Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 11:31 pm 
Аватар

е ако тия шичибукайте бият WB то тогава как Люфи ще стане Краля като той дори не се доближава до сирата на Шанкс примерно ..... вярно,че ще стане по-силен от него по някое време ама ако WB паднат а Люфи пребие после шичибуките ще бъде според мен доста преувиличено :roll: ама въпреки всичко и аз мисля че ще паднат ... обаче ще измрат и поне 3 или повече шичибукита :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 12:40 am 
Аватар

М дам ако се научат да вадят плодовете съм сигурен че ще извадят плода на Лъфи...Тъй като е една от големите заплахи за правителството в момента...А и ако Роджър е имал същия плод накадето вървят теорийте то наистина ще се опитат да го махнат...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 1:46 am 
Аватар

Aкo oт правителството се научат как да вадят DF, едва ли първата им работа ще е Luffy. Имат къде-къде по-належащи проблеми - с 4ма "крале" имат да се разправят и цялата им екипажария, а в New World-а 100% не са само те - не е като да нямат други болежки... бтв ако WB наистина загубят и от правителството се хванат да им вадят плодовете, ще бъде абсолютен култ. Като се има предвид правилото им "който намери - негово си е" бая интересни неща трябва да имат. Правителството ще се напомпа на макс със супер яки DF, New World-а ще се "подпали" и наще ще имат баси и яките битки, без да се налага да се трепят пирати, които масата читатели харесват. SH побеждават правителството, изгълтало силите на екипажа най-близо до намирането на One Piece, и излизат на върха... *прекалява с фантазията*

По новия чаптър... лудница ><
Прекалено много Кума, хах. А "оригиналът" май хич го няма. Или ако го има, е при Kid и Law, което значи, че те ще загубят. В OP не си патят ей така без нищо герои, които не са опротивели на читателя предварително, а Кума е от "добрите" => няма да му видят сметката скоро. Luffy ще смачка неговата Кума, ще зяпне колко е било лесно, Law и Kid ше се съвсемат и ще го гледат тъпо... Но пък си мисля, че е прекалено рано да отпадат на "предварителните" кръгове (и аз си държа на теорията, че тия Кума трябва само да проверят кой колко струва), освен ако, след като изгледат злобно Luffy, не се напомпат и съответно да си получат по парче супер-яка-битка... Блах, не ме бива да мисля какво би могъл да ни тупне Ода - горе-долу всичко ^^'

бтв сега адмиралите на острова двама ли станаха, или... ? :?

But it sure is exhausting, livin' in chains
It’s paradoxical in every way
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2008 3:08 pm 
Аватар
Цар Алко

Кво стана бе? Тия се изкъртиха от бой (то и нормално), но комбото Luffy-Zoro-Sanji беше da ultimah powa :lol: . И кви са тия извратени техники всеки да става огромен и да се борят с мечо :shock: , отделно да имат кумите техники подобни на Kizaru :shock: .Hawkins май той първи тръгна да гушва букета, но този Apoo някакъв странен плод има. Drake древен zoan type става на подобие на динозавър :shock: , този Oda определено е извратен откъм идеи :lol: . не знам какво е това съвпадение, но много музикални самодейци в тазседмичния jump бре :lol: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2008 5:45 am 
Аватар

Чаптъра беше перфе. Просто такава битка не съм и очаквал...И всички станаха некви такива огромни......И най накрая оня с флейтата успя да гръмне адмирала...А видяхте ли в началната страница че пилето от СР9 е станало по голямо..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2008 6:35 pm 
Аватар

Еееех... Определено беше много голям чаптъра. Само тоя музикант накрая ми развали малко фона, ма иначе другите яко къртеха! :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 02, 2008 8:27 pm 
Аватар

Drake ...GODZILAAAAA

Hawkins...errr somthin like scarecrow...

Apoo...music shop XD

Demon Monk.....bodybuilder fruit O_O

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 2:25 am 
Аватар

:shock:
Още като видях Капоне и ми стана ясно колко ще е невероятно...но не бях подготвен за това...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 9:16 am 
Аватар

Определено му разказаха играта! :D Иначе тоз адмирал или какъвто там е, използва светлина, а оня дългуч(забравих му името) използва лед. По тоя път на логика третият ще използва въздух. :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 11:55 am 
Аватар

ММ може и земя да ползва Ейс ползва огъня.....А иначе когато адмирала се биеше с суперновас...Кой се убади на Мечката ро телефона.......

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 09, 2008 4:52 pm 
Аватар

става чаптъра ... показва колко са слаби още наще .. ама те ще станат по-силни :lol: :P иначе искам да видя само дали Люфи ще се бие с Светлия пе*ал :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 12:06 am 
Аватар

Новия чаптър баси якия (като всеки друг :P ) Кизару баси Дзвера :shock: SH и те яко мачкат ама нямат шанс срещу Адмиралчето :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 2:17 am 
Аватар
Цар Алко

deathrazor, мислиш ли, че нямат шансове, според мен Лъфи след прогрома в TB си е подобрил качествата и сега нарочно търси адмирал тип Ао за да знае докъде е? Аз повече се притеснявам за Зоро, че има амбицията на поне 2 екипажа, а след последния чаптър се разкри за пореден път, че не е напълно здрав и доста ще страда. Санджи си е комплексиран след предния арк и май целта му е да наблюдава останалия екипаж, но без маймунката са загубени. Последния чаптър ми хареса до адмиралчето и другите куми, тия "Мелодии на годината" от всички + санджи и зоро не струват. Отново маймунката вкара яката техника, сега племенника и адмирала тръгнат срещу най-силния екипаж не знам как нашите ще се оправят.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 10:27 am 
Аватар

Всъшност те не казаха че тръгват срещу Луфи а се почудиа и на следващата страница беше боя на SH предполагам че Луфи ще си го остави за десерт :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 12, 2008 4:02 pm 
Аватар

Zoro така както се раздава няма да има сили за боя с адмиралчо :? Sanji верно е комплексиран, да се стегне малко :x Аз също мисля, че адмиралът ще посети първо другите екипажи, за да може да се поизмори, а нашите да се съвземат и да броим нова победа :P

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]