|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 1:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 6:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9925.png) |
vesela |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 5:39 pm Мнения: 200 Местоположение: In the getto
|
Pan_Pan написа: vesela написа: x 2 А пък последната серия лелеле нямаше такъв рев ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
наистина и аз се сцепих от рев на последната серия
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 19, 2007 12:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13061_1366225766.png) |
Aspirin4o |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
Kitsunе написа: Имам хубави спомени от това аниме - не мога да коментирам по-детайлно, защото не ми е прясно, но са ми останали впечатления за затрогваща история и добро развитие, да не говорим за красивия арт..
Същото...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 05, 2008 7:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8286.jpg) |
allinyourhands |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Добро е.Ако сте израснали с японски филми за нинджа като мен,бихте се изкефили доста.Ако въобще ви харесва или привлича нинджа,това аниме определено ще се хареса.
Някой беше писал някъде,че жените са много добре нарисувани,та,по мое мнение той е напълно прав.
Техниките са много добре измислени,всеки герой е уникален и това също е плюс.
Арта е добър.Интрото/опънинг-а ми направи огромно впечатление.
Харесват ми женските героини,т.е. това,че са силни и не са полово дискриминирани,напротив,бойци са и са икуал с мъжете.
Цялостното ми впечатлоение за анимето е в позитивна насока.И толкоз.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 08, 2008 9:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19656.jpg) |
Mithrandir |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пет Дек 07, 2007 7:23 pm Мнения: 72 Местоположение: Варна
|
Nightwhisper написа: Това аниме беше върхът, направо умирам за подобни анимета, дето се засяга японската култура, има нинджи, и яко смъртност. Ама само за едно съжалявам... ЗАЩО УМРЯ ЯШАМАРУ ПО ТОЛКОВА К*РВЕНСКИ НАЧИН, f**k the koga ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Тоя който умря тъпо според мен беше Kisaragi Saemon .
_________________ "I may or may not be indecisive, I just can't decide."
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 1:03 pm |
Robotka |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пет Юни 20, 2008 9:10 am Мнения: 54 Местоположение: Sofia
|
Safiir написа: Какви субтитри? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
Български по възможност
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|