Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 16 [ 238 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 24, 2006 11:44 pm 
Аватар

абе...не знам за това за обличането..аз примерно съм металче...е..и малко пънкарче...но не ходя да речем целия в черно или така нататък....обичам и си нося широки гащи камофлажи големи кецове...даже от време на време ми казват че приличам на хипар... :shock: но все пак от части... :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 25, 2006 12:06 am 
Аватар

Попринцип мн обичам денс и ретро и главно тях слушам. Също така и рапа ми е слабост. Предполагам че от последното идва слабоста ми към широките и смъкнати дрехи :P и да се кача на токове си е цяло чудо :roll: музиката влияе, но на всеки по различен начин въпреки че има и общи черти. До сега всички метали които познавам са някви мн готини хорица и мн ме радват нз дали това е от музиката но както казах вече това си зависи и от човека.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 25, 2006 12:15 am 
Аватар

слушам всичко (без чалга) -> имам мнооого личности...шизофренично щастлива и мрачно събираща перца от земята ...изглеждат хубави на слънцето...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 25, 2006 12:17 am 
Аватар
in need of a hero

Мен музиката ми определя характера. Начина на обличане е странен. Всичко, което ми хареса как ми стои си го нося. Дреме ми кой за какво ще ме вземе ^^.

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 25, 2006 2:01 am 
Аватар

е ок де кви треа да сме чалгарите като слушаме чалга ... отнесени .. глупости ... познавам маса чалгари и отнесени нема , все некви веселяци :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 25, 2006 10:19 am 
Аватар

Музиката изигра и продължава да играе известна ролия за формирането на характера ми,но по скоро избрах тази музика за себе си,която ми доставя удовлетворение и удоволствие,която е радост за душата.Става дума за музика от 80-те години главно,любимата ми група е Куин.

"Mediocrity knows nothing higher than itself,but talent instantly recognizes genius..."-Dr John Watson
"Valley of Fear",Sir Arthur Conan Doyle
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 25, 2006 1:24 pm 
Аватар

"музика, лъчи..." :lol:

музиката се е сраснала с мене, ма нз как точно би ми проличало какво слушам.. щото се кефя и на Within Temptation (готик метъл), и на The Beatles (добрият стар рок енд рол), и на The Corrs (с ирландски работи), и на комерсчета като Linkin Park и Green Day, и на OST-та на анимета и филмчета на Disney, и на инструменталчета тип Mike Oldfield и да не изреждам повече... в смисъл.. доста противоречив човек съм, за да може някой като ме види и да каже "а, тя слуша еди-какво-си".. надявам се се забелязва, че не съм чалгарка (въпреки че съм "отнесена от вихъра").. но принципно съм съгласна, че на човек обикновено му личи какъв тип музика предпочита - ако не по дрехите, то по разни дребни дрънкулки, по жестовете, начина, по който говори, и други такива..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 25, 2006 3:14 pm 
Аватар

Еми според мен по въпроса дали музиката влияе отговора е ДА и още как.Например ако патуваш за даскало в 7 сутринта и ти е някво гадно , пусакш МП3 на някоя бърза freestyle песничка и се събуждаш моментално , зареждаш се на МАХ и след това цял ден си в супер добро настроение.Аз предимно слушам freestyle , progresive rock и R'N'B и когато слушам някое любимо пърче то ми влияе супер много и на настроение и на характер

Would you capture it or just let it slip?
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 25, 2006 5:39 pm 
Аватар

Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
chosef написа:
Слушам всякаква музика => нямам характер :(

same here :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 25, 2006 9:07 pm 
Аватар

За хората, които слушат само един стил музика и са диви фенове - да, влияе твърде силно..
Били те метали, чалгари, рапъри..
Но пък често си е точно тая ситуация:
chosef написа:
Слушам всякаква музика => нямам характер :(

За мен никой не може да каже от пръв поглед какво слушам, но тъй като се нося доста цветно, предполагам на металка не приличам :lol:
Аз в определени моменти съм си имала любими групи и стилове, но те се сменят често, което не значи, че старите неща престават да ми харесват, не съм чак толкова непостоянна.
Напоследък съм се зарибила по съвременните еднодневни хитчета, тия дето по петдесет и седем пъти на ден връткат по радиото.. Защото са с лека мелодия, не натоварват, а най-важното - много са подходящи за пеене и тананикане, което при мен е определящо за музиката, трябва да мога да си припявам.. :mrgreen:
Което не значи, че автоматически изключвам инструменталите (щото и те могат да си се тананикат, кво;р), а имам някои особено любими саундтраци само инструментал :)
Като стана дума за саундтраци - обожавам музики от анимации, но не толкова от анимета, колкото от добрите стари Дисни анимации (кат Нефито). Това вероятно разкрива част от характера ми - че обичам да гледам детски и самата съм си едно непораснало дете :) А и те са също съвършени за пеене :P
Най-много от рок музиката си имам любимците де, тука вече с пеенето става по-сложно, но пък музиката си е толкова надъхваща и като ти ударят някой барабан.. много енергия се влага в тази музика и особено като се замислиш, че голяма част от парчетата са писани с вдъхновение и носят емоциите на изпълнителя.. много жива музика :)
Накракто, че стана вече дълго - слушам всичко без техно и още някои неща :lol: И музиката ме определя донейде, но не истинските черти на характера, а съвсем повърхностни такива предполагам.. а на обеклото май никак не ми влияе, обличам се с това, дет ми се хареса в магазина и ми седи добре ;р

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 25, 2006 10:50 pm 
Аватар

Оо това ми е болната тема...
1-во
Всички чалгари са газари.Това е факт...
Какво е газара?Кукла.Човек които не може да говори за нещо сериозно.Не се замисля за нещата които стават отвъд неговото тяло.Пречи на хората които не познава даже не си прави труда да се запознае с тях абе воабще гледа да се направи на печен.Вчера бях на концерта на Назарет и Иураха хиип и беше мн яко.НО!Разбира се някои тряабваше да развали цялата вечер.Вървиме си ние в 2 часа се пребира от стадиона (където беше концерта) и седят някви газари на скамеика пред нас.Продължаваме без да ги погледнем те почват "МЕТАЛИ!БОКЛУЦИ!ТУМОРИ!ПЕДАЛИ! и както се очаква някои се обади и след тва почна боя.Тва го разказах да подчертая че тои гледа да пречи на хората около него.
Характера се разбира по малките неща наи добре.А и да не ме натиснете за чалга-газар-олигофрен мога да ви предложа да доидете в Харманли облечени с Switcher и да се опитате нормално да вървите по улицата.Да се смеете вътрешно на газарите,да ги гледате какво правят по цял ден кафенца,барчета,дискотеки,абе тапанари бе нямам думи просто... :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 25, 2006 11:01 pm 
Аватар

TheDutyCalls написа:
Оо това ми е болната тема...
1-во
Всички чалгари са газари.Това е факт...
Какво е газара?Кукла.Човек които не може да говори за нещо сериозно.Не се замисля за нещата които стават отвъд неговото тяло.Пречи на хората които не познава даже не си прави труда да се запознае с тях абе воабще гледа да се направи на печен.Вчера бях на концерта на Назарет и Иураха хиип и беше мн яко.НО!Разбира се някои тряабваше да развали цялата вечер.Вървиме си ние в 2 часа се пребира от стадиона (където беше концерта) и седят някви газари на скамеика пред нас.Продължаваме без да ги погледнем те почват "МЕТАЛИ!БОКЛУЦИ!ТУМОРИ!ПЕДАЛИ! и както се очаква някои се обади и след тва почна боя.Тва го разказах да подчертая че тои гледа да пречи на хората около него.
Характера се разбира по малките неща наи добре.А и да не ме натиснете за чалга-газар-олигофрен мога да ви предложа да доидете в Харманли облечени с Switcher и да се опитате нормално да вървите по улицата.Да се смеете вътрешно на газарите,да ги гледате какво правят по цял ден кафенца,барчета,дискотеки,абе тапанари бе нямам думи просто... :roll:

така е чалгаджиите са 90% тъпи превзети копелета
металите са чисти души!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 25, 2006 11:09 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не можах да се сдържа, прощавайте
Със самите си изказвания показвате, че сте на същото ниво, като съществата, които описвате :mrgreen:
бтв симпатичното същество на снимката също слушаше чалга и не мисля, че следваше.. речниковото описание за газар и тапанар :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 25, 2006 11:13 pm 
Аватар

"Със самите си изказвания показвате, че сте на същото ниво, като съществата, които описвате "
Кои изказвания по точно?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 26, 2006 12:42 am 
Аватар

омг колко зле хора имало ... но като сме почнали да се обиждаме ... МЕТЪЛ - човек който си лашка главата на някакъв звук който идва от некви падащи тенджери и какво ли още не ... обичащ да се реже ... да носи по 100 кила желязо да покаже колко е лош .. да маже лицето си със руж ... а да основно занимание - да се налагат с метални прътове ... носещ кубинки и зиме и лете ... което подпомага да поддържа миризмата си на пор

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 16 [ 238 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]