|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 8:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 27, 2006 12:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Цитат: Обаче ми се струва, че ако бяха бутнали някой друг hint за TSR още към края на FMP, щеше да е по-яко.
Ми те са правени от различни студия, а и тия дето са правили първия сезон (студиото Гонзо) нещо не ги бива в развитието на сюжета и прочее. TSR задълбочава и развива доста добре света на FMP.
В сезон едно си мислех, че цялата организация е подводницата и се дразнех - от къде финанси, от къде оборудване; а след TSR Mitril вече я възприемам като сложна организация с много структури, която е неофициално подкрепяна от световните сили. (Примерно правителството на САЩ и други развити страни спокойно може да са тайно зад гърба им и така да се намесват навсякъде без да антагонизират целия свят).
За OVAта, знаех, че няма да е като продължение на TSR, така че не се и оплаквам. Пък и феновете на Тесса сигурно са щастливи; то както каза Саян - "фенсървис" ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) И не е филър (ех, филърите да бяха такива, Наруто, Нарутооо ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ) - има такъв къс разказ от автора на FMP новелите; мен си ме накефи - комедия тип Фумофу
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 28, 2006 10:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4341.jpg) |
Oni_no_ko |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Morridin написа: В сезон едно си мислех, че цялата организация е подводницата и се дразнех - от къде финанси, от къде оборудване; а след TSR Mitril вече я възприемам като сложна организация с много структури, която е неофициално подкрепяна от световните сили. (Примерно правителството на САЩ и други развити страни спокойно може да са тайно зад гърба им и така да се намесват навсякъде без да антагонизират целия свят).
Аз предположих, че Mithril не е само подводницата, щото не можа такава организация с толкова правомощия да я управлява Tessa (без дами се сърдят нейните фенове ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) ). И все пак на мен ми харесваше повече докато си седняха в подводницата...
А между другото, какво точно й харесвате всички на Tessa, не ми е много ясно...Смисъл сладка е, ама тоя глас дето го вади накакси не й отива на длъжносста. На мене малко ми бледнее в цялата тази история.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 27, 2006 11:58 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Такаа... вчера както си стоях осъзнах че съм гледал fumoffu и TSR но
така и не бях изгледах 1-я Full Metal Panic и си го изгледах днеска де
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) но после ми се догледа и фумофу(та и него си го изгледах ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ). Ама
сега стигам до TSR и от фтп-то има някаква убийствена 50-80 кб/с а сега даже май напълно спря та ако може някой да сийдне торента в АО ши съм му мноу блъгударин ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) сийд ми трябва за най много час и 20-30 минути ако сийдъра има достатъчно ъплоуд да ми покрие скоростта ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Та хайде плс СИИИЙД ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) (I know you want to ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) )
ПС: Само сега да не почне някой да ми се кара че е за Искаме аниме това защото честно казано няма да обърна никакво внимание
защото не ми се почва нова тема
ПС2: УаУ! бих си личния рекорд по дълъг пост
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 03, 2006 3:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4220.jpg) |
Bars |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Чет Апр 06, 2006 6:36 pm Мнения: 157 Местоположение: София
|
Ова-та от The Second Raid ме разби ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Като епизодите от Fumoffu беше, адски смешна и в същото време сладурска ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Само малко ме е яд, че Kaname не се появи, а всичко беше съсредоточено върху Telessa.
_________________ You have to be realistic about these things. Logen Ninefingers
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 03, 2006 3:57 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Йей аз успях да си ги намеря и трите и вчера за 3 път за 1 седмица ги изглеждам и трите наведнъж ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) FMP е първото аниме което така ми улавя вниманието от началото до самия край... гледам го вече 4 пъти и се чудя дали и още веднъж да не го изгледам
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 03, 2006 4:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3408.jpg) |
elyon |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
ShApEsHiFt3r написа: FMP е първото аниме което така ми улавя вниманието от началото до самия край... гледам го вече 4 пъти и се чудя дали и още веднъж да не го изгледам ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Напълно те разбирам ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Това аниме е просто велико!Всичко си има - и любов , и войни , и сладки герои , и големи плюшени мечета-роботи... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Просто си умирам да гледам как Чидори бие Соуске по главата с каквото й попадне
Най-великата аниме комедия , която съм гледала!
Препоръчвам я на всички , които търсят нещо весело и приятно
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|