|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 10:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Юли 14, 2008 9:47 pm |
 |
Line |
|
 |
|
Ботчо, намазан с червен комфитюр-.-
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 04, 2008 4:12 pm |
 |
~|~Crazy_kid~|~ |
|
 |
|
Паяци , Височини ... от мене си ...
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Авг 04, 2008 6:33 pm |
 |
Vlado-san |
|
 |
Регистриран на: Чет Юни 22, 2006 5:01 pm Мнения: 659 Местоположение: В свят на побърканяци
|
Мога да кажа,че ме е страх единствено от самотата  ....Хората които твърдят,че не ги е страх от нищо определено са най-страхливите.Все пак емоциите и стаха ни прави "човеци".
_________________ Какво е Вижуал?
pesh написа: еми не знам кво е да си мъж и да се обличаш като жена, иам чуството, че тия момчета ходят и с тампон, но не знам къде си го завират.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 7:13 pm |
 |
kaibakor |
|
 |
|
Ако те погребат жив какво от това - така или иначе ще умреш от загуба на въздух, може и в нормални обстоятелства да се случи. Иначе мен от змии не ме е страх(странно е, но колкото е по-голямо нещо, толкова по-безстрашно ми се струва - колкото и да е противно). Страх ме е от паяци малко, но най-вече от оси и пчели(напоследък преодолявам страха си  ). До скоро и от тъмнината, но също го преодолявам.
btw Обичам кръв(най-вече моята)  Като малък много обичах да си я пия(изключение беше само като излизаше от носа). Е, разбира се като си направя рана без да искам(не съм мазохист  ).
_________________ The way of the...vaizard
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 7:14 pm |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Съфорумнички. D:
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|