абе най важното - наистина са сритали саске т.е. не е било шитава илюзия ами си пое демидж.
Заглавие:
Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 5:05 pm
Dypeshnik
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
Саске щеше да тропяса пфу мама му стара да не беше оная там че да тропяса емото с голямото его...бил силен тръцки...ще вика той помощ сигурен съм вече...пък и тая чернилка до сега показва доста умения,а даже не се е и показала дори и капчица чакра от това чудовище в него това само да стане хмм тогава не знам може би и Мадара няма да може много да помогне тоя наистина е силен,даже съм впечатлен...та някой знае ли как се казва 8-о опашатото чудовище дето е в "рапиращия" пич?
Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 7:49 pm
trigun
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
Е, как ще мре Саске ве!? Той Наруто ще го пречука него, може би. Ама честно казано ми хареса идеята, че оная трябва да я хапеш, чи да ти свърши някаква работа
Публикувано на: Съб Авг 09, 2008 11:43 am
Dypeshnik
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
Беще доста доволен първия му път... дали да не е защото тя му спаси живота или просто на него му хареса хапането...?
Според мен всичко до ся е генджутсу...Сас'ке няма как да е толкова слаб все пак кога са го тупали така Нали е любимеца.. Тренировката на Наруто е интересна ама нещо не ме кефи...предпочитам да гледам Пейн вс Коноха
Според мен всичко до ся е генджутсу...Сас'ке няма как да е толкова слаб все пак кога са го тупали така Нали е любимеца.. Тренировката на Наруто е интересна ама нещо не ме кефи...предпочитам да гледам Пейн вс Коноха
Не, просто това е подготовка за хипер хайпа който ще получи МШ на Емото, т.е. сега изглежда слаб, после вкарва МШ в действие и размазва втория по сила опашат звяр за секунди
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
Ами не може да използва Amaterasu защото ще го убие. Генджутсото също може да не подеиства особено защото е сляп маи И остава това третото там и някаква допълнителна ако има
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
Не, просто това е подготовка за хипер хайпа който ще получи МШ на Емото, т.е. сега изглежда слаб, после вкарва МШ в действие и размазва втория по сила опашат звяр за секунди
Втория по сила? Опашките нямат никакво значение. Втория по сила е Shukaku
_________________ The way of the...vaizard
Заглавие:
Публикувано на: Сря Авг 13, 2008 10:48 am
nozo
Това, ако ми кажеш от къде го разбра ...
Поне аз доколкото помня Наруто без лисицата се би почти равностойно с пробудения Shukaku, още преди timeskip-а. А и доколкото се знае опашките показват силата на звяра, т.е. 8 >>> 1
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения