|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 06, 2008 7:31 pm |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Да, въпроса е какво ще правите след т'ва.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 09, 2008 1:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3408.jpg) |
elyon |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
evilduke написа: Айде честито ^ ^ мм, и аз съм там всъщност ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) black_moon_rising1 написа: И аз съм в СУ с Японистика Честито и на бъдещите колеги от форума ![:balloon:](./images/smilies/balloon.gif)
Брех, бъдещи колеги ![:love:](./images/smilies/love.gif) Пък като се записвах имаше и едно момиче, пак за японистика, което малко късно забелязах, че носи чанта на Death Note, тъй че голяма тайфа ще заформим
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 13, 2008 8:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2684.gif) |
chosef |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Не ми стигнаха 16 стотни бал(тая петица по БЕЛ в дипломата 6те ме преследва до края на живота)
П.П. И аз видях това момиче с death note чантата като отивах да потвърждавам за второ класиране.
П.П.П. Аз съм китаистика, което също ме устройва(само да бях с по-нисък бал да не ме е толко яд ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 14, 2008 6:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
chosef написа: Не ми стигнаха 16 стотни бал(тая петица по БЕЛ в дипломата 6те ме преследва до края на живота) П.П. И аз видях това момиче с death note чантата като отивах да потвърждавам за второ класиране. П.П.П. Аз съм китаистика, което също ме устройва(само да бях с по-нисък бал да не ме е толко яд ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
Принципно е възможно следващата година ако имаш добри оценки в китаистиката да се прехвърлиш в японистиката. Но ще трябва да поговориш с преподавателите за да те ориентират как става. Не че има нещо лошо и с китаистика да си продължиш де. Най-малкото защото си имате един център по китаистика в ЦИЕК-а дето все му мятаме завидливи погледи ><
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 16, 2008 10:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2684.gif) |
chosef |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Megera написа: Извода е: деца мислете още от 9ти клас какво ще ви трябва в тази диплома и какво не.
Или просто изкараите една 6-ца на матурата. Незнам какво толкова имате против тея матури, при положение `е ви дажат идеален [анс да си оправите дипломите ... ех да има[е и по мое време матури
P.S. Kirilizatora sucks
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 17, 2008 3:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11430.jpg) |
orrain |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Здравейте
Аз съм що годе нова по отношение на постове, но пък ежедневно си следя форума... във всички свери.. и от доста време насам. Подскочих от радост като видях поста на Elyon(и след това другия човечец приет), нищо че не се познаваме. ЧЕСТИТООО!
И едно въпросче: Може ли някой да ме насочи, какви точно книжки с примерни изпити по английски език да си намеря за изпита в СУ?
Нали Safiir (ако не се лъжа) споменава, че най добрия начин е да ги вземеш всички и да решаваш, решаваааш...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|