Love triangles are a favorite topic for writers of melodramas but keeping them fresh is a challenge. Director Kang Geon-hyang feels up to the challenge and had gained some experience in handling this topic on film while working as an assistant director on A Romance Of Their Own. In this new movie for New Crayon Entertainment, young music-loving Eun-gyu falls in love with energetic Jeong Won but rival Hee-won strives to drive a wedge between the two.
Охаа филмчето беше мнооооого хубаво Имаше от всичко по малко! Какво да кажа повече освен че много ми хареса и си заслужава времето за да се гледа. ПП. Ааа и забравих да кажа Jang Geun-Seok беше страхотен
Заглавие:
Публикувано на: Сря Май 28, 2008 3:38 pm
Sinyhe
Филмчето е наистина хубаво! Има си собствена атмосфера и излъчване,историйката също е оригинална,всички роли са изиграти много естествено.
Edit: Значи момичето което игра главната роля играе в сериала Bad Love и направо ме шашна като я видях,защото сериала е сниман преди този филм,а там изглеждаше доста зряла и женствена,а тук просто ми е чудно как изглежда като тийнейджър ! Разликата е огромна
Публикувано на: Вто Юли 01, 2008 8:15 am
zdzdz
Модератор
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
Феновете казват, че фикшъна бил по-добър от филма. Още не съм намерила време да го прочета.
Освен това има и манхуа http://www.mangafox.com/page/manga/seri ... _la_si_do/ Изглежда ми почти същата като филма, с изключение на Eun-gyu.
Публикувано на: Сря Юли 30, 2008 2:28 pm
ukio
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 122 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения