|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 6:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 12, 2008 1:36 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Отначалото на анимето се знаеше че Нънъли ще умре, какво се учудвате толкова много . По-точно откакто се разбра че Зеро ги прави тия мизерии заради нея.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 12, 2008 4:42 pm |
bo74o0 |
|
|
|
actually zenith мене точно с не-хора ми е интересно писна ми да гледам идеализирани парцали които съжаляват за всяко нещо което направят ... като е тръгнал да прави революция ясно е, че голям % хора ще го отнесат ;0 ... btw не се опитвам да оправдавам действията му, неправилни (освен оная глупост със сузаку която направи точно от мекушавост в първия сезон) негови действия не съм видял ... иии да точно по едно време като бърборех за образа на лулу повтарях, че без лолито ще е доста по-добре ама тогава не само, че никой не схвана ами и някъф мори фенбой почна да соли и ми заминаха постовете ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 12, 2008 8:36 pm |
|
Neychev |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 13, 2008 5:19 pm Мнения: 385 Местоположение: Nosgoth
|
lol Карен размаза вампира... дето се правеше на 100 кила...
ааа за Нанали...невярвам да е мъртва....а и много отдавна попаднах на един споил.. че тя ще предобие гиас и ще прогледне ....или нещо такова...ама нещях да го споделям но сега като се разбъбрихте..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 13, 2008 3:57 pm |
|
Siujade |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 01, 2008 7:02 am Мнения: 217 Местоположение: DopeReach
|
denial написа: Възможно е Нанали да има гиас, ама понеже очите са и винаги затворени и да не се вижда. Особено като се има предвид как познава дали някой лъжа като му хване ръката, ми се струва доста вероятно.
По тая логика ще излезе , че знае и че брат и е Зеро , голям играч ще я изкарате и нея
_________________ "Научих нещо от живота и то е, че хората, които имат какво да предложат, вярват най-малко в себе си." My anime list.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 14, 2008 6:32 am |
|
Reyller |
|
|
Регистриран на: Вто Юни 10, 2008 11:30 pm Мнения: 258 Местоположение: Варна
|
Zenith написа: Реално Зеро изгуби. Изгуби Юфи, Сузаку, Шърли, вярата на рицарите, а сега изгуби и Нанали. Единственото, което го поддържаше все още някакъв човек. И ако нанали не е жива, Лулу е напълно изгубен. няма какво да прави. Напълно ще психяса, самото превю го доказа, в резултат на което всичко отива на кино...
Нощта е най-тъмна преди изгрева.
_________________ i dun talk liek diz irl i swer,itz jus bad intrnt habit =P~ //need w4rds?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 15, 2008 2:13 pm |
bo74o0 |
|
|
|
xads написа: Аз чак сега изгледах 18 еп и освен АВТО ГОЛ няма какво да кажа Супер интересно стана, а за това дали е изгубил всички се съмнява...Ще се залюби я с Карен, я с C2...
FIRST !!11
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|