|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 7:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 12:00 am |
 |
Mikki |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
уел, наложи ми се за работа да си извадя визитни картички че шефката настоява защото работя с много хора та ето, дизайна е мой (логично) и печата как изглежда:
от едната страна е английски другата български.
P.S.: сайта не му обръщайте внимание, сега взех един познат да го напрайме яко флашче, още нищо не е готово пък и хост-че и домейнче ще си взема след заплата най вероятно =О
EDIT:
айде за да не пускам 50 поста един след друг, ето една нова фото-манипулацийка която може и да я покоригирам малко по късно:
Последна промяна Mikki на Пон Авг 11, 2008 11:06 am, променена общо 1 път
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 11, 2008 10:43 pm |
 |
Mikki |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
Mephisto написа: Развитие, развитие...виждам го. Браво! 
хахах просто тия дни имах просветление, изчетох много много много книжки за предимствата на снимане в raw =DD
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 11, 2008 11:41 pm |
TenTen |
|
 |
|
Хубави артове и също така и снимките ти ми харесват / и къде ги намираш тия сладки котета 0w0/...обаче онова момиченце с панда-шапката на главата нещо не ми харесва...не че нещо има в анатомията,косата е оцветена по един начин,а останалото по друг и някъкси не седи добре/ не знам дали се сещаш какво се опитвам да обясня ^^' my bad.../
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|