Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 25 от 31 [ 455 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 31  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 2:13 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Dypeshnik написа:
Да и това филърско аниме е на първо място в http://www.animes-bg.com/modules/news/ как ще ми обясниш това,мм?

Чалгата е най-слушаната "музика" в България. Как ще ми обясниш това, мм?

Цитат:
знаеш ли че samurai 7 се очаква да има 2-ри сезон,ммм?

Колкото се очаква и втори сезон на shaman king :lol:

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 2:24 pm 
Аватар

Да и аз се чудех същото, щото веднага след като написа за втори сезон потърсих в Гугъла и нямаше нищо но си викам че може да си по знаещ от мене ........

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 2:54 pm 
Аватар

Safiir написа:
Dypeshnik написа:
Да и това филърско аниме е на първо място в http://www.animes-bg.com/modules/news/ как ще ми обясниш това,мм?

Чалгата е най-слушаната "музика" в България. Как ще ми обясниш това, мм?

Цитат:
знаеш ли че samurai 7 се очаква да има 2-ри сезон,ммм?

Колкото се очаква и втори сезон на shaman king :lol:

А ти леко се отклоняваш от темата,а? :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 2:59 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Защо да е отклоняване от темата? Илюстрирах ти с пример, че това, че е на първо място по тегления не означава абсолютно нищо.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 3:03 pm 
Аватар

Понеже ти изглежда ги владееш илюстрацийте я ми кажи връзката м/у Naruto и чалга музиката в България? :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 3:05 pm 
Аватар

Dypeshnik написа:
Понеже ти изглежда ги владееш илюстрацийте я ми кажи връзката м/у Naruto и чалга музиката в България? :o
I И двете са твърде надценнени, държат се на славата на някой фенбойщини/чалгари който не признават друга/о аниме/музика.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 3:16 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Стига бе човек не е ли очевидно :/ Виж как SHADOWSONG безпроблемно го е разбрал.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 3:28 pm 
Аватар

Да,хората като тебе които мразят чалгата и Naruto и мислят,че привържениците им са откачени да ги гледат/слушат,трябва да си отворят очите малко повече,защото това че на тебе(и други хора сигурно)не ти харесват не означава,че са надценени!Ето аз гледам анимето и от време на време прослушвам една две песни от чалгата(абе честно да си кажа в годината най-много 5 песни :) )това означава ли че съм "фенбойщин/чалгар" аз не мисля така.... :nope:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 3:41 pm 

Dypeshnik написа:
(и други хора сигурно)не ти харесват не означава,че са надценени!

Не означава, но все пак си е факт....или може би ще кажеш, че това е N1 аниме на всички времена и няма по-добро и т.н...както всички брейнлес фенбойчета намилат... (при положение, че ако си гледал над 1 аниме ще разбереш, че има много по-добри :lol: )...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 3:48 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Dypeshnik написа:
Да,хората като тебе които мразят чалгата и Naruto и мислят,че привържениците им са откачени да ги гледат/слушат,трябва да си отворят очите малко повече,защото това че на тебе(и други хора сигурно)не ти харесват не означава,че са надценени!Ето аз гледам анимето и от време на време прослушвам една две песни от чалгата(абе честно да си кажа в годината най-много 5 песни :) )това означава ли че съм "фенбойщин/чалгар" аз не мисля така.... :nope:

Не си ли противоречиш малко? Казваш, че аз (и тези като мен, които не понасят Наруто) отричат мнението на феновете на Наруто затова трябва да си отворим очите и да приемем, че просто ние сме зле и не го харесваме, а тези които го харесват всъщност са единствените, които могат да го оценят. Е така не отричаш ли нашето мнение, че Наруто е боза? И преди да кажеш, че не си твърдял такова нещо когато двама човека имат тотално противоположни мнения не могат и двамата да са прави. Или аз греша и анимето е всъщност страхотно-невероятно-супер добро, или ти грешиш и анимето е яко зле. Тука няма място за лично мнение. Ако смяташ, че личното мнение е единственото, което е от значение нямаш повод да се дразниш от това, че го плюем анимето. Нали все пак това си е нашето мнение? :roll:

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 3:54 pm 
Аватар

:mm: Факт е че има много фенове музиката и анимето че няма как да не са на първо място...аз никога няма да твърдя нещо като:
Hanabishi_\R/_*cool huh? написа:
това е N1 аниме на всички времена и няма по-добро и т.н
,защото не съм изгледал всички анимета които някога са излязли(не че това може да случи де ама аре ся да не берем грижа за малките неща :lol: )когато имам зад гърбът си солиден брой изгледани анимета и съм достатъчно компетентен да отговоря на тема-Най-Доброто Аниме За Всички Времена,тогава ще си пусна вота!
Малко ми хареса като Naruto мина на 1-во място де ама сега като се замисля има други анимета които заслужават това място повече от него и аз мисля че трябва да се смени начина на подбиране на позиция,ако наистина е както Safiir казва,че е за най-голям download...
Safiir написа:
Не си ли противоречиш малко? Казваш, че аз (и тези като мен, които не понасят Наруто) отричат мнението на феновете на Наруто затова трябва да си отворим очите и да приемем, че просто ние сме зле и не го харесваме, а тези които го харесват всъщност са единствените, които могат да го оценят. Е така не отричаш ли нашето мнение, че Наруто е боза? И преди да кажеш, че не си твърдял такова нещо когато двама човека имат тотално противоположни мнения не могат и двамата да са прави. Или аз греша и анимето е всъщност страхотно-невероятно-супер добро, или ти грешиш и анимето е яко зле. Тука няма място за лично мнение. Ако смяташ, че личното мнение е единственото, което е от значение нямаш повод да се дразниш от това, че го плюем анимето. Нали все пак това си е нашето мнение? Rolling Eyes

Това което написах не се отнасяше за тебе... :roll: и това което искам да кажа е че нямам нищо простив ващо мнение(така или иначе форумът е направен точно за това дъъ),но не ми харесва когато се появи човек с нагласа като вашата и ни сложи всички които го гледаме Naruto под един предлог,това е ! :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 4:06 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Добре де по какъв начин да ви разделяме? :/ В смисъл трябва всеки пък като жегваме феновете на Наруто да изброяваме тези, които имаме предвид ли? Ми или не го приемай толкоз навътре или почвай да спориш като мен :lol:

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 4:11 pm 
Аватар

Еми то аз по начало си споря :) ,но просто не прибързваи със заключенията,че всички които го гледат са един дол дренки... :? пък то ако трябва аз вече съм свикнал и обеждавам хората че не съм Naruto-Zombi :lol: =))

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 1:17 pm 
Аватар

Много добро Naruto Shippuuden - Awakening Kyuubi просто не издържах и трябваше да share-на :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2008 6:09 pm 
Аватар

НАРУТО Е ВТОРОТО ДЕЦКО,КОЕТО НАЙСТИНА ИМА НАЙ-ГОЛЯМ СМИСЪЛ ЗАЕДНО С ПОКЕМОН ОТ,ДЕЦКИТЕ КОЙТО СЪМ ГЛЕДАЛ СЕГА.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 25 от 31 [ 455 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 31  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]