|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 27, 2008 1:46 am |
|
ShaLaLa |
|
|
|
Aкo oт правителството се научат как да вадят DF, едва ли първата им работа ще е Luffy. Имат къде-къде по-належащи проблеми - с 4ма "крале" имат да се разправят и цялата им екипажария, а в New World-а 100% не са само те - не е като да нямат други болежки... бтв ако WB наистина загубят и от правителството се хванат да им вадят плодовете, ще бъде абсолютен култ. Като се има предвид правилото им "който намери - негово си е" бая интересни неща трябва да имат. Правителството ще се напомпа на макс със супер яки DF, New World-а ще се "подпали" и наще ще имат баси и яките битки, без да се налага да се трепят пирати, които масата читатели харесват. SH побеждават правителството, изгълтало силите на екипажа най-близо до намирането на One Piece, и излизат на върха... *прекалява с фантазията*
По новия чаптър... лудница ><
Прекалено много Кума, хах. А "оригиналът" май хич го няма. Или ако го има, е при Kid и Law, което значи, че те ще загубят. В OP не си патят ей така без нищо герои, които не са опротивели на читателя предварително, а Кума е от "добрите" => няма да му видят сметката скоро. Luffy ще смачка неговата Кума, ще зяпне колко е било лесно, Law и Kid ше се съвсемат и ще го гледат тъпо... Но пък си мисля, че е прекалено рано да отпадат на "предварителните" кръгове (и аз си държа на теорията, че тия Кума трябва само да проверят кой колко струва), освен ако, след като изгледат злобно Luffy, не се напомпат и съответно да си получат по парче супер-яка-битка... Блах, не ме бива да мисля какво би могъл да ни тупне Ода - горе-долу всичко ^^'
бтв сега адмиралите на острова двама ли станаха, или... ?
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 01, 2008 3:08 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Кво стана бе? Тия се изкъртиха от бой (то и нормално), но комбото Luffy-Zoro-Sanji беше da ultimah powa . И кви са тия извратени техники всеки да става огромен и да се борят с мечо , отделно да имат кумите техники подобни на Kizaru .Hawkins май той първи тръгна да гушва букета, но този Apoo някакъв странен плод има. Drake древен zoan type става на подобие на динозавър , този Oda определено е извратен откъм идеи . не знам какво е това съвпадение, но много музикални самодейци в тазседмичния jump бре .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 11, 2008 2:17 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
deathrazor, мислиш ли, че нямат шансове, според мен Лъфи след прогрома в TB си е подобрил качествата и сега нарочно търси адмирал тип Ао за да знае докъде е? Аз повече се притеснявам за Зоро, че има амбицията на поне 2 екипажа, а след последния чаптър се разкри за пореден път, че не е напълно здрав и доста ще страда. Санджи си е комплексиран след предния арк и май целта му е да наблюдава останалия екипаж, но без маймунката са загубени. Последния чаптър ми хареса до адмиралчето и другите куми, тия "Мелодии на годината" от всички + санджи и зоро не струват. Отново маймунката вкара яката техника, сега племенника и адмирала тръгнат срещу най-силния екипаж не знам как нашите ще се оправят.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|