|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 29, 2008 2:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Safiir написа: Dypeshnik написа: Да и това филърско аниме е на първо място в http://www.animes-bg.com/modules/news/ как ще ми обясниш това,мм? Чалгата е най-слушаната "музика" в България. Как ще ми обясниш това, мм? Цитат: знаеш ли че samurai 7 се очаква да има 2-ри сезон,ммм? Колкото се очаква и втори сезон на shaman king ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
А ти леко се отклоняваш от темата,а?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 29, 2008 3:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7702_1315369725.jpg) |
SHADOWSONG |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 31, 2007 11:48 am Мнения: 2219 Местоположение: Харманли!The town :D!
|
Dypeshnik написа: Понеже ти изглежда ги владееш илюстрацийте я ми кажи връзката м/у Naruto и чалга музиката в България? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) I И двете са твърде надценнени, държат се на славата на някой фенбойщини/чалгари който не признават друга/о аниме/музика.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 29, 2008 3:41 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Dypeshnik написа: (и други хора сигурно)не ти харесват не означава,че са надценени!
Не означава, но все пак си е факт....или може би ще кажеш, че това е N1 аниме на всички времена и няма по-добро и т.н...както всички брейнлес фенбойчета намилат... (при положение, че ако си гледал над 1 аниме ще разбереш, че има много по-добри ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 29, 2008 3:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Dypeshnik написа: Да,хората като тебе които мразят чалгата и Naruto и мислят,че привържениците им са откачени да ги гледат/слушат,трябва да си отворят очите малко повече,защото това че на тебе(и други хора сигурно)не ти харесват не означава,че са надценени!Ето аз гледам анимето и от време на време прослушвам една две песни от чалгата(абе честно да си кажа в годината най-много 5 песни ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) )това означава ли че съм "фенбойщин/чалгар" аз не мисля така.... ![:nope:](./images/smilies/Nope.gif)
Не си ли противоречиш малко? Казваш, че аз (и тези като мен, които не понасят Наруто) отричат мнението на феновете на Наруто затова трябва да си отворим очите и да приемем, че просто ние сме зле и не го харесваме, а тези които го харесват всъщност са единствените, които могат да го оценят. Е така не отричаш ли нашето мнение, че Наруто е боза? И преди да кажеш, че не си твърдял такова нещо когато двама човека имат тотално противоположни мнения не могат и двамата да са прави. Или аз греша и анимето е всъщност страхотно-невероятно-супер добро, или ти грешиш и анимето е яко зле. Тука няма място за лично мнение. Ако смяташ, че личното мнение е единственото, което е от значение нямаш повод да се дразниш от това, че го плюем анимето. Нали все пак това си е нашето мнение?
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 29, 2008 3:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
![:mm:](./images/smilies/mm.gif) Факт е че има много фенове музиката и анимето че няма как да не са на първо място...аз никога няма да твърдя нещо като: Hanabishi_\R/_*cool huh? написа: това е N1 аниме на всички времена и няма по-добро и т.н ,защото не съм изгледал всички анимета които някога са излязли(не че това може да случи де ама аре ся да не берем грижа за малките неща ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )когато имам зад гърбът си солиден брой изгледани анимета и съм достатъчно компетентен да отговоря на тема-Най-Доброто Аниме За Всички Времена,тогава ще си пусна вота! Малко ми хареса като Naruto мина на 1-во място де ама сега като се замисля има други анимета които заслужават това място повече от него и аз мисля че трябва да се смени начина на подбиране на позиция,ако наистина е както Safiir казва,че е за най-голям download...Safiir написа: Не си ли противоречиш малко? Казваш, че аз (и тези като мен, които не понасят Наруто) отричат мнението на феновете на Наруто затова трябва да си отворим очите и да приемем, че просто ние сме зле и не го харесваме, а тези които го харесват всъщност са единствените, които могат да го оценят. Е така не отричаш ли нашето мнение, че Наруто е боза? И преди да кажеш, че не си твърдял такова нещо когато двама човека имат тотално противоположни мнения не могат и двамата да са прави. Или аз греша и анимето е всъщност страхотно-невероятно-супер добро, или ти грешиш и анимето е яко зле. Тука няма място за лично мнение. Ако смяташ, че личното мнение е единственото, което е от значение нямаш повод да се дразниш от това, че го плюем анимето. Нали все пак това си е нашето мнение? Rolling Eyes
Това което написах не се отнасяше за тебе... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) и това което искам да кажа е че нямам нищо простив ващо мнение(така или иначе форумът е направен точно за това дъъ),но не ми харесва когато се появи човек с нагласа като вашата и ни сложи всички които го гледаме Naruto под един предлог,това е !
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|