|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 14, 2008 11:42 am |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
бах мама му от какво да я спасява
тоя пич е тотално мело мело за котоко
а и има дълга коса което е голям плюс
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 14, 2008 1:19 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Ох тоя дългокосия много ми лази по нервите. Какви са тия "Скъсай с него", какъв е той че изобщо да й казва?! Женени са по дяволите, няма никакво право да се меси!
Ако в следващия епизод не отнесе поне един шамар ще съм бясна .
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 14, 2008 1:30 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Kudrokoska написа: и защо по дяволите на Ирие винаги му трябва толкова много време да си покаже чувствата.. ужасен е >.< Мъжете сме си такива
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 14, 2008 3:10 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Еми не е така. Според мен Котоко сама си го каза - да не я глези. Тя като не прави нищо добре, за какво да я хвали баси . Пък не е като тя да не го знае, така че не виждам какво се прави на наранена .
Според мен Ирие много добре си осъзнава, че ревнува, просто му се струва страшно детинско да го показва. Все пак са женени, трябва да си имат доверие за такива неща. Ами не като се появи някакъв и той да скача, готов за война .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|