|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 10:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Д'ох никво развитие в тая тема... к, аз ще кажа тогава нещо по-така =0 > знамето ни е мега-сухо и скучно + се състои от 3 цвята, което е изтъркано, колкото и да ме кефи какво символизират те. Откак нямаме и герб е направо зле. Никъв вид не дава и не хваща окото... И не имам предвид, че трябва да е нещо като на Зимбабве. Мен ме кефят знамена като японското, корейското, израелското, турското, мавританското, китайското... такива, които имат 1 елемент и 2 цвята, дето може да се нарисува черно-бяло и веднага да се сетиш кое е това знаме...
> химна ни съдържа страхотни лирики, но звучи като на погребение. Тъжен, ТЕЖЪК, драматичен. Вижте химна нааа... европа ли, на оон ли, нз - ода на радостта просто, то ти кеф да го пееш, да си въриш по улицата и да се кефиш и да се надъхваш. С нащо пропадам в дупка кат си го запея.....
Now how about that for a topic =0
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 10:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Саяне не че искам да спамя темата, но нали се сещаш, че това ще един от подминаваните топици. Първо защото е скучен, и второ, че и 2та подложени за обсъждане обекти съкват жестоко
пп. И за да не ме пишеш оф ->
Харесвате ли знамето на България? > Не, твърде семпло, със или без герб пак никога не ми е правило каквото и впечатление.
Харесвате ли химнът на България? > Всъщност докато си отбивах наборната след 23453245 път, в който ни накараха да го преповтаряме в опит са се получи групово пеене /заради клетвата/ макар да бе видно, че всички мучим като говеда и със същия % на успеваемост в синхрона просто го намразих, много жестоко при това... Повече не искам да го чувам!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 11:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6123.gif) |
Divinity |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
знамето ни е доста банално, ако трябва да бъда честен (да не говорим че го има във всякакви комбинации от трите цвята както хоризонтално, така и вертикално ориентирано)
въпреки това, обаче, е и доста семпло, не претруфено и кичозно като на Уганда или Централна Африка
пък и цветовете си отиват, бялото спомага да не изглежда твърде шарено, за разлика от тези на държавите с изцяло цветни флагове (които направо си дразнят окото, ЮАР)
общо взето 3/5
а химнът е пълна скръб
текстът обхваща горе-долу географски България, but so does една песничка на агитката на Славия
мелодията изсмуква жизнените ми сили, най-вече когато е възпроизведена от пращящи стари колони
общо взето бих го заменил за нещо по-исторически-ориентирано и по-живо
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 11:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1342_1272143042.gif) |
[dimension] |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
Хм.. истина е, че знамето е класика.. и все пак бих се радвала, ако не бе обикновен трикольор, а бе малко по-интересно/разчупено. Не казвам, че е трудно да се запомнят тези три цвята, но много повече хора биха се сещали за него, ако беше нещо по-странно..
Разбира се нещо по-стилно, не някой кич.. защото някои знамена са доста гадни..
Доколкото си спомням някъде бяха объркали българското знаме с италиянското даже..
Химна - страхотен е химна ^^! Обожавам го.. вложена е добра мелодия вътре *кима*
- А Одата на радостта е велика индийд ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 09, 2008 12:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5608_1517275977.png) |
Manga Anime |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Вто Ное 28, 2006 12:43 am Мнения: 2005 Местоположение: Akihabara Town Music:Drum&Bass Movement:WalkingVehicles MAD
|
химна ми харесва... флага не ми харесва >_<
най-много ми харесва на Южна Корея
angel_of_darkness написа: Герба за знамето не ми халесва като идея, само отбелязва присъствие ама нито се вижда нито помни... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Герба го махнаха, щото не сме лъвове вече (това е било отдавна)...
сега трябва герба ни да изобразява вълци и едно малко лъвче
(2 по-големи вълка които ядът това по средата 'малкото лъвче ^^)
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|