|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 12:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 12:15 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Jeanne написа: абе тихо са, разваляш ми теорията xD
Да, ама доказва неговата....и все пак, ние жените сме нежни същества
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 12:43 pm |
ExcHyper2 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Абе не се ли разбрахте ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) за жените си е задължително, защото естествено така са много по-красиви пък мъжете си правеtе, каквото си знаете само, ако може избягвайте ръцете и краката, че става педо работата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Аз лично се бръсна под мищниците, защото много се изпотявам иначе, а и не ми е приятно да имам, м/у крачолите и това е ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 4:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5225.jpg) |
the_real_maniac |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 22, 2006 12:58 pm Мнения: 942 Местоположение: Europe -> BG
|
За мен отговора е очевиден - да , частично.
Който ще да е най-малко ще се бръсне once in a while
пс: Който си мисли, че като си обръсне космите под мишниците и ТОВА НАМАЛЯВА изпотяването или миризмата (ако има такава) ЖЕСТОКО се лъже ... - доказано е ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif) Вярно че всеки орг. си е различен и все пак ... няма общо
Jeanne написа: абе тихо са, разваляш ми теорията xD
Не ти разваля никаква теория, по-нежна от женската кожа няма, мека , гладка, както искаш го наричай. Факт ... на някой жени/момичета повече , но досеаг не съм "видял" жена с груба кожа ...
направо се стопявам ... ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) и искам да се стеча по по тялото на приятелката ми
меко казано е приятно
_________________ At 5.6(or 8.07) there's just no limit, you're absolutely FREE !
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 4:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
the_real_maniac написа: повече , но досеаг не съм "видял" жена с груба кожа ...
според мен просто си заслепен
има много такива
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 10:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6123.gif) |
Divinity |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
snookie написа: crazykitty написа: Darkstalker написа: А ти си раждала ? още съм много малка за женитба или деца ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ти па...за кво ми задаваш такива тъпи въпроси?! ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) има милиони жени,които са раждали и тяхното мнение , че дяволски боли не е ли достатъчно доказателство ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Еми не, защото има много хора, които твърдят, че чалгата е музика... Всмисъл, то че боли - боли... Много неща болят на тоя свят, ма май раждането е единствената болка с достатъчно добро възнаграждение... Да бе, татуировките са много по-яки пък
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 09, 2008 10:13 am |
the_real_maniac |
|
Регистриран на: Нед Окт 22, 2006 12:58 pm Мнения: 942 Местоположение: Europe -> BG
|
Но аз казвам , че женската/момичешката някак си не ми звучи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) / кожа по ген си е нежна
А на някой дори повече ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) xx
пс: и на мен нещо се опитавт да ме убедят , че и мойта кожа била не знам си каква, но на мен много много не ми се вярва
тук вече може да се каже, че леко се размечтавате Вие май xx
//
И докато за момичетата това е необходимост (темата) за да са супер, при нас е по-скоро екстра и според зависи ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) и не винаги е по-дборе без, отколкото със ... факт ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) И не говорим за брадата, ами изобщо
_________________ At 5.6(or 8.07) there's just no limit, you're absolutely FREE !
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 12, 2008 5:47 am |
the_real_maniac |
|
|
Абе то няма човек да си мисли, но много често действителността се разминава с това , което си мислим ххх
сори не се сдържах
мии ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif) може би да..., може би не ... но я вярно да се върнем на темата.
Момиче, което обича да прави орална любов не се притеснява от окосмяване долу, така че по това може да се разбере колко е addicted
хем звучи смешно , хем и звучи малко не както трябва, но не съмс игурен защо
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|