Дата и час: Нед Фев 02, 2025 12:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 22 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 10:41 pm 
Аватар

Реално, ако Крос е мъртъв би било някак си най-добрият развой.
Ален остава сам, тъкмо успя да получи отговори и подкрепа от Крос и пак трябва да се оправя сам. Не може да сподели на приятелите си, за да не ги плаши. Всички знаем как реве Линали, а Миранда не й отсъпва. Останлите кучета ги яли. А Лави не може да му помогне, защото е в ролята на букмен. Ален пак е сам срещу всички. Пък и Крос наистина е прекалено силен. Току-виж е била някаква сделка с този, който му е дал онази маска.Мана? Дава му сила, дава му време и после идва и си ги взима. Иначе няма логика да е победен от обикновен Ноа, след като направи Тики на клоун. И дори от Ърл, който явно си имаше респекта от Крос. А ако има по-силна инстанция става вече много страшно.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 10:53 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ми принципно от демони и ангели, ако погледнем нещата чисто библейски, то третата инстанция в битката е, хъх.. Бог .. ¯~¯

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 11:16 pm 
Аватар

Ааа не не искам Крос да е мъртъв T^T
В смисъл прекалено е силен за да убият ей така ~ по-силен е от Ноата и половината екзорсисти взети заедно . Тези пазители или както там се наричат ( ако приемем ,че Крос е мъртъв) трябва да някакви хипер~утра~мощни ( то може ли вече накъде да се движат тея сили О.о" ) . Освен това няма логика- Крос все е запазил част от информация ( и те го предполагат ) и освен това може би е най-силният он Генералите >.< Не виждам смисъл да елеминират своите

Само ме притеснява как Хитлер каза ,че ще вземат Ален-чан сутринта , а Ален възкликна ,че е сутрин .... Що някой не вземе да тресне нацито >.< Ни го ща ( кой знае какво ще прави с Аленчо )

Ален сам срещу всички не ми харесва - Комуй е на негова страна и сигурно най-малкото ще пробва да го измъкне , Линали (предолагам) , Крори и ако нещата загрубеят вероятно и Лави и Канда ще доприпкат л От Лави очаквам да дръпне нивото малко и да разберем нещо повече за буукмените изобщо

И последно не разбрах Мана Ноа ли е или не !? >.<

PS Дано Тимканпи е избягал от нацитата

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 11:57 pm 
Аватар

SayanMk написа:
Ми принципно от демони и ангели, ако погледнем нещата чисто библейски, то третата инстанция в битката е, хъх.. Бог .. ¯~¯

Хъх, в тая манга Него кучета го яли. Само в Негово име се бият, ама никой не Му е фен.

crazy_little_crow,
брат на Ноа.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2008 12:30 am 
Аватар

Тия пазители ако са по-силни от Крос, досега да са се разправили с Ърл и всички Акума...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 07, 2008 8:38 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Мнене, 100% не са пазителите, но 90% ако Крос е мъртав ще видиме тях на вратата гледайки трупа му, за да ни объркат още повече.. нали задачата им бе да го пазат, те са некви бездушни роби, няма как да му скочат по своя воля, но със сигурност ще се появят да видят какво е станало...
А колко още Ноа имаме да видимеее~ нищо чудно Папата да е убил Крос... дано Алън некакси избяга и се обособи като 3тата страна във войната, нз....
Но определено и аз не съм му фен на Бог в тая манга е бати задника, ако изобщо го има ~_~

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 9:26 am 
Аватар

SayanMk написа:
нищо чудно Папата да е убил Крос... дано Алън некакси избяга и се обособи като 3тата страна във войната, нз....
Но определено и аз не съм му фен на Бог в тая манга е бати задника, ако изобщо го има ~_~

Бре, интересни работи приказваш бе! :lol: Въпреки че Бог наистина е голям гъз тука(или тия дето трепят в негово име, все тая), та нищо чудно папата да се окаже Ноа. Иначе Крос малко ме съмнява да е мъртъв, щото няма как да изчезне, освен ако Ърла няма някакви планове да използва тялото му по някакъв начин. Ама тогава са се изложили, щото онез по пътя на логиката не би трябвало да го видят. :? Или, както аз си мисля, не е мъртъв и се е спасил в последния момент и знае кой е предателят в ордена(няма какво друго да е). :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 12:06 pm 
Аватар

Мангаката е за разстрел.
Уби Крос, хвурли ни някакви трохи и сега айде пак, отидохме да играем шах с трупове. Една дума за Крос не казаха. На Ален му личеше, че е отново в емоционална дупка, а Канда поне смени столчето с нов меч. Лави къде е? Вече има толкова много въпроси и и абсолютно никакви отговори. И къде ги зарязахме Ноата, заедно с новото попълнение брат на Тики и баща на Роуд? И Ърл, и всички...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 10:20 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Дъъ... и дори не доживяхме да видиме какво са решили да правят ония отгоре с Алън :roll: И работата в екип с Канда трябваше да ни удовлетвори ли к'во Изображение
Въпросите верно вместо да тръгнат да се изясняват, те ОЩЕ повече се забиват и стават все повече и повече... тая манга ще е мега-пъти по-дълга отколкото си мислех...
Тепърва има
- Лави да застава между букман и ексосрисктката си съдба
- Чаоджи да предаде всички/Алън поне/
- Лави и Канда да еволюират до over100%
- Линали да й порастне коса
- да се запознаем с Ноата (+10 тирета все едно)
И това са просто един куп от дълги и мъчителни действия, които трябва да станат в доста поече от 5-10 чаптъра, а в същото време са СУПЕР далеч от сбъдването си....
А за отговорите на въпросите ич не ми се мисли...

Баси, останаха 8-9 ексорсиста в целия свят, обаче ПОНЕ 4 пазители, един-два папа, 11-12 Ноа, някой друг левъл 4-5 и 1/2 от учените.... кво прайме в тоя живот г¯г

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 10:45 pm 
Аватар

Забрави и истината за Канда, защото и той крие някакво загатнато минало.
Също и мотивите на Крос и кой му е дал маската.
Още много неща за 14-я.
Защо ърл иска да унищожи света и кой е той?
И още милион неща...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2008 1:36 am 
Аватар

Изглежда Сивушко ще е една бааая дълга манга :lol:

И по дяволите, защо точно сега хиатус?! Оо Аз викам обаче, че Крос няма е умрел , кораво копеУе е, как ще мре бре :lol: (или поне така ми се иска XD)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 5:54 pm 
Аватар

И аз не смятам ,че се гътнал .... особено след това "и трупът му не беше намерен .... " :lol:

Ален е в душевна дупка просто си му личеше .От Тимканпи няма и следа....Нашите си играеха шахче - нито нещо за Крос казаха , нито за Ален , нито за Нацито , а пък за 14ят да не говорим.... :?
Мешана салата ~~` Аленчо имам чувството ,че един от тези дни ще го разпнат нацитата ама дано си остане само предчувствие .... поне го видях ме жив и здрав :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:27 pm 
Аватар

Абе Крос не е умрял... Крос е бог, той ни мой умря :lol:
Бтв забелязахте ли, че до счупения прозорец беше маската му?

А па Алън... той детето ако изпадне в още една мейджър депресия ще го вкарат е клиника честно xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 29, 2008 2:12 am 
Аватар

Да бе умрял!! Не на мене тия! Като го знам какъв е майстор-тричко 100% е измислил някъв начин да се възкреси и да цъфне по средата на действитето в някой бъдещ напечен момент .xD Пък интересно сега Ален ще ли да загуби сегашните си спомени като се трансформира в 14тия или не..не ми се вярва...Сигурно уж ще ги загуби,но като види всички приятели и ала бала и ще си спомни като на филм. =D Хм~~ и да дано пуснат някакви нови супер пауърс да се порадвам малко :3 .Нищо чудно и сърцето да е в него.И последно...Ърл-а ли е Мана или аз нещо пак не доразбрах O_O

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 30, 2008 10:24 am 
Аватар

PartyMonster написа:
Да бе умрял!! Не на мене тия! Като го знам какъв е майстор-тричко 100% е измислил някъв начин да се възкреси и да цъфне по средата на действитето в някой бъдещ напечен момент .xD Пък интересно сега Ален ще ли да загуби сегашните си спомени като се трансформира в 14тия или не..не ми се вярва...Сигурно уж ще ги загуби,но като види всички приятели и ала бала и ще си спомни като на филм. =D Хм~~ и да дано пуснат някакви нови супер пауърс да се порадвам малко :3 .Нищо чудно и сърцето да е в него.

Напълно съм съгласна с теб.Но всъщност няма да се учудя ако стане и нещо напълно различно...изненадите са рядкост...но все пак са опция.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 22 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]