|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 29, 2008 6:18 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
|
|
Хммм~...интересно и нестандартно. ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 29, 2008 6:37 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Цитат: и те кара да се замислиш действително (:
За това как няма за какво да се замислиш...
Анимето е черно-бяло, щото Шинкай е немал време и кинти за цветно, то и почти няма анимация, основно статични кадри + aftereffects, но добре го е скалъпил. И котката е сладка и разбира от астрономия...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 29, 2008 9:56 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Morridin написа: Цитат: и те кара да се замислиш действително (: За това как няма за какво да се замислиш...
Това беше жестоко ...и вярно ^^''
Дълбок замисъл.. ако има, то аз не мога да го открия. Ако няма, то това, което има е красиво 5минутно спокойствие и краив арт, както и нещо доста по-необичайно от обичайното.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 3:28 pm |
|
Kitsune~ |
|
|
|
Да, май така се получава Всички негови творби съм ги запомнила със спокойна, приятна атмосфера и адски красивичък арт и макар историите въобще да не са ми оставили отпечатък в паметта, това не задължително е минус, особено с таква компенсация :р
Тук също, през тия 5 минутки бях с празно съзнание и не намирах нищо по-доволно от това да слушам как котето разказва на фона на познатите звуци от ежедневието~
_________________ Zoku~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 12, 2008 10:46 am |
|
Karia~chan |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
Уникално аниме, много въздействащо, много любимо *love* Kaкто и всички останали работи на Макото Шинкай... *lovelove*
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|