|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 7:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Авг 12, 2008 12:09 am |
 |
Mikki |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
TenTen написа: Хубави артове и също така и снимките ти ми харесват / и къде ги намираш тия сладки котета 0w0/...обаче онова момиченце с панда-шапката на главата нещо не ми харесва...не че нещо има в анатомията,косата е оцветена по един начин,а останалото по друг и някъкси не седи добре/ не знам дали се сещаш какво се опитвам да обясня ^^' my bad.../
да бе, то цялата уж аниме трябваше да е а аз аниме коси не правя много много, прав си, има разминаване =О
мерси, а иначе котета на всякъде, тия са улични около петте кюфтета (кьошета) ги има, в центъра на софия даже на Витошка има котки. хаха.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Авг 12, 2008 1:12 am |
 |
Whisper |
|
 |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
Nyah...котето е хипер сладко ^^ Много добра си станала ~ ^___^ Nyah...
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 13, 2008 12:33 pm |
 |
hinano |
|
 |
|
inc написа: Ооо това ми харесва 
x2 xD
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 13, 2008 1:18 pm |
 |
blurymind |
|
 |
|
стои плоско като форма,знам че мразиш да те критикувам,ама..
с шейдинг и кунтури не можеш да ме убедиш че момичето на листа е триизмерно и анатомически/перспективно има някои фрапантни кусури,които ми бъркат в окото..но изражението и ми харесва и палитрата която си избрала..създава атмостфера.Искам да знаеш че всяко нещо си има положителни страни,които ми оставят добри впечатления, и твоите работи не са изключение за мен,каквито и грешки да намирам в тях.
просто не мога да кажа за едно нещо това ми харесва или не ми харесва,мога да казвам само какво в него ми харесва или не ми харесва  иначе не казвам нищо
Повече ми харесват снимките ти,особено тези с котето,но няма да кажа защо
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Авг 13, 2008 5:12 pm |
bo74o0 |
|
 |
|
като погледна тука темите които са пускани от момичета + лафчето темите за рожденните дни ми става толкова мазно в устата че ми се драйфа -_-'
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 15, 2008 10:56 am |
 |
BlackID |
|
 |
Регистриран на: Чет Фев 21, 2008 2:58 pm Мнения: 587 Местоположение: У вас
|
Ами рисунката не е лоша
Има малко поечко коса, която прави главата крива, а и краката също са малко криви (или прекалено слаби надолу едно от двете)
иначе тъмбсъп от мене
_________________ Цък
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|