Еми..в Анимето от Шипуден нататък си е с нови дрешки така че..
Публикувано на: Сря Авг 06, 2008 2:00 pm
Dypeshnik
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
Мммм мангата и анимето са различни...от доста време съм обеден в това а за дрешките му по-добре да спра коментарите в/у тях щото много вунят!
Публикувано на: Сря Авг 06, 2008 4:30 pm
SHADOWSONG
Регистриран на: Съб Мар 31, 2007 11:48 am Мнения: 2219 Местоположение: Харманли!The town :D!
Ем в цветната страница на новата глава под якето носеше такова мрежово което има и джирая и Анко....А преди не съм го виждал може Кишимото да иска да покаже че ше ги сваля скоро щото са се сраснали с него....
Брау бе, дрехите им са по-важни от боя, а =0 Сасу got PWND Е тоя НЕМА как да го бият тия смешници... тОбито ще да е... ако не Пейн(обърква пътя за коноха с тия 12 очи.. ) Което някак иронизира ролята на 3те смешки дето се влачат със Сасу, но....не ме греят... Негрото е МАШИНААА!!!
Ем в цветната страница на новата глава под якето носеше такова мрежово което има и джирая и Анко....А преди не съм го виждал може Кишимото да иска да покаже че ше ги сваля скоро щото са се сраснали с него....
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
SayanMk написа:
Брау бе, дрехите им са по-важни от боя, а =0 Сасу got PWND Е тоя НЕМА как да го бият тия смешници... тОбито ще да е... ако не Пейн(обърква пътя за коноха с тия 12 очи.. ) Което някак иронизира ролята на 3те смешки дето се влачат със Сасу, но....не ме греят... Негрото е МАШИНААА!!!
Кво да се коментира в/у битката пфф то е ясно че емото ще ближе рани и Пейн ще тряя да скача вместо него(не съм много обеден в думите си).Другия сценарии е Сасу да покаже силата,с която се здоби и да зтвърди представите на всички негови почитатели че той няма да отстъпва на никого по нищо...
Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 7:46 am
shikamaru
"Това, което не ме убива, ме прави по-малък." Супер Марио
Заглавие:
Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 2:15 pm
KISSSY
Spamoza Vulgaris
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
Откога Карин има лечебни способности? Бая я бяха нахапали, явно често им е спасявала задниците, което е учудващо, щото си мислех, че е безполезна
Тренировката на Наруто излезна забавна, по едно време наистина беше заприличал във физиономията на Луфи
Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 2:27 pm
loader
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
абе Фукаску що не направи и той няколко буншина,та Наруто да тренира спокойно сигурно няма много чакра...
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
Заглавие:
Публикувано на: Пет Авг 08, 2008 3:01 pm
Dypeshnik
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения