|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 4:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 15, 2008 4:32 pm |
![Аватар](http://i27.photobucket.com/albums/c155/mona_fei4kata/0A304826-Copy.jpg) |
mona_fei4kata |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
Fireboy написа: Няма милост на този свят. Според мен мангата започна да затъпява. Нищо не се случва и т.н. Все още не съм чел новата манга,но се надявам да е по-хубава от предишната. за коя нова манга става въпрос ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif) иначе на мен ми затъпя отдавна, ама не мога да я дропна Цитат: Предполага се, че Кушина Узумаки е мъртва и за нея се говори в минало време.
Прави сте ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Само се предполага, макар че все още си мисля, че някой беше казал, че е умряла, тогава, при нападението на Кюби...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 15, 2008 5:25 pm |
![Аватар](http://i209.photobucket.com/albums/bb157/lordandrei1991/Naruto/naruto2134.jpg) |
Fireboy |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
mona_fei4kata написа: Fireboy написа: Няма милост на този свят. Според мен мангата започна да затъпява. Нищо не се случва и т.н. Все още не съм чел новата манга,но се надявам да е по-хубава от предишната. за коя нова манга става въпрос ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif) иначе на мен ми затъпя отдавна, ама не мога да я дропна Цитат: Предполага се, че Кушина Узумаки е мъртва и за нея се говори в минало време. Прави сте ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Само се предполага, макар че все още си мисля, че някой беше казал, че е умряла, тогава, при нападението на Кюби...
Най-новата,която излезна днес.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 16, 2008 2:42 pm |
ThaiArt |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Тази седмица чаптър имаше ли ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 16, 2008 3:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Тази седмица нямаше WSJ, хората си почиват малко в тия жеги ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 16, 2008 6:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23547.jpg) |
Pokemon Forever |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Здравейте ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
Знам,че сега сигурно ще ми кажете "чети повече в форума" или нещо такова,дано се наемри някой добър човек да ми каже,защотот много ми се чете а има 38 страници много време трябва да ги преглеждам,а и дори не съм сигурен че това е мястото от което мога да разбера това.
1.Искам да питам дали някой знае от къде мога да си истегля мангата на НАРУТО на български.
2.Трябва ми от епизодите на който са стигнали НАРУТО - 71 шипуден,коя горе-долу манга се разказва от там и на български има ли я от там нататък ?
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) :):):):):).
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 16, 2008 6:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23547.jpg) |
Pokemon Forever |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Еми Fairboy нали вече ги дадоха,мерси и на двамата ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
А можете ли да ми кажете от тая първата манга до последната,тея който ги има във замунда на бг,за какво се разказва от първата,много по натам ли са от някъде към шипуден 71 или от преди това се разказва ?
Дано сте ме разбрали ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 16, 2008 8:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Fireboy написа: Аз нещо не мога да те разбера. Инак аз по едно време се бях хванал да превеждам мангите и бях стигнал доста напред. Инак освен в замундата можеш да намериш мангите и онлайн,но няма да са на бг. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Аз лично предпочитам да са на английски. Незнам защо,просто явно така съм свикнал,но всеки с мнението си.
И аз така по-добре на English
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|