|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 11:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 15, 2008 6:55 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
A сиг ще е със хепи енд, няма начин. (или поне си се надявам)
омг, motoki = guy? ._. направо ме шокира.
както и да е 17ти епизод ми хареса страшно много, не заради нещата които се случиха, не знам и аз защо сигурно защото не бях гледала ита на кис от около две седмици или просто беше свежо.
18ти епизод също ми хареса, най-накрая стана каквото исках, а именно - още едно момче с crush on kotoko. irie можеше и по-съпружески можеше да реагира, но ако го беше направил нямаше да е ирие, нали, ахаха.
страхооотно свърши 18ти. наистина адски михареса. момента където keita я хъгва си го превъртях над 6пъти.
нищо сега почва хубавата/интересната част (:
kotoko + nurse = big NO и все пак се надявам да успее.
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 15, 2008 9:13 pm |
|
faye |
|
|
|
Наваксах епизодите и определено от цялата работа най ме впечатлиха колегите на Котоко Няма такива животни просто
Колкото до последния епизод, ами не е учудващо че му се дразнят на Ирие, но учудващото е как едно "Даваш всичко от себе си" може да покрие целия кретенизъм на Котоко. По подобен параграф: Защо Котоко е толкоз ФлУпена в Ирие? Единственото което се брои в романтичен аспект от него от началото на сериала е външния му вид и вече при доста напреднало деиствие 1-2 сценки Илогична е цялата романтика ><(Сега преди някой да изтърси нещо от типа "любовта е сляпа", предварително му казвам да си замълчи )
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 7:18 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
fLoRi` написа: Добре, че Котоко не се поддаде на тъпия (но сладък ) Кейта.
тя щеше,ако Кин-чан не беше поканил Ирие да яде
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 8:53 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
аз няма да се учудя ако си станат пак като преди
тая връзка е обречена на иди си ела си игра
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 9:12 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Usagi, толкова си права .
Таааааа... много захаросано епизодче, ама пак си ми хареса. Умрях от смях Котоко като почна да го замерва с книгите, даже трябваше да му хвърли целия рафт отгоре, заслужи си го. Той си го изпроси още с онова тъпо игнориране преди Крису да се изгори де...
Което ми напомня - айде честито на бъдещите младоженци! Със здраве да си се ползват !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|