Дата и час: Сря Фев 05, 2025 8:51 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 36 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2008 11:14 pm 
Аватар

Начукаха му го на Лулу по възможно най-бруталния и отвратителен начин. И предвид името на следващия епизод...
Реално Зеро изгуби. Изгуби Юфи, Сузаку, Шърли, вярата на рицарите, а сега изгуби и Нанали. Единственото, което го поддържаше все още някакъв човек. И ако нанали не е жива, Лулу е напълно изгубен. няма какво да прави. Напълно ще психяса, самото превю го доказа, в резултат на което всичко отива на кино. А дори и да победи Британия...За чий ще го прави? Няма нищо вече. Не очаквах, че Нанали ще умре, не вярвах, че гадното, сляпо и дразнещо лоли ще умре. По дяволите, мислех, че точно тя ще е тази, която ще довърши Зеро с отвратения си поглед(образно казано естествено).
карен наистина рулираше в този епизод и сме с един рицар по-малко. А и Тодо май ще предва. Абе нещо много тегаво стана тоя сезон. :?

Дано Нанали да е жива. Тука, ако вкарат някакво възкръсване няма да страдам ни най-малко.

Сузаку е шибан задник. Как пък малоумната Юфи успя да се противопостави на Гиас-а, а той, Големият герой не успя. баси задника.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 12:37 am 
Аватар

Епизода... не е истина просто... нямам думи... Завръщането на Kallen ме зарадва много :)
А историята отново пое в изненадваща посока...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 12:42 am 

Цитат:
Реално Зеро изгуби.

а аз го искам точно такъв lol - загубил useless веригите които го обвързваха със образа на "човек", а не борещ се за някакви измислени идеали ^^ ... причина да продължи да живее ще намери веднага ми идват на ум 2 - или само заради отмъщението или ще се завърже любовната драмичка със с2/карен ... пък и в първия сезон след като умря юфи нали с2 му каза че това е договора им - накрая ще има единствено нея ;0 ... само да не го скапят сега и да започне да лази като някакъв глист и да хленчи ... actually ще има и такъв период дано не е повече от един епизод обаче ... да си намира причината и да продължава ...

Цитат:
А дори и да победи Британия...За чий ще го прави?

Заради себе си? Защото го иска, може го, заслужава го ? Платил е достатъчна цена, време е да изкара и gain-а от цялата работа ... + защото това продължава образа точно в тази посока която аз искам :lol:

Последна промяна bo74o0 на Пон Авг 11, 2008 12:59 am, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 12:56 am 
Аватар

Това е едно от малкото анимета, на които ми учестява сърдечния ритъм...както и да е, епизода беше супер добър, тръпката отново беше на макс...а за Nunnaly...тя е прекалено важен герой за да умре просто ей така. Ще има няколко епизода където ще се създава адското убеждение за нейната смърт, но накрая тя ще изкочи пак от някъде и ще преебе ситуацията...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 6:22 am 
Аватар

Преди всичко искам да питам нещо. как така преди изпити не съм грам нервен, а пред епизод на т'ва аниме съм? Ако някой знае, нека ми каже плс. :)

Сега за самия еп. Не знам защо, но съм доста сигурен, че лолито не е умрело, просто защото го нямаше онова гадно чувство, което изпитвам щом преебат Лулуушу.
Чаках го,просто го чаках тоя момент, в който Сузи ше са опули ше каже "Ама я не моам" пред некоя меха, и ето го - Карен му сви сармата.Смъртта на Гилфорд се надявам да накара Корнелия да мине от наш'те, надявам се на Роло да му пуснат един в главата и да се приключва с тоя тупан и се надявам Лулуш вече просто да тегли една майна на свободата и да тръгне да унищожава Британия.
Бтв, тая реакция с Ани хич не я очаквах и наистина се чудя дали нашия на е станал като Цецка (С.С.).
Като за капак имам усещането,че ще има предателства от важни фигури в редиците на Рицарите.
Благодаря за вниманието.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 7:57 am 
Аватар

много се съмнявам корнелия да се джойне към лулуш като разбере че гилфорд е умрял заради гиъс

а лулуш няма начин да е като ЦЦ защото все още си има стария перманентен гиъс в лявото око

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 8:39 am 
Аватар

Aaaааа- тва аниме ще ме докара до инфаркт още малко - тъкмо си вика умри уе деа - умри най-после (Сузаку) и чеп , изобщо последните няколко епизода ме убиха :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 9:33 am 
Аватар

Вярно е че все още си има гиаса, но май ще се окаже че не е задължително той да изчезне че да получиш способностите на СС :?
http://www.youtube.com/watch?v=OedVDmA7VC4
Евентуално доказателство на 27 ма секунда.
Принципно и мен ме съмняваше точно заради гиаса, но....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 9:58 am 
Аватар

това е шаро
сравни му дрехите с 15-тата секунда

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 10:45 am 
Аватар

Истина. Дрешките май са неговите >< А аз се зарадвах даже :?
Нищо, надеждата умира последна :drop: А и тез ръце не мязат да са на старчето ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 5:36 pm 
Аватар

19 се казва Предателство, по дяволите, няма как да очакваме нещо хубаво.
В момента Сузаку ме интересува най-много. Искам да видя дали ще приеме вината си или ще се опита да си я подели с Лулу. Щото Лулу ще я дели, то е ясно, ама ще я дели, за да може да живее. А Сузаку, ще дели вината, щото е мекотело.

bo74o0

Не е интересно с хора, които не са хора. Макар сега всяко действие на Лулу да може да бъде оправдано с гнева, болката и всичко зло, за което се сетим и което преживя. Ама кажи ми, изключая инцидента със семейството му, кое не си причини сам?
И СС му го каза. Тая сила го обрича на самота, ама то , колкото по-умен е един човек, толкова по-арогантен става и се сеща какво губи чак като убият лолито, заради което е живял.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 5:53 pm 

Zenith написа:
И СС му го каза. Тая сила го обрича на самота, ама то , колкото по-умен е един човек, толкова по-арогантен става и се сеща какво губи чак като убият лолито, заради което е живял.

X2

@Zenith +0,01 на care метъра ми за тебе ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 6:50 pm 
Аватар

:shock: :shock: тъкмо си мислих,че горе-долу съм схванала какво ще стане и хоп......тотална обърквация на нещата отново...а горката Нънали...но все пак ако не беше станала "малката" експлозия Роло щеше да я сбара и едва ли щяха да могат магически да я съживят....поне сега има малка надежда,че се е измъкнала.... Нина отново ме нервеше на макс..... *давай сузаку...изтрепи всички хора к'во ти пука,нали Зеро ще умре.....* :bduh: :bduh: :bduh: но иначе като цяло епизода беше невероятееен~ :spinin: :spinin:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 7:56 pm 
Аватар

Горя с нетърпение да видим един "Answer Episode"в който 100 хиляди неща който стават в един епизод се развият както трябва.
Споилз:
То не беше Куррнелия бяга то не беше Аня сдава багажа по незнайна причина и какво ще правят в общия план с тази инвазия която беше само за онова досадно лоли Нънали.Стига да е "all's well that ends well" съм доволен от всички емоционални дразнения който този сериал предизвиква(моля ви се пренаредете идеите ако не и лицето на тоз р-р-рапон Сузаку :lol: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 8:08 pm 
Аватар

всъщност се изписват предположения за нанали

че чарлс като наследник на кода на вв има умението като него да телепортира и е спасил нанали
даже някой предположиха че ще й предаде кода на сс и тя ще оздравее
в анимесуки пишеше че имало спойлер потвърждаващ това че чарлз притежава и двата кода но явно съм го изпуснала защото бях малко на моренце

но аз лично вярвам че нънали просто е умряла
ако кламп са топнали кутрето си дори в сюжета не ме и изненадва защото нънали много ми напомня на котори от Х
горката почти никво развитие не видя и накрая си я убиха ей така
е ще е интересно да е жива де но повече клоня към другото мнение
колкото до аня все повече си мисля че е сестра на лулуш

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 36 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]