Дата и час: Сря Фев 05, 2025 6:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 37 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 10:40 pm 
Аватар

Ако се окаже по някава причина че Нанали е умряла във тази екплозия Лулу ще откачи вече тотално ще превърти и ще се депресира може да вземе токио по някакъф начин ще стане нещо да се опита да я съживи нанали чрез Ц.Ц. някак си и може би пак ще го заловят и ще трябва да чакаме 3ти сезон ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 1:36 am 
Аватар

Отначалото на анимето се знаеше че Нънъли ще умре, какво се учудвате толкова много :o . По-точно откакто се разбра че Зеро ги прави тия мизерии заради нея.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 1:22 pm 
Аватар

Аз пък честно казано изобщо не мисля,че Нанали е умряла.Просто не ми се връзва вмомента със сюжета освен ако наистина не решат да направят Льольо тоталният хахо та да ги избие всичките :lol: Нали беше писано по едно време,че Лулу ще си получи що годе добрия край,което едва ли включва смърт за всичко,което обича :roll: А тва май е вярно че Чарлз притежава и двата кода.

Only one of us can ride forever so you and I can't live or die together. All we can do is collide together so I won't stop until I'm forever one!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 3:37 pm 
Аватар

намерих поста за кода на сс
http://forums.animesuki.com/showpost.ph ... ount=10885

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 4:42 pm 

actually zenith мене точно с не-хора ми е интересно писна ми да гледам идеализирани парцали които съжаляват за всяко нещо което направят ... като е тръгнал да прави революция ясно е, че голям % хора ще го отнесат ;0 ... btw не се опитвам да оправдавам действията му, неправилни (освен оная глупост със сузаку която направи точно от мекушавост в първия сезон) негови действия не съм видял ...
иии да точно по едно време като бърборех за образа на лулу повтарях, че без лолито ще е доста по-добре ама тогава не само, че никой не схвана ами и някъф мори фенбой почна да соли и ми заминаха постовете ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 6:01 pm 
Аватар

Много заплетено стана .Чудно ми е как федерацията на обединените нации ще си защитава териториите , а също така вече незнам какво остана от ордъра на рицарите и вопще от Япония сравниха го Токио от всякъде . Тодо жив ли е ? Какво направиха с тоя Гурен бая го ъпгрейдваха около него се разигра сцената "Крадеца вика хванете крадеца " . Сигурно Лойда ще направи нещо , което да се сръвнява с Гурена за Сузаку , ако вопще него не го осъдат за смъртта на Нанали . Въпреки , че Шнайзел и компания го натискаха да използва Фрейата ли е какво е . Вече незнам какво да очаквам от това аниме ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 6:40 pm 
Аватар

Нема кво да очакваш, единственоток оето остана неясно от епизода е какъв е тоя запис дето имат на Зеро и дали ще му подчиняват още...Което и да не му се подчиняват много, ще се намерят и такива които ще останат с него докрай...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 8:36 pm 
Аватар

lol Карен размаза вампира... :D дето се правеше на 100 кила...
ааа за Нанали...невярвам да е мъртва....а и много отдавна попаднах на един споил.. че тя ще предобие гиас и ще прогледне ....или нещо такова...ама нещях да го споделям но сега като се разбъбрихте.. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 3:57 pm 
Аватар

denial написа:
Възможно е Нанали да има гиас, ама понеже очите са и винаги затворени и да не се вижда. Особено като се има предвид как познава дали някой лъжа като му хване ръката, ми се струва доста вероятно.

По тая логика ще излезе , че знае и че брат и е Зеро , голям играч ще я изкарате и нея :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 9:36 pm 
Аватар

че аз що с мисля че тя знае ? или греша?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 6:32 am 
Аватар

Zenith написа:
Реално Зеро изгуби. Изгуби Юфи, Сузаку, Шърли, вярата на рицарите, а сега изгуби и Нанали. Единственото, което го поддържаше все още някакъв човек. И ако нанали не е жива, Лулу е напълно изгубен. няма какво да прави. Напълно ще психяса, самото превю го доказа, в резултат на което всичко отива на кино...

Нощта е най-тъмна преди изгрева. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 15, 2008 12:44 pm 
Аватар

Аз чак сега изгледах 18 еп и освен АВТО ГОЛ няма какво да кажа :lol: :lol: Супер интересно стана, а за това дали е изгубил всички се съмнявам...Ще се залюби я с Карен, я с C2...

Последна промяна xads на Пет Авг 15, 2008 3:53 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 15, 2008 2:13 pm 

xads написа:
Аз чак сега изгледах 18 еп и освен АВТО ГОЛ няма какво да кажа :lol: :lol: Супер интересно стана, а за това дали е изгубил всички се съмнява...Ще се залюби я с Карен, я с C2...

FIRST !!11

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 17, 2008 1:32 pm 
Аватар

аве кога излиза тоя 19 ти епизод ве ?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 17, 2008 1:39 pm 
Аватар

сиг утре

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 37 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]