|
Дата и час: Нед Мар 09, 2025 4:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юли 26, 2008 12:07 pm |
 |
Lenalee-chan |
|
 |
|
Много са яки.  Най ми хареса портрета , където си го направила.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юли 26, 2008 1:26 pm |
 |
banana |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 02, 2007 10:12 pm Мнения: 711 Местоположение: In the Dawn of Nothingness
|
vegetosayajin написа: Shadowcat написа: TenTen написа: е тва кърти ^^ тентен браво направо поклон 
Тва горе-дясно много ми заприлича на Sarrah Kerrigan, с тия ра'оти излизащи й от гърба, напомнящи ми на нейните крила...
P.S. - Както казват всички - "Наистина си те бива..."
_________________ Blood Runs Cold L.A.S.T. H.O.P.E. Vendetta
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юли 30, 2008 5:35 pm |
Hedon |
|
 |
|
На 18 вече, какичките ще искат да ходят у тях, за да им покаже какви точно рисувателни похвати ползва. И определено ще размазва...
Иначе, доста ми допадат рисунките... Особено аватара ти кърти! Ако си го правил ти, евалата!
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юли 30, 2008 9:27 pm |
 |
mona_fei4kata |
|
 |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
Hedon написа: На 18 вече, какичките ще искат да ходят у тях, за да им покаже какви точно рисувателни похвати ползва. И определено ще размазва... Иначе, доста ми допадат рисунките... Особено аватара ти кърти! Ако си го правил ти, евалата! 
по-скоро батковците
ПП. наистина прилича на мангата  не вярвах, че някой друг я чете XD

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юли 30, 2008 9:43 pm |
TenTen |
|
 |
|
Hedon написа: На 18 вече, какичките ще искат да ходят у тях, за да им покаже какви точно рисувателни похвати ползва. И определено ще размазва... Иначе, доста ми допадат рисунките... Особено аватара ти кърти! Ако си го правил ти, евалата! 
Момиче съм И не ава ми не съм го правела аз /още няам скила да правя подобни неща ^^'/  Мерси за коментарите и това Mysterious Girlfriend X ся го чувам..може и да му хвърля око :3
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Юли 31, 2008 12:26 am |
Hedon |
|
 |
|
TenTen написа: Момиче съм 
Аууууу, съжалявам! Често се случва да объркам половете...
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|