|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 8:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 10, 2008 11:14 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Начукаха му го на Лулу по възможно най-бруталния и отвратителен начин. И предвид името на следващия епизод...
Реално Зеро изгуби. Изгуби Юфи, Сузаку, Шърли, вярата на рицарите, а сега изгуби и Нанали. Единственото, което го поддържаше все още някакъв човек. И ако нанали не е жива, Лулу е напълно изгубен. няма какво да прави. Напълно ще психяса, самото превю го доказа, в резултат на което всичко отива на кино. А дори и да победи Британия...За чий ще го прави? Няма нищо вече. Не очаквах, че Нанали ще умре, не вярвах, че гадното, сляпо и дразнещо лоли ще умре. По дяволите, мислех, че точно тя ще е тази, която ще довърши Зеро с отвратения си поглед(образно казано естествено).
карен наистина рулираше в този епизод и сме с един рицар по-малко. А и Тодо май ще предва. Абе нещо много тегаво стана тоя сезон.
Дано Нанали да е жива. Тука, ако вкарат някакво възкръсване няма да страдам ни най-малко.
Сузаку е шибан задник. Как пък малоумната Юфи успя да се противопостави на Гиас-а, а той, Големият герой не успя. баси задника.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 11, 2008 12:37 am |
|
Osirus |
|
|
|
Епизода... не е истина просто... нямам думи... Завръщането на Kallen ме зарадва много
А историята отново пое в изненадваща посока...
_________________ yo yo yo yo yo yo - i kill the rock rock rock rock yo then
then she killed my brain brain brain brain brain brain brain brain
nothing hurts anymore - nevermind... then she killed my brain
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 11, 2008 12:42 am |
bo74o0 |
|
|
|
Цитат: Реално Зеро изгуби. а аз го искам точно такъв lol - загубил useless веригите които го обвързваха със образа на "човек", а не борещ се за някакви измислени идеали ^^ ... причина да продължи да живее ще намери веднага ми идват на ум 2 - или само заради отмъщението или ще се завърже любовната драмичка със с2/карен ... пък и в първия сезон след като умря юфи нали с2 му каза че това е договора им - накрая ще има единствено нея ;0 ... само да не го скапят сега и да започне да лази като някакъв глист и да хленчи ... actually ще има и такъв период дано не е повече от един епизод обаче ... да си намира причината и да продължава ...
Цитат: А дори и да победи Британия...За чий ще го прави?
Заради себе си? Защото го иска, може го, заслужава го ? Платил е достатъчна цена, време е да изкара и gain-а от цялата работа ... + защото това продължава образа точно в тази посока която аз искам
Последна промяна bo74o0 на Пон Авг 11, 2008 12:59 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 11, 2008 6:22 am |
|
engine |
|
|
|
Преди всичко искам да питам нещо. как така преди изпити не съм грам нервен, а пред епизод на т'ва аниме съм? Ако някой знае, нека ми каже плс.
Сега за самия еп. Не знам защо, но съм доста сигурен, че лолито не е умрело, просто защото го нямаше онова гадно чувство, което изпитвам щом преебат Лулуушу.
Чаках го,просто го чаках тоя момент, в който Сузи ше са опули ше каже "Ама я не моам" пред некоя меха, и ето го - Карен му сви сармата.Смъртта на Гилфорд се надявам да накара Корнелия да мине от наш'те, надявам се на Роло да му пуснат един в главата и да се приключва с тоя тупан и се надявам Лулуш вече просто да тегли една майна на свободата и да тръгне да унищожава Британия.
Бтв, тая реакция с Ани хич не я очаквах и наистина се чудя дали нашия на е станал като Цецка (С.С.).
Като за капак имам усещането,че ще има предателства от важни фигури в редиците на Рицарите.
Благодаря за вниманието.
_________________ Който пие облак троен,той за утре е спокоен!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 11, 2008 9:33 am |
|
faye |
|
|
|
Вярно е че все още си има гиаса, но май ще се окаже че не е задължително той да изчезне че да получиш способностите на СС
http://www.youtube.com/watch?v=OedVDmA7VC4
Евентуално доказателство на 27 ма секунда.
Принципно и мен ме съмняваше точно заради гиаса, но....
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 11, 2008 10:45 am |
|
faye |
|
|
|
Истина. Дрешките май са неговите >< А аз се зарадвах даже
Нищо, надеждата умира последна А и тез ръце не мязат да са на старчето ^^
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 11, 2008 5:36 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
19 се казва Предателство, по дяволите, няма как да очакваме нещо хубаво.
В момента Сузаку ме интересува най-много. Искам да видя дали ще приеме вината си или ще се опита да си я подели с Лулу. Щото Лулу ще я дели, то е ясно, ама ще я дели, за да може да живее. А Сузаку, ще дели вината, щото е мекотело.
bo74o0
Не е интересно с хора, които не са хора. Макар сега всяко действие на Лулу да може да бъде оправдано с гнева, болката и всичко зло, за което се сетим и което преживя. Ама кажи ми, изключая инцидента със семейството му, кое не си причини сам?
И СС му го каза. Тая сила го обрича на самота, ама то , колкото по-умен е един човек, толкова по-арогантен става и се сеща какво губи чак като убият лолито, заради което е живял.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 11, 2008 5:53 pm |
Flame Alchemist |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 2:15 pm Мнения: 259 Местоположение: Japan
|
Zenith написа: И СС му го каза. Тая сила го обрича на самота, ама то , колкото по-умен е един човек, толкова по-арогантен става и се сеща какво губи чак като убият лолито, заради което е живял.
X2
@Zenith +0,01 на care метъра ми за тебе
_________________ 俺は...世界を壊し...世界を造る....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 11, 2008 7:56 pm |
|
khanbg |
|
|
|
Горя с нетърпение да видим един "Answer Episode"в който 100 хиляди неща който стават в един епизод се развият както трябва.
Споилз:
То не беше Куррнелия бяга то не беше Аня сдава багажа по незнайна причина и какво ще правят в общия план с тази инвазия която беше само за онова досадно лоли Нънали.Стига да е "all's well that ends well" съм доволен от всички емоционални дразнения който този сериал предизвиква(моля ви се пренаредете идеите ако не и лицето на тоз р-р-рапон Сузаку )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|