|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 9:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юни 03, 2006 12:00 am |
 |
Aravag |
Orange Samurai |
|
токио е наи-скъпия град в света
няма начин да не светка и да не е
забележителен
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юни 03, 2006 10:53 am |
 |
Oni_no_ko |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Колко е красиво!!!
Vegeta написа: Anime<O_O>addict написа: Искам в Япония !!!  Най-великата държава !!! Повярвай и казваш го само защото си аниме фен! 
Да, определено я идеализираме тая държава, щото сме фенове на анимето. Въпреки че то с анимето идват и други неща, примерно от културата и т.н. И въпреки всичко ИСКАМ И АЗ В ЯПОНИЯ!
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юни 03, 2006 11:56 am |
 |
Anime<O_O>addict |
|
 |
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:26 am Мнения: 997 Местоположение: Sofia Mladost Village ~ ><
|
Vegeta написа: Anime<O_O>addict написа: Искам в Япония !!!  Най-великата държава !!! Повярвай и казваш го само защото си аниме фен! 
оооооооооо божеееее хахаха повярвай ми не е така !!! бих дал всичко за да живея там ... винаги съм смятал Япония за най-великата държава .. а да не говорим колко съм чел за нея ... най-вече уважавам японците защото са лоялни , изключително трудолюбиви и привързани към продата ( малеее какво паркове има в Япония не е истина . Един от най-красивите и стари паркове е Рицури създаден когато Токио още е бил под името Едо ... би трябвало това да го знаете дори и от аниметата  ) бе чесно казано ще умра за тази държава !!!!!!
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юни 03, 2006 12:06 pm |
 |
VEGGETTO |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 19, 2006 2:54 pm Мнения: 2004 Местоположение: MARS
|
Anime<O_O>addict написа: Искам в Япония !!!  Най-великата държава !!!
И аз .
Япония е мечта,
в моята душа
Не само заради Анимето и Хентая,
ами защо тук вече не знам какво да правя.
В Япония за да отида,
ще загърбя аз родина.
Суши, къри, онигири да ям
за глад да не знам.
Манга от Манга шоп да прочета,
на спокоиствие на свобода....
И тука вече блокирах
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юни 03, 2006 2:55 pm |
 |
Jenx |
|
 |
Регистриран на: Пет Юни 02, 2006 10:23 pm Мнения: 485 Местоположение: The Nexus
|
Цитат: Баси тука има повече неон от колкото в лас вегас
Хах, голямо откритие
Иначе ей това:
много яко ми мяза на виенското колело от Honey and Clover. може и то да е, знае ли човек:Р
Иначе аз в Япония искам да ида за 1-2 седмици, не повече. не искам да живея там. Маниера и начина им на живот е прекалено различен за моят вкус. За това и се отказах изобщо да планувам учене там. Като изключм безбожната сума, японците ги пери съчмата много яко.
_________________ What can change the nature of a man?
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|