Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 32 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 10:13 pm 

it wasn't supposed to happen this way :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 10:31 pm 

But still, it was gooood if you ask me :ave:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 10:59 pm 

пак преебаха образа на lulu ... bigtime -_-'

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 11:12 pm 

Абе... "образа на Лулу" та "образа на Лулу"... какъв е тоя великият образ на Lelouch? В крайна сметка целият му персонаж се върти около идеята да направи светът по- добро място за Нанали... и в същност в този епизод само потвърди това. Аз умрях от кеф като C.C. спомена това за приятелите и той веднага звънна на Сузаку :D

А с какво друго преебаха образа му? Че отстъпи назад като видя баща си? Че то него винаги го е било страх от емператора(кажи-речи, ама сега го показаха по- ясно)... Че се държи мило с C.C.? Съмнява ме главната му цел в живота е да се държи зле с момиче, което се мисли за негова робиня~ :mm: Че се ядоса? Е то ако даже в този случай беше останал спокоен... нямаше да е човек. Дразни ме като (СЕ ОПИТВАТ ДА) показват хората като нещо повече от хора... защото не могат, така че така е добре :) Много ме израдва и пълното съгласие на всички, начина по който Черните Рицари бяха представени, начина, по който целия свят реагира, начина по който емператора все повече и повече възприема Лулу за истински противник. Харесаха ми и разговорите между Лулу и C.C. :D начина по който Карен ступа Сузаку. А и най- после показаха Round of 1(мисля че и преди го бяха показвали ама не съм сигурен, така че да приемем че това е за първи път :P )

Абе с две думи - перфектен епизод. Поне за мен :D

Последна промяна ShApEsHiFt3r на Нед Юли 27, 2008 11:13 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 11:12 pm 
Аватар

Мен пък Лулу ме кефи повече отвсякога, но Сузаку вече не знам с какви нерви го издържам.

Малко ми е трудно да коментирам тоя епизод, защото стане ли дума за политика и ми се оплита главата. За тва и императорът е пич- обясни всичко с по една-две думи. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 11:18 pm 

Абе Сузаку е пич... мааму де*а ако бях видял как убиват момиче, което обичам, не щях да ги намразя, ми щях да ги гоня до края на света, за да отмъстя... ама той не го направи. Малко ме дразни това, защото както казах не обичам да показват хората като повече от хора, ама някак си му отива на него като човек с hero complex. А и в крайна сметка, каквито и условия да постави, се съгласи да спаси Нанали... доволно, доволно. :)

А, и най- после историята навлиза във Final Showdown етапа :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 11:23 pm 
Аватар

Юфи, та Юфи...
Той хубаво я обичаше тая мацка, хубаво Лулу беше виновен, но да беше постъпил като нормално човешко същество и мъж. да се беше опитал да убие Лулу. Вярно, причини му нещо много по-ужасно, но в крайна сметка Сузаку следва идеали, които непрекъснато му се налага да наруши, за да постъпи правилно и в последния момент се отказва и отакова работата. Тя Кален хубаво го наби. Проблемът му е,че е толкова добросъвестен и наивен, че дори да го харесваш трябва да го мразиш.

Бтв, що се появиха толкоз розови мехи?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 11:24 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Искате ли да хванем бас, че историята няма свърши само с 2 сезона? :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 11:27 pm 

Zenith написа:

Сменили са 90% от мъжете в екипа с жени, а останалите са гейове? ^^`

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 11:29 pm 
Аватар

ShApEsHiFt3r написа:
Zenith написа:

Сменили са 90% от мъжете в екипа с жени, а останалите са гейове? ^^`

Ми той Канон с тази розовееща коса и Лойд с неясната си ориентация навеждат на такива мисли. :lol:
ЕДИТ: Той отрядът се казвал Валкирия...Това обеснява много неща.

Последна промяна Zenith на Нед Юли 27, 2008 11:44 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 11:51 pm 
Аватар

Добра серия общо взето , само немога да разбера защо Лулу си мислеше , че безсмъртния му баща някак си е умрял и к'ва беше тая кръв от C.C из цялата стая.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 12:29 am 
Аватар

Аз си мисля, че той предполагаше, че татко ще остане затворен още известно време, колкото му е нужно, за да може поне плана да започне.Той и в началото на епизода каза, че е останал заключен, а не че е умрял.Предполагам, това е имал предвид под "смърт".
Иначе Оги определено не ми харесва как се държи, усещам гадно предателство.Но какво направиха с ордена?Те буквално го превърнаха в анти-Британска военна организация поддържана от техните съюзници.Още повече, че и китайчето вече официално е част от тях.
Не спирам да се удивявам от това лоли Кагуя.Спокойна,забавна и винаги може да се разчита на нея.А що се отнася до зеленокосия боклук(а.к.а Нина) направо не мога да я понасям.Прави някаква извънзенма бомба и след това, даже сама я пласира.Ц,ц,ц.Изключително противна.И тоя идиот Сузаку, ако този път не му се влее достатъчно здрав разум от чернокосия принц(Лулу) просто не знам.
Очаквам скоро време масово клане в Токио или поне в Нипон, след което The knight of Lame най-сетне да вземе сети, че може да мисли логично и да се присъедини към рицарите.Само не знам дали няма да изритат Лулу оттам, докато този глупак Сузаку се освести.Иначе Кален много здраво го наказа и май те ще останат упората на Лулу, след като (предполагам) бъде прогонен(е и С.С. ест).
P.S:Винаги ми е било чудно и донякъде смешно как японец като Сузаку може да е с руса коса и зелени очи,а Лелюш е с черна и виолетовки.Даже и за аниме това е странно и смешно :roll: .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 3:39 am 
Аватар

М, да, страхотен епизод ~
И на мен Лулу ми харесва така много повече

Едва ли историята няма да свърши до края на сезона, все пак предстоят битки + развръзка за Lulu + C.C. и спасяването на сестра си и ако поднесат още някоя изненада, толкова. Императора и него не знам какво ще го правят.

C.C. още ли е безсмъртна?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 3:57 am 
Аватар

Мисля че вече не е...Нали всичко и се изгуби след случката в храма във въздуха...Иначе и българия сме в заюза.....А Лули в епизода къртеше дано стане приятел на С.С нали тя това искаше пък и може така да си ръзвърне спомените.. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 4:04 am 

Код за потвърждение: Избери целия код
WALL OF TEXT INC

В тоя епизод става много повече , от колкото се вижда на пръв поглед.

Най-объркващата част за мене беше тая с Ланселота и Фреята ( това е бомбата на бясната лезбо ) :? Искали са да накарат Сузаку да пилотира Гюрена ?? :shock: И в крайна сметка ще прикачът бомба , която може да изтрие континент от картата на света ,на Ланселот? И искат от него да я метне над Япония? Та нали така ще затрие и себе си?Или сигурно ще я пуска от космоса ... :o

Евала на Шнай(з/ц)ер-а мн тъмен го дава пича 8)

Тоя Knight of Ten , май искаше да блудства с Карен ... нахалитета му с нахалитет :evil:

Като казах Карен .... добре наби Сузаку ...

А като стана и дума за Сузаку ... Евала за това че прие молбата на Lelouch.

*Спекулаций* ... Според мен сега като се видят само двамцата Лулу ще му признае , че неволно е използвал гиъсът ... след като Сузаку го поразкърви малко естесвено ...

Корнелия е ясна карта ... с Гилфорд ще има некво "предаване" по време на битката ...

Просто ме е страх че никой от "Орденът на черните рицари" не е наясно със съществуването на Фреята ... което определено ще им дойде доста отзаде ...

ЗА С.С. ... какво мога да кажа ... мило е девойчето ... но пълна противоположност на мистериозната мацка , която беше в сезон едно.

@Izpreslav , не е безсмъртна. Когато някой придобие безсмъртието получава код (нещо като татуу със символа на гиъса) . С.С. имаше такъв на челото ... сега го няма ... няма логика да е безсмъртна...

Не ми хареса че Лулу почна да се моли като циганка и замалко да ми дойде до там ,че да го махна от аватара и сигнатурата си.

Той нямаше какво друго да направи в тази ситуация... но определено му дойде мега контра на персоната от сезон едно ... не казвам, че не трябва да му показват и човешката страна , но те го правят непрекъснато в сезон две.

Също така , за мен , цялото струпване на тия мек(х)и , коя от коя по различна и по-специфичен модел ... става прекалено ... :shock: :shock: Имам впредвид ... предпочитам , както в сезон едно да има две-три мек(х)и дето да са по-различни , но да знаеш , коя с какфо е специална , в какво е по-добра ,към какво е по-слаба... те толкова модели набиха , че просто няма как да обяснат , коя с какво е характерна И ЗАЕДНО С ТОВА да движат останалите неща ... което е просто ТОТАЛЕН WASTE на яките мек(х)и и техните пилоти ...

В крайна сметка , съм мега доволен от епизода ... фенсървиса със оголването на С.С. ... за къде без него ... :o

А ... да... NIPPON BANZAI

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 32 от 47 [ 692 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]