Demonbane - добре няма да коментирам историята (не струва), но каква беше тая Меха. Имах чувство, че бях се върнал в 1981 (дам всякаш съм бил роден тогава) и гледам Волтрон, че той волтрон има по-хубава Меха оо тая тука. Такава грозотия никога не бях виждал. Главно бяха наблегнали на арта, но на героите, а кой да ти гледа мехата. Като се има в предвид, че го гледах веднага след Destiny, направо изгубих уважанието си към Мехите.
Flame of Recca - още едно аниме в стил "I will protect you". Освен битките, нищо друго не ми направи впечатление в цялото аниме.
Hellsing - дразнещата фраза "master", която ми се просмука в главата, дразнещия персонаж на Виктория. Общо взето не мога да разбера защо има толкова много фенове. Още едно аниме, в което главният герой е супер здрав и никой друг не може да му се опре и с какво се различа от другите подобни, а да той е вампир, явно това придава красота на анимето и заличава нескопосаната история с "невероятно интересния" си завършек.
Ikkitousen - бактиса ми вече от бойни анимета, в които жените имат все по къси роклички и вместо да се гледа как протича двубоя м/у главните герои да гледаме под поличката на жената. Рита, опа на там се насочва вниманието на зрителя, сяда и всичко се съзирва в междукрачието, говори и пак там се насочва вниманието, направо да бяха цепели екрана на 2, горе да дават нормалната история, а долу през цялото аниме само да показват гащичките и тяхната невероятна история.
Love Hina - комедия пише в АниДб, за комедия го препоръчват, а аз на боклука го хвърлям. Освен отново факта, че момчето се пребива ей така за спорта, защото явно на публиката им харесва да гледат летящи идиоти по екраните си.
Shakugan no Shana II - каквото и да кажа за анимето просто няма да е достатъчно. Звладяващият първи сезон на анимето, ни накара да почнем и вторият сезон, но какво видяхме. Едно романтично аниме, което епизод след епизод започваше да дразни със своята комерсиалност. 2 кокшки се опитват да впечатлят един петел. Уха супер интересно, нямам търпение да им хрумне да измислят пак продължение и тоя път да вкарат и още 2 кокошки, за да бъде по-интересно.
Soul Link - единственото нещо от цялото аниме, което ми хареса беше "Oni-chan....kawaii" Всичко останало не струваше, пак историята е оставена на заден план. И пак някаква нескопосана рамонтика набутана.
Tenjou Tenge - Добре анимето на мен наистина ми харесва, но главно едно ме дразни, тъпия и безсмислен flash back, дето продължи сумаити епове. Само заради него, анимето ми стана супер безинтересно.
Толкоз за сега.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 17, 2008 9:51 pm |
|
Iryoku |
|
|
|
dripper написа: Soul Link - единственото нещо от цялото аниме, което ми хареса беше "Oni-chan....kawaii" Всичко останало не струваше, пак историята е оставена на заден план. И пак някаква нескопосана рамонтика набутана.
Така е, защото повечето анимета правени по Visual Novels имат тенденцията да не са на ниво. Но ако изиграеш играта, ще останеш с друго мнение 100%
_________________ 人は負けを知るほど強くなれる。 贋作が本物に劣ると誰が決めた! やろうとする意力、やってやろうする気力。 Do or do not. There is no try. The words of truth are always paradoxical.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 18, 2008 11:26 am |
|
kaibakor |
|
|
|
K i v a. to Last написа: Някакви ултра мега хипер силни и безсмъртни герои
Защо да са безсмъртни? В аниметата всичко си е реално. Просто като паднат по глава от 10 метра си използват енергията за да се защиятят поне малко. Иначе пак си има кръв и си боли Аз само за One Piece се усъмних. Мислих си, че са така само тия които се осланят на плодовете(най-вече Luffy, който е гумен), но след като видях как Zoro, който не е изял плод, сряза стоманена верига, като преди това се концентрираше една минута, разбрах, че съм грешал
_________________ The way of the...vaizard
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 18, 2008 1:46 pm |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
hinano написа: Naruto/Shippuuden/ - проточват толкова историята,че да ти омръзне да гледаш , някой като каже нещо важно и на онзи,на който са му го казали си разширява очите и това го повтарят няколко пъти,има къде къде по-добре нарисувани анимета
Напълно съгласен.
Аз поговорих със Сора: Реакция: "А стига ве, сериозно?"
Аз преди малко хапнах: Реакция: "А стига ве, сериозно?"
Аз преди малко станах: Реакция: "А стига ве, сериозно?"
Имам чувството, че каквото и да кажат, героите ще се очудят от невероятното.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 18, 2008 2:03 pm |
|
hellraiser |
|
|
|
Имаше един епизод в който Сакура намери книжката дето оня (забравих му името ) рисуваше и цял един епизод я четоха и пускаха по един драматичен поглед на всеки 10 секунди.Толкова тъпо ми стана че си казах СТИГА и до вчера не бях поглеждал нов епизод на Наруто .
Само се чудя защо пак почнах да го гледам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 18, 2008 8:43 pm |
|
Iryoku |
|
|
|
Safiir написа: Да ти кажа на мен и играта не ми хареса >< Имаше интересен обрат по едно време, но като цяло...нещо ми доскучаваше >< Па да не говорим, че ми се струва, че са крали яко от KID. Но иначе като цяло аниметата правени по манга или игри не се получават добре. Единствено оригинални анимета или такива правени по новели ги изпипват.
Може и да си прав. Истории свързани по един или друг начин с космоса винаги много са ми харесвали
_________________ 人は負けを知るほど強くなれる。 贋作が本物に劣ると誰が決めた! やろうとする意力、やってやろうする気力。 Do or do not. There is no try. The words of truth are always paradoxical.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 20, 2008 1:40 am |
|
dantemp |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 28, 2006 6:58 pm Мнения: 1414 Местоположение: ама що всички пишат некви глупости в това поле :/
|
Преди да почнете да се оплаквате от Наруто, позаинтересувайте се защо е това разтягане и чуйте малко оплаквания от старите пушки как са им дошли двете години филъри... След това спрете да го гледате докато се съберат серии за един сезон и след това го ометете на екс. Друга песен ще пеете.
dripper написа: Ikkitousen - бактиса ми вече от бойни анимета, в които жените имат все по къси роклички и вместо да се гледа как протича двубоя м/у главните герои да гледаме под поличката на жената. Рита, опа на там се насочва вниманието на зрителя, сяда и всичко се съзирва в междукрачието, говори и пак там се насочва вниманието, направо да бяха цепели екрана на 2, горе да дават нормалната история, а долу през цялото аниме само да показват гащичките и тяхната невероятна история.
Е ти все едно да се оплачеш че във филмите на Тарантино има повече кръв отколкото реплики, още като си видял името е трябвало да знаеш какво да очакваш, whether you like it or not :Р
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 20, 2008 2:11 am |
|
GoDSmAcK |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
dream_dragon написа: Фюрари... О как можаха да ми го причинят. Прецакват всичко възможно. Превръщат почти всяко аниме в боза с тия глупости. До 60 епизод май, Блийч е върхът и кърти, но после... Плаче ми се.
Ей тия фюрари ше вземат да решат да превземат аниме света. Нема да има идими, дойди ми. Нема да гледаш фюрери - у концлагера!
Това което имаш впредвид dream_dragon-e са филЪри, от англииски - filler...
По-темата... Като се замисля сравнително малко неща могат да ме издразнят в едно аниме. Даже е доста трудно. Изключение прави ест. Shakugan no shana което само след първия епизод ми докара такъв facepalm, че чак ме заболя челото. К'ви са тия чибита с катани, кви са тия гигантски бебешори. Абе я у лево!... То сигурно има и оше неща но ся немога да се сетя така, че поста подлежи на редакция в по-късен етап...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|