|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 4:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 09, 2006 6:18 pm |
Killa_B |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 23, 2005 8:43 pm Мнения: 1343 Местоположение: world database
|
Може да няма нищо общо, но е нещо доста по-значително!
Freya, а не е ли това идеята в едно аниме? Да се отпуснеш докато го гледаш. К'ви са тия заключения, какви са тия глупави сравнения (и то точно с Yugioh)...
DNA, аз отговорих на въпроса ти в миналия си пост. Ако си израснал с едно аниме (cartoon) нормално е да го обикнеш. Мен все едно не са ме убиждали на 10-12 годишен като следя ДБЗ... За всяко аниме си има фенове, така че е абсолютно безсмислено да продължаваме този "спор". Щом ви харесва повече от Наруто, Белината и Ю-Ги-ОХ! ... няма лошо. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Разни аниме позиори и "3Д-Онли" ловъри ще съществуват вечно...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 18, 2006 10:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40.jpg) |
Naruto |
AnimeGod |
|
Мили Боже това цяла тема си има
Хъм-хъм к`во да кажа гледах първи епизод и оцелях без особени
психологически травми.
Във всеки случаи нищо непоправимо един,два сеанса при терапефта ми и ще съм като нов!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 18, 2006 11:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2382.jpg) |
Freya |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 8:56 pm Мнения: 802 Местоположение: Yuuko's Shop
|
Naruto написа: терапефта ми
Дам... личи си, че си загубил дар слово в следствие на шока...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 20, 2006 9:33 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Иха страхотна тема. Аз вчера изгледах двата субнати епизода. Анимето е много забавно, половин час се пулих на косата на Blossom. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Иначе харесва ми дезайна на Моджо, само дето му липсва драматичното "Моджо Джоджо", когато завършва изречение, или се опитва да се смее... И Buttercup много ме изкефи, не знам кой я озвучава, но наистина си изглежда като tomboy ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Жалко, че са го направили за малки, ако се бяха хванали за друга възрастова група, сигурно щеше да е по-готино...
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Demashitaaaaaa!! Power Puff Girls Z ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 30, 2009 6:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
ааАА може да промива мозъци, но разбива първите два епизода ми стигат, но като цяло може да се каже, че има някаква стойност ... някаква
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|