|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 01, 2008 2:05 pm |
ukio |
|
|
|
Няма защо.
Аз сутринта не се стърпях и изгледах първа серия. Беше страшно интересно. Видях много познати лица. Посмях се доста. На Teppei му отива ролята. Naohito Fujiki също е "под прикритие" с тази нова прическа. В началото дори не го познах. А Suzuka Ohgo колко е пораснала!
След края на епизода очаквам много изненади в следващите серии.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 8:54 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Че! Тъкмо щях да пиша, че са пуснали субтитри за 4 и 5 епизод и ме изпревари Лош човек си ти
Сериала всъщност ми хареса. Първият епизод беше яко зле >< Но втори и трети бяха много приятни. А дано се задържи така и до края.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 9:06 pm |
|
elexis |
|
|
|
Хаха, ама разбира се, че съм лоша, това ми е целта в живота Ами извинявай, аз профилактично Още нямам време да почна драмата, но пък и предпочитам да се натрупат епизоди, за да не чакам. Първия епизод като излезе пробвах да го гледам без субтитри, но естествено беше напразно. Мангата обаче е много готина, пък и това е първата главна роля на Койке, така че имам добра нагласа.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 03, 2008 11:14 am |
ukio |
|
|
|
Аз малко изоставам със сериите. Току що изгледах еп. 4, който беше много добър. Тази драма има силата да превръща негативното в позитивно и лошото - в добро. Краят беше трогателен.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|