На Death Note OP2 и ED2 са много добре подбрани и като цяло саунтрака е уникален.
Asterisk и особено After Dark(Bleach)
Kaidoku Funou(Code Geass)
OP-а на Claymore-Raison d'Etre
На D.Gray-man първите OP и ED
На Devil May Cry и Ergo Proxy също и още много други...
Последна промяна moonbeam на Чет Окт 02, 2008 8:10 am, променена общо 2 пъти
Публикувано на: Пон Авг 11, 2008 1:37 pm
Osirus
The World Without Logos - Hellsing
Battlecry - Samurai Champloo
_________________ yo yo yo yo yo yo - i kill the rock rock rock rock yo then
then she killed my brain brain brain brain brain brain brain brain
nothing hurts anymore - nevermind... then she killed my brain
Ъъ, на мен пък за много дълго време ми се бяха забили в главата опенингите на Black Blood Brothers (Ashita no Kioki), Junjou Romantica (Kimi=Hana) и Vampire Knight (Futatsu no Kodou to Akai Tsuki), втория съм си го тананикала със седмици даже ^_^
_________________ Hey you, don't you tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall
Заглавие:
Публикувано на: Вто Авг 12, 2008 11:06 am
Karia~chan
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
Ами нямам такова, обикновено всички ми се набиват в главата~~
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
на Х сериала - почваше с чaсовника,ангелите и песента на Within Temptation- Mother Earth
_________________ first lieutenant rip van winkle,do you know how"Der Freischütz"ends?kaspar,having trifted with the black huntsman zamiel,is whisked away to hell for his sins.prepare yourself,lieutenant,for now,zamiel comes to collect you!
Заглавие:
Публикувано на: Пон Авг 18, 2008 7:27 pm
Wild_
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения