|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 08, 2008 5:20 pm |
|
theDarkSite |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 2:02 pm Мнения: 1155 Местоположение: Howl's Moving Castle
|
Osirus написа: Някой да знае БГ сайт за поръчки на манги или поне откъде мога да намеря Fullmetal Alchemist? В сайта на Хеликон пише, че са изчерпани... А много ме зариби сериала и искам и мангата...
пич, това е за раздел "Искаме (манга)", там в една важна тема съм описал как стават поръчките и даже съм предложил да се възстанови темата за обща поръчка, дето бях писал преди година и нещо Български сайт няма, всичко се поръчва от online магазини или интернет сайтове, които работят с книжарници
Аз вече имам доста големинка колекция манга, а и чакам в най-скоро време да донесат още десетина Мисля, че с тях ще имам около 40 тома манга Насладете се на гледката:
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 08, 2008 6:17 pm |
|
Eiri09 |
|
|
|
[/quote] а кво е тва на наруто муахах малките ми лепкави ръчички превзеха успешно vol.1 Happy Hustle High Vol.1 ZEttai KAreshi Vol.7 +Anima Vol.9 Shaman King i .... Tsubasa Vol.2
Последна промяна Eiri09 на Нед Авг 02, 2009 8:11 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 21, 2008 6:21 pm |
|
theDarkSite |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 2:02 pm Мнения: 1155 Местоположение: Howl's Moving Castle
|
Eiri09 написа: а кво е тва на наруто
някакъв дневник за писане на италиански Купих го на безценица на анивенчър
Иначе изпритежавах още 10 тома манга вече имам пълния FLCL, Kare First Love без един том и началото на Trigun
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 21, 2008 9:21 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Така, да си покажа и аз притежанията. Тъй като по средата на следващия месец ще ги увеличавам, поне да имам с какво да се хваля.
До момента имам:
Chrno Crusade vol. 01-08 [complete]
+Anima vol. 01-04 [waiting for vol.05+06]
Crescent Moon vol.01 [still unsure if i want to buy the rest]
The twelve kingdoms vol. 01-02 [1000% sure that i'm gonna wait for the others to come out]
Възнамерявам да си взема:
Full Metal Alchemist vol. 01 [waiting for it]
Ouran High School Host Club vol. 01 [waiting for it]
+Anima vol. 05+06 [waiting for them]
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 26, 2008 2:36 pm |
|
faye |
|
|
|
Моето малко златно попълнение
Книжките изцяло
Tigre et Dragon v1
Yureka v21-23
Psychometrer Eiji 19-20
Ryu Seiki v3(пак се разминах с единицата )
xxxholic v2,3,8 ^^
Това е Tigre et Dragon. Всички страници са цветни Oo
Колекцията ми вече замина на втори рафт^^
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 03, 2008 2:46 pm |
saikyounosenshi |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 08, 2006 1:43 pm Мнения: 216 Местоположение: Welcome to "No Hope" land...
|
а да питам каде мога да проверя дали определени манги/волуми са издадени на английски език.. примерно речем си поръчам от amazon Ares.. обаче никаде не ми показва дали ще е на английски или на корейски.. та дано да сте ме разбрали..
ясноо мерси много
Последна промяна saikyounosenshi на Чет Юли 03, 2008 6:25 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 22, 2008 9:42 pm |
|
ivi_chan |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 10, 2007 10:57 pm Мнения: 252 Местоположение: dream world ^^
|
на български:Сънуела първите два тома
на немски:Naruto v1
на английски:Blade of the Immortal v4
малкото ми богатство,което ще се разраства
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 27, 2008 7:10 pm |
|
Mady |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 2:52 pm Мнения: 114 Местоположение: София
|
Местя се и за жалост не мога да си взема колекцията, или поне не мога да я взема цялата. Ако има някой желаещ, тук съм пуснала списък на това, което продавам:
http://himbeerstee.livejournal.com/13155.html
Извинявам се, ако по някакъв начин нарушавам правилата на този форум, пускайки това тук ;_;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|