|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 3:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 23, 2005 3:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=90.jpg) |
vice |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Цитат: Harem No Jitsu Най-готината техника и най-якото оръжие на Наруто - предизвиква мозъчен кръвоизлив + сърдечен удар
_________________ In the Shadow of Leaves
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 23, 2005 6:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=149.jpg) |
Firestorm_1 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 9:44 am Мнения: 331 Местоположение: I'm here, I'm there, I'm everywhere!
|
vice написа: Японците така си представят реакцията на мъжете към свалки от страна на нежния пол. Също като изчервяването, но в по-екстремна форма =) Като почнах да гледам анимета най-много ме бяха озадачили капките вода, които се появяват по главите на героите. Е, после разбрах за какво служат де ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Rasengan Rulezzz!
Ау как щях да забравя Reversed Lotus(май така беше) на Rock Lee.Въпреки че не е Jutsu
ПС: А капките за кво са?
_________________ ”- дори и за малките мармоти дето завиват шоколада в станиол„ Coming 2009:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 26, 2005 7:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=79.jpg) |
Hikari |
|
|
Katon Gentuu No Jutsu
kakto kaza Naruto~Kun
no az ne znam dali se pi6e6e taka ili Katon Gokagenou Jutsu..
zle sum s qponskiq.. ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 26, 2005 11:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=218.jpg) |
Хитокири |
|
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 8:34 pm Мнения: 59 Местоположение: тук там....чат пат наоколо....
|
trancer4o написа: Мене па ме кефи жабата! Е тва кърти ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) няма по-добра техника ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Има тая със змията на Орочимару.
_________________ [cybernetic]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 27, 2005 1:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31.jpg) |
Sasuke |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 2:59 pm Мнения: 596 Местоположение: The Tears of Mother Nature Професия: Троши плочки Интереси: Tao Jun
|
Specialno za Summon-ite znam che bili na principna na kamuk, nojica, hartia primerno(ne kazvam 4e sa po toq red)
jabata>zmiqta>plujeka>jabata
ina4e liubima..... ![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif) Chidori,i na Haku tehnikata s ledenite ogledala
_________________ Knowing my heart flowers weep and wild birds cry.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|