|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 2:35 pm |
![Аватар](http://i38.tinypic.com/ok66a1.jpg) |
vivianne |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Юни 26, 2007 8:33 pm Мнения: 181 Местоположение: София
|
Мангата е просто невероятна!!Винаги знаят как да оставят читателите в огромно напрежение
Много ми е интересно как ще се развият нещата в действителност...
Цитат: И не зная защо, но имам неприятното усещане, че накрая някой от двамата /Канаме или Зеро/ ще умре. Мисля,че си права,просто не се връзва и двамата да останат живи,защото единият ще получи Yuuki,а другият- е,меко казано ще "д*ха супата",освен,ако не измислят нещо "феноменално" и не го впишат в края,без да го убиват Цитат: Преди малко гледах raws на chapter 42 и.... Божичко, какво се е случило с Зеро???
Аз не съм гледала raw-a,но предполагам,че имаш предвид,че Zero се е превърнал в Level-E? Но това не е новост,това се разбира още от края на 40-ти chapter (или поне аз така го тълкувам).
Ам,далече съм от мисълта,че съм права ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Обикновено,каквото си помисля,все излиза грешно,така,че се надявам и сега да греша
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 02, 2008 1:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21787.jpg) |
gaara_dreamer |
|
|
лелеее това накрая Зеро ли беше
какви са тези неща дето излизат от него....
защо има сили...
може би защото пи от кръвта на Канаме...
какво ставааа....
това наистина ли беше Зеро...
Юки можеше поне да каже едно "Зеро...?"
да се знае че е той....
защо....какво....как....
ПОМОЩ
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 02, 2008 2:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4725_1390742682.jpg) |
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Значи това е пъзелът, който Канаме така упорито събираше.
Както той самият каза на Зеро - получил е сили от всички: един от най-добрите кланове ловци, кръвта на принцесата(Юки) и на самия Канаме, комбинирана със силата на оная лудата (все й забравям името ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ) Е, резултатът е ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) , но пък е красиво ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Остава да видим тази жива, трънлива роза какво може. Щом Канаме вложи толкова усилия да я 'сглоби', позволявайки да се похаби безценната кръв на неговата принцеса, значи силите ще да са големи
Оле, едва ще дочакам следващата глава
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 02, 2008 9:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17216_1268956600.jpg) |
nomed |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Напълно споделям нетърпението ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Крайно време беше тоя пъзел да се нареди ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Изчака ни се чакането. Но това говори добре за гения на Канаме ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Сега когато всичко стигна завършека си, наистина не знам какво да очаквам след предстоящия и неизбежен двубой (някакви предположения? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ) До края на месеца има ужасно много време
_________________ What has come over me
What madness taken hold of my heart
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 02, 2008 11:34 pm |
vivianne |
|
|
Ооо,да,пак не стана нещо много грандиозно за развитието на действитето,но пък определо chapter-a беше мноого интересен ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) И аз нямам търпение да видя как ще се развие действитето, но пък от друга страна,като знам,че ще свърши скоро...><
А крайно време беше да го видим Zero какво наистина може, (благодарение на Kaname,естествено) дойде и неговият ред XD
А btw мен ме изкефиха и другите от Night Class,да ги видим и тях в действие
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 04, 2008 11:43 am |
nomed |
|
|
Цитат: И аз нямам търпение да видя как ще се развие действитето, но пък от друга страна,като знам,че ще свърши скоро...><
Наистина ли? Свършва скоро? Е, вече се чувствам раздвоена... Едновременно искам още поне малко... но май повече искам да свърши и да се изясни всичко...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 04, 2008 11:34 pm |
vivianne |
|
|
nomed написа: Цитат: И аз нямам търпение да видя как ще се развие действитето, но пък от друга страна,като знам,че ще свърши скоро...><
Наистина ли? Свършва скоро? Е, вече се чувствам раздвоена... Едновременно искам още поне малко... но май повече искам да свърши и да се изясни всичко... ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Четох някъде,че щяла да свърши през октомври,като започне вторият сезон на анимето,ноо не знам колко са били верни източниците,може да е само слух или предположение...ще се разровя повече и ако намеря нещо ще пиша
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 06, 2008 10:53 pm |
nomed |
|
|
Цитат: Четох някъде,че щяла да свърши през октомври,като започне вторият сезон на анимето,ноо не знам колко са били верни източниците,може да е само слух или предположение...ще се разровя повече и ако намеря нещо ще пиша
Страшно ще съм ти благодарна. Тия слухове понякога могат да вкарат човек в приятната стая с бели стени
Една от причините да искам да свърши е именно от страх пред разводняване на сюжета... Толкова много обещаващи анимета и манги към края така се разкисват... точно поради протакането им. Много ясно че не може да се угоди на всеки фен и ще има реплики от сорта на "Ама защо не стана така или иначе", но според мен финалната точка, дори да е разочароваща в субективна светлина, все пак носи облекчение.
(леле, такова засукано изречение не съм писала от години ![=))](./images/smilies/=)).gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|